Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση σε 975x platinum

karfis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ..!!

Θέλω να κάνω αναβάθμιση στον υπολογιστή μου.εχω μητρική την 975x platinum της MSI

εχω ram tin 2x1 gb Kingston KVR667D2N5/1G και κάρτα γραφικών της MSI nvidia 7600gt 256 mb. me windows XP.

σκέφτομαι να βάλω άλλη μία ίδια RAM την βρίσκω σε γνοστό κατάστημα με 22 ευρώ και να αναβαθμίσω και την κάρτα μου.

μπορεί να μου πει κάποιος αν τα XP θα διαβάσουν και τα 3GB της RAM

και μία καλή πρόταση για κάρτα γραφικών.....?

Σας ευχαριστώ..!!

Δημοσ.

τι επεξεργαστη εχεις και τροφοδοτικο?

και τι λεφτα θες να διαθεσεις .

αν δεν εχεις καλο τροφοδοτικο τοτε 5750-5770

αλλιως αν εχεις τοτε 4870-4890

μετην ραμ ολα οκ.

Δημοσ.

το τροφοφοδοτικο είναι AcePower 480w

τι λες....?

και αν μπορείς να μου πεις αν θα έχω αισθητή διαφορα με τη RAM.

οσο για την κάρτα θέλω κατι στην τιμή των 100 ευρώ max.

thx

Δημοσ.

μνημη καλυτερα βαλε 2χ1gb ακομα για να λειτουργει dual channel ckekare skroutz . δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ολοιδιες οι μνημες αρκει να ειναι σε ζευγαρια.

και η 4770 ειναι καλη στο πλαισιο 79

---------- Προσθήκη στις 22:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:39 ----------

ποιος o dual core

---------- Προσθήκη στις 22:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:40 ----------

σε μεταχειρισμενες θα βρεις πολλες καρτες στο φορουμ

Δημοσ.

δεν θυμάμαι ποιο ακριβως μοντέλο ειναι αλλα απ οτι θυμαμαι όμως ήταν το τρίτο καλύτερο της σειρας Pentium d.

αυτη ακριβως τη RAM την βρίσκω 22 ευρώ την μια(υπάρχει ακομα ακριβός η ίδια) να πάρω 2 ακόμα λες και να της βάλω ..?

ομως όπως σου είπα ξέρω ότι τα XP δεν θα μου διαβάζουν 4 GB ..! υσχιει..?

όσο για την κάρτα θα κοιτάξω στο forum....;)

Δημοσ.
ναι. εδω τα σηκωνει ο ατομ :)

ανετα ή θα σέρνετε..?

---------- Προσθήκη στις 22:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:29 ----------

Κανε το τεστ και θα παρεις την απαντηση σου...αν και νομιζω δεν θα εχεις προβλημα.

ευχαριστώ:-D:-D

---------- Προσθήκη στις 22:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:35 ----------

Κανε το τεστ και θα παρεις την απαντηση σου...αν και νομιζω δεν θα εχεις προβλημα.

ευχαριστώ:-D:-D

Δημοσ.

τα εχω βαλει σε ατομ μονοπυρηνο με 1GB και δισκο 5400. δηλαδη σε νετβοοκ για οποιον δεν καταλαβε. για ιντερνετ msn και αλλα τετοια δεν μασανε

Δημοσ.
τα εχω βαλει σε ατομ μονοπυρηνο με 1GB και δισκο 5400. δηλαδη σε νετβοοκ για οποιον δεν καταλαβε. για ιντερνετ msn και αλλα τετοια δεν μασανε

για παιχνιδια ..?

και κατι τελευταιο στο hp mini που έχει XP

ειναι στα 1,6 Ghz kai 1 GB RAM.τι λες..? γίνετε τιποτα σε αυτο..?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...