DimAslan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά τα φώτα σας... Πριν από δύο μέρες μια φίλη αγόρασε από online μαγαζί ένα HP Mini 110 - 1160ev (netbook). Το ίδιο έχω πάρει και για συγγενή από το ίδιο μαγαζί (μια χαρά). Πήγα σήμερα να το δω γιατί με το που ανοίγει ο internet explorer βγάζει ένα μήνυμα για επαναφορά των αρχικών σελίδων ή αρχική σελίδα αλλά ό,τι και να επιλέξω κλείνει... Ο Chrome δουλεύει κανονικά, internet κανονικά, ενημερώσεις του Norton κανονικά... Δεν μου κάνει όμως με τίποτα απεγκατάσταση του δοκιμαστικού Office 2007 ! Είπα λοιπόν μιας και δεν είχε αρχεία καθόλου να κάνω restore σε factory defaults, πατώντας το F6 κατά την εκκίνηση... Έλα όμως που αν και του δίνω σαν restore point το (μοναδικό) αρχικό, δεν το επαναφέρει! Δοκίμασα και μέσα από τα Windows το ίδιο πρόγραμμα αλλά τίποτα... Εν τω μεταξύ, σπίτι δεν μου βλέπει καθόλου ασύρματα δίκτυα αλλά ούτε και ενσύρματο! Είχε μήπως κανείς το ίδιο πρόβλημα; Ευχαριστώ!
DimAslan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Κανείς; Τίποτα; ---------- Προσθήκη στις 15:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:00 ---------- Άκυρο... Το ξεπέρασε... Βρήκα στο φάκελο swsetup ένα υποφάκελο ΙΕ8... Ξαναεγκατέστησα τον ΙΕ8 και κάπου όλα ξεκόλλησαν... Έκανε και απεγκατάσταση στο Office και όλα... Και ο ΙΕ δουλεύει μια χαρά...
geioannou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 το προβλημα ομως με το restore δεν το ξεπερασες ? σωστα ? το λεω μιας και εγω ειχα το ιδιο προβλημα με ενα HP Mini 110 - 1130sv. τελικα το εχω στειλει στην infoquest για ελεγχο και πιθανη αντικατασταση. να ρωτησω και κατι αλλο, το δικο σου εχει μεσα λειτουργικο linux ? γιατι κανονικα μιας και ειναι απο την μαθητικη παρτιδα θα επρεπε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.