Προς το περιεχόμενο

O H/Y Kleinei apo monos tou!!!!!!!!!!!!!

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ έτσι που την κόβω, μπά δεν κάνει. Πρός το παρόν βάλε τον να τρέχει με FSB 100 και ανοιχτό το κουτί. Επίσης αν έχεις βάλε έναν ανεμηστήρα δωματίου να φυσάει επάνω.

Δημοσ.

Mpa den xreiazete na ton exo anoixto giati den prokeite na kanei me tpt mias kai to kikloma LM90 tha ton kleisei an anebasei pano apo to megisto. Pantos exo apogoiteutei me tin AMD. Mporei re paidaki mou na exoun kales epidoseis alla auti i thermokrasia einai anipofori. Ama einai diladi na einai pio ftinoi apo tous P4 alla na dineis ena swro lefta gia psiktres tote den axizei nomizw... Akous ekei 50 Euro gia mia psiktra!!! Xerei kaneis kamia kali kai ftini? Foitites eimaste re gmt, pou na bro lefta gia psiktres.. :(

Δημοσ.

Οι ψήκτρες τύπου orb ( έτσι δεν λέγονται; ) είναι κάκιστης ποιότητας και απόδοσης.

ʼλλαξε την ψήκτρα και θα είσαι σε Κ.Σ. ~50οC.

Πάντως αν βάλεις Volcano 7+ σε βλέπω να ανοίγεις σε λίγες μέρες ένα νέο τόπικ με θέμα "Έσπασε ο πυρήνας του Athlon μου"

Τι ποσό μπορείς να δώσεις για νέα ψήκτρα;

Γενικά, πήγαινε για ψήκτρα από χαλκό και ένα αθόρυβο fan με ελεγκτή στροφών. Θα δώσεις αρκετά , αλλά θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Προσωπικά πιστεύω ότι πάνε οι εποχές που αγοράζαμε τυχαία ψήκτρες και τροφοδοτικά για τον Η/Υ του σπιτιού μας. Ας τα ξεχάσουμε αυτά!!!

UPDATE!!!

ʼσχετο, ποια είναι η φορά του αέρα της ψήκτρας; Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να τραβά τον ζεστό αέρα από την κάρτα γραφικών και το τροφοδοτικό και να τον ρίχνει πάνω στον επεξεργαστή; :shocked: :shocked: :shocked:

Δημοσ.

Ti ennoeis tha spasei to pirinas an balo volcano? Gyro sta 30 euro mporo na doso. Episis tora pou to eipes kai to eida EXEIS APOLITO DIKIO timiman!!!!!!!! Akribos apo pano apo to ena anemistiraki einai to trofodotiko kai apo kato einai i psiktra tis mitrikis. Les na ftaiei auto? Pos den to skeftika! En to metaxi to trofodotiko einai poli zesto ekei... Popo malakia! Auto mallon ftaei! Tha pao na parw mia psiktra pou na exei apo pano to anemistiraki. Apla me 30 euro pou exo, ti pairneis? Kana magazi stin thessaloniki ? Ton AMD sto magazi pou piga na ton paro ton eixe mono BOX me psiktra mazi alla ego mias kai eixa autin den tin pira tin psiktra tis AMD. Lete na pao ekeini pou einai kai gnisia kai ftini??? Mono 20 Euro kanei... Afou autin bazei i AMD kati tha xerei... lete?

Δημοσ.

Ψάξε για ένα (ή περισσότερα) παλιότερα θέματα με άτομα που έσπασαν τον πυρήνα του επεξεργαστή τους προσπαθώντας να βάλουν την 7+ πάνω.

Για να πάρεις μία ιδέα από τιμές δες www.checkmate.gr

Εγώ σου προτείνω:

Ή GlobalWin CAK 4-88T στα ~38

Ή SLK-800 + κάποιο αθόρυβο fan στα ~69 + fan

Λογικά η πρώτη λύση είναι αρκετή. Εγώ έχω τον ίδιο επεξεργαστή, αλλά έχω βάλει την 2η λύση. Δες και την σελίδα μου για περισσότερες info και images...

Πάντως στο ξαναλέω. Πάρε ψήκτρα που να είναι χάλκινη! Θα με θυμηθείς..

Δημοσ.

Ton AMD sto magazi pou piga na ton paro ton eixe mono BOX me psiktra mazi alla ego mias kai eixa autin den tin pira tin psiktra tis AMD. Lete na pao ekeini pou einai kai gnisia kai ftini??? Mono 20 Euro kanei... Afou autin bazei i AMD kati tha xerei... lete?

Timiman?

Δημοσ.

Η ψύκτρα της AMD δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο... Καλύτερα δες τις λύσεις που σου προτείνουν...

Η ψύκτρα που έχει τώρα είναι ψιλοάθλια...

Δημοσ.

Μόλις τώρα έκατσα να διαβάσω το topic, αλλά βλέπω πως ήδη ακολούθησες την συμβουλή που θα σου έδινα (και που έδωσαν και πολλοί άλλοι) να αλλάξεις cooler.

Όταν είδα την Titan που είχες ανατρίχιασα! Το χειρότερο Cooler που έχω δει ποτέ μου να (μας) δουλεύει!!! ;)

Ελπίζω μόνο να την πέταξες αρκετά μακριά!!! ;)

Δημοσ.

Το evercool CUD725 το είχα στον ΧΡ1800+,ήταν ένα πραγματικά καλό cooler για τα λεφτά του,όχι τίποτα ιδιαίτερο αλλά αρκετά αθόρυβο και απολτελεσματικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...