p_under Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα , παιζοντας λιγο με τις μνημες θελω να βρω την χρηση τομη στα subtimings . οι μνημες ειναι 4 X 1 gb CellShock 1000 mhz 4-4-4-12 με gkx . εχω κανει αυτο με memtest αλλα δεν εχω περασει τις ρυθμησεις στο bios,εδω χρειαζομαι την βοηθεια σας . οριστε κ η φωτο . η μητρικη ειναι μια P5E με rampage formula bios . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Οι μνήμες τρέχουν στα 1240MHz ή με γελούν τα μάτια μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unstable_hero Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 volt σε NB και σε rams?ποσο τα εχεις?το trtp απο 4 ισως παει καλα κ με 2!το tras ειναι λιγο large δοκιμασε απο 20 κ κατω!χαλαρωσε λιγο το trfc βαλε το γυρο στο 50, βρες αν σε βοηθησει να ριξεις τα βασικα timmings ή το 2Τ σε 1Τ!κ αν δεν δεις διαφορα το ξαναγυρνας στο 36! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Οι μνήμες τρέχουν στα 1240MHz ή με γελούν τα μάτια μου; δεν σε γελουν τα ματια σου τοσο τρεχουν .αλλα θα τις εχω με 5αρια γτ τις ειχα δωσει αρκεττο ρευμα τοτε . ---------- Προσθήκη στις 13:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:19 ---------- volt σε NB και σε rams?ποσο τα εχεις?το trtp απο 4 ισως παει καλα κ με 2!το tras ειναι λιγο large δοκιμασε απο 20 κ κατω!χαλαρωσε λιγο το trfc βαλε το γυρο στο 50, βρες αν σε βοηθησει να ριξεις τα βασικα timmings ή το 2Τ σε 1Τ!κ αν δεν δεις διαφορα το ξαναγυρνας στο 36! στο nb ειχα δωσει αν θυμαμαι 1.65+ κατι ακομα . δεν ειμαι σιγουρος ομως . ευχαριστω για τις προτασεις σου θα το κοιταξω κ θα απαντησω μετα απο δοκιμες . edit ειχα προσπαθησει να τις τρεξω σε 1T αλλα επειδη εχω αλλαξει το bios σε rampage το βγαζει 1Ν κ δεν το περνει , ουτε απο το memset , δεν ξερω γτ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 ...το 36 tRFC τις "στραγγαλίζει", πόσο ρεύμα vdimm; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ...το 36 tRFC τις "στραγγαλίζει", πόσο ρεύμα vdimm; ημουν σιγουρος για το ποστ σου . λοιπον πρεπει να ζητησω συγνωμη γτ η φωτο δεν ειναι σωστη αυτη ειναι απο bench-μετρησεις . πιο χαμηλα θα τις εχω .caution εκει ημουν με 2,7 volt . η σωστη φωτο θα ανεβει συντομα μολις χαλαρωσω απο τα εργαστηρια του τει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ...πάντως το 2,7 - χωρίς να ελπίζεις σε drop - είναι στη γκρίζα περιοχή ε; Το νου σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ναι το ξερω,παλιωτερα επαιζαν undervolted 1200mhz με 5αρια ,αλλα τωρα ειπα να σφιξω λιγο τα timings ωστε να κερδισω σε bandwith. thanks for the tip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ναι το ξερω,παλιωτερα επαιζαν undervolted 1200mhz με 5αρια Cell powaaahh... βάλε κανένα φουρφουράκι/"τρίφτη"/airflow αν είναι να τις παίζεις ψιλά και ζεματάνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 ναι ειναι φοβερα κιτ. εχω ενα corsair dominator fan v1 . εχω κολλησει πανω κ εναν σενσορα απο fan controler κ σε normal mode δεν ειδα ποτε θερμοκρασιες πανω απο 30 κατι . βεβαια θα μου πεις αλλο εξω απο τις κουβερτες αλλα ποση διαφορα να εχει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 p_under μη διαβάζεις πολύ ρα.. :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 off topic mode enable : αυριο δινω , μαλλον σημερα δινω 8 το πρωι prolog . αλλα η καθηγητρια ειναι πρωην καθηγητρια φροντηστηριου μου . αρα? ας παιξω λιγο με τα cell shockονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Εγώ 11:00, άντε να ιδούμε.. :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Εεεε prolog ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΣΟ... εντάξει είσαι! Keep pushing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 καλη μας επιτιχια. κατι αλλο παιδια πριν παω για υπνο , επειδη τωρα ειμαι με 500 fsb , χαμηλωσα το vcore γτ επεσα στα 3,5 ( μιας κ τα 4 ή 4,5 δεν μου αρεσαν ) κ τεσταρω με intelburn test v2,4 .ενω ειχα θερμοκρασιες κλασικες για Q6600 στο θεο ,τωρα εχω max 57. τι παιζει?επισης αργει παρα πολυ να τελειωσει το καθε loop.αλλα ειναι σταθερος εκει ,συμφωνα με το i.b.t. edit οκ αποιο bug ηταν,εστρωσε τωρα κατεβαζοντας κ αλλο το vcore . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.