Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Level1 WBR 3470 Annex A

Galio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

έχω ένα router Level one WBR 3470 το οποίο μέχρι και πριν λίγες μέρες δούλευε άψογα, τον τελευταίο καιρό όμως αντιμετωπίζω προβλήματα, δεν συγχρονίζει και κάνει restart συνεχώς. Σήμερα του έκανα firmware upgrade και περιμένω. Μήπως έχει κάνεις ιδέα τι μπορεί να παίζει ?

Έχει ακόμα εγγύηση υπάρχει περίπτωση να μου το αλλάξουν ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

αν με το νεο firmware και με ενα reset default κανει τα ιδια τοτε το πας πισω οσο ειναι στην εγγυηση.αν και χλωμο να αλλαξει κατι με firmware update.εκτος αν καποιο Pc εχει κολλησει τιποτα και στελνει τρελα request στον ρουτερ και αυτος κολλαει και κανει reboot.αλλα δοκιμασε πρωτα το firmware kai to reset default και μετα δοκιμη απλα με ενα pc πανω η με καποιο αλλο pc απο αυτο που χρησιμοποιεις.

Δημοσ.

αν και παραξενο απο την μια με το παλιο firmware στα καλα καθουμενα να αλλαξε συμπεριφορα απο την αλλη δοκιμαζεις αυτο και βλεπεις.

Δημοσ.

3 ημερες εμεινε ψιλο ηρεμο, απο δευτερα θα το παω για αλλαγη να δω τωρα τι θα μου πουν, ειναι αγορασμενο απο multirama ελπιζω να μην εχω προβλημα

Δημοσ.

εκτος αν φταιει κατι στο pc Που το αναγκαζει να κανει restart.το εχω δει σε thomson να μπουκωνεικαι να κανει restart se wireless.anyway αν μπορεις δεστο και με αλλο pc αλλιως πηγαινε το πισω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...