Προς το περιεχόμενο

Macbook Pro

JimGer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και από εμένα.Πριν λίγο καιρό αποφάσισα να μπω στον κόσμο των mac και πήρα ένα macbook pro late 2008.Προσπαθώ να το κάνω register αλλά ενώ όλα δείχνουν μια χαρά από το site της apple δεν λαμβάνω ποτέ confirmation mail για to registration και έχω αρχίσει να ανησυχώ γιατί θέλω να του κάνω επέκταση εγγύησης σε 3 χρόνια και έχω μέχρι τέλος φλεβάρη καιρό.Γιατί δεν μου κάνει registration?

Δημοσ.

Ναι αλλά πρέπει να κάνω register και την επέκταση και λογικά πρέπει το λάπτοπ να υπαρχει ήδη στα αρχεία τους ώστε να το κάνω σε αυτό το λάπτοπ....Έκανα και στο site της rainbow χθές αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να περιμένω κανένα confirmation email....

---------- Προσθήκη στις 14:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:42 ----------

Πήρα την rainbow και μου είπαν να καλέσω το 0080044145417 όπου είναι δωρεάν και ακούω καλά λόγια αλλά επειδή έχω voip τώρα δεν μπορώ να τους τηλεφωνίσω.Θα δοκιμάσω από κανέναν φίλο μου αργότερα αλλιώς αύριο

Δημοσ.
Tι χρησιμοποιούμε για να κάνουμε register? Πηγαινουμε στο site της apple ή κάπως αλλιώς?

πηγαίνεις εδώ και βάζεις τα στοιχεία σου και βέβαια το serial number του υπολογιστή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...