AFANIS_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 έχει μεγαλύτερη πλάκα όμως όταν ρωτάμε σε ένα τεχνολογικό φόρουμ :"τι θα γίνει με τις ληστείες και τους ληστές που βιάζουν άντρες και γυναίκες;"... sorry αλλα εγώ (αλλά και πολλοι άλλοι) που τόσα χρόνια στο insomnia δεν έχω λάβει μέρος σε κανένα τεχνολογικό θέμα...κατα την λογική σου είμαι το λιγότερο "αστείος" (βλ. "έχει μεγαλύτερη πλάκα")
random Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Για να επιστέψουμε στο αρχικό ερώτημα: Οι ληστείες θα αυξηθούν, οι μπούκες, οι ξυλοδαρμοί και οι βιασμοί θα αυξηθούν, και αυτό ειναι αναπόφευκτο. Σαν τι άλλο να γίνει; θα χουμε μερικους νεκρούς, μερικούς ξεπαραδιασμένους και μερικούς τρυπημένους, περισσότερους απ' όσους είχαμε τις προηγούμενες δεκαετίες. αυτά. Το κράτος δεν θα κάνει τίποτα. Εχει πτωχεύσει. Σε λιγο θα απολύσει τους μισους αστυνομικούς και τους μισους στρατιωτικούς για να κάνει οικονομία. Μόνη σου λύση: Αγόρασε ενα Ούζι. Σήμερα που ειναι σε προσφορά. Αυριο -οπως το πετρέλαιο οταν πιανουν τα μεγαλα κρύα- θα ακριβήνουν.
pappous_soulis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Το thread θα είχε νόημα αν είχε τίτλο "που μπορώ να αγοράσω πιστόλι?"
De@th L0rd Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Όταν ακούω για πιστόλια σκέφτομαι κάτι μαμιστερούς "Αετούς της Ερήμου" που κυκλοφοράνε στη Κρήτη,φρέσκους-φρέσκους από το Ισραήλ.Θα γούσταρα τρελά να είχα ένα σε showcase χωρίς πυρομαχικά.
klainmaingr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 -Τους έχω δει - τους έχω δει, ακούς Βίκυ μου, έρχονται συνήθως τα καλοκαίρια, τάχα μου πως μοιράζουν φυλλάδια. Χτυπάνε όλα τα κουδούνια, και σε αυτά που δεν απαντάει κανείς πάνε και τα βάζουν σταυρό δίπλα, να ξέρουν οι άλλοι που θα έρθουν!!!-Καλέ αυτό, εγώ τις προάλλες άκουγα κάτι περίεργους ήχους στο μπαλκόνι. Δεν εδωσα σημασία, ο αέρας είπα, αλλά να, το πρωί είχε πατημασιές πάνω στο κάγκελο! Με έσωσαν οι καινούργιες δαγκανες ασφαλείας που έβαλα στα πατζούρια! Να βάλεις κι εσύ. -Το άλλο που το πάτε; Ήρθαν τις προάλλες 2 γύφτισσες δήθεν να μου πουλήσουν την πραμάτεια τους. Τις έβαλα εγώ μέσα στο σπίτι, και να, εξαφανίστηκε η τσάντα μου μετά. Δυο χιλιάδες ευρώ και χρυσαφικά μέσα! -Εμένα που λέτε τις προάλλες, χτύπησε ο συναγερμός του αυτοκινήτου. Κατέβηκα να δω τι τρέχει, και αυτοί κρυφτήκανε στον ακάλυπτο. Ήταν 3, αλλά με φοβήθηκαν και έφυγαν τρέχοντας. Τώρα περιμένω στο μπαλκόνι με το κουμπάκι του συναργερμού στο χέρι, μόλις βλέπω σκιές, το πατάω να χτυπήσει και εξαφανίζονται! -Το προ-πό του κυρ'Αντρέα; Αυτό που το βάζετε; Μπήκαν μέσα με όπλα και του πήρανε 10 χιλιάδες! Πού είναι η αστυνομία;;; ΣΙΚΑΓΟ ΓΙΝΑΜΕ ΚΩΣΤΑΚΗ! Κάτι ξέρω γω που φυλάω την καραμπίνα κάτω απ'το γραφείο! Σου φαίνονται μακρινά όλα αυτά;; Σε χωριό ζείς; 3-4 απο όσα γράφεις παραπάνω στα πιστοποιώ εγώ αν θέλεις. Με αυτή την λογική... γιατί να συζητάμε για οτιδήποτε σε ένα τεχνολογικό φόρουμ? Καλύτερα να πάει ο κάθε χρήστης στον τεχνικό της γειτονιάς του για να μην χάνω εγώ τον χρόνο μου στο φόρουμ με τον κάθε άσχετο Αυτό
ChocoBanana Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ζητείται συνεργός για μπούκες σε σπίτια στα Ν. Προάστια. Απαραίτητα προσόντα: ικανοποιητική γνώση ελληνικών, ικανότητες αναρρίχησης, οδήγηση μοτοσυκλέτας. Τα κλεψιμέικα μισά μισά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Όταν ακούω για πιστόλια σκέφτομαι κάτι μαμιστερούς "Αετούς της Ερήμου" που κυκλοφοράνε στη Κρήτη,φρέσκους-φρέσκους από το Ισραήλ.Θα γούσταρα τρελά να είχα ένα σε showcase χωρίς πυρομαχικά. πράγματι το Desert Eagle τα σπάει άσχημα εμφανισιακά...
liopyr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Σου φαίνονται μακρινά όλα αυτά;; Σε χωριό ζείς; 3-4 απο όσα γράφεις παραπάνω στα πιστοποιώ εγώ αν θέλεις. Τι εννοείς μακρινά; Τώρα που έπεσε λίγο η δημοτικότητα της γρίπης τα ακούω κάθε μέρα. Και γελάω. [ame] [/ame]
Alexaig Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Έχει δίκαιο ο Liopyr. Ληστείες ΔΕΝ γίνονται, όπως δεν υπάρχει ανεργία, πόλεμοι, αρρώστιες κτλ κτλ και οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν πραγματικά αλλά τους πάνε κρυφά σε ένα νησί μαζι με τα elves. Όλα τα υπόλοιπα είναι προπαγάνδα αυτών που θέλουν να επιβάλουν τον φόβο στον επίγειο παράδεισο που ζούμε ώστε να επιβάλουν μια φασιστική κυβέρνηση. Και αφού γίνουν αυτά, κάντε backup ανα τακτά διαστήματα καθώς και defrag (γιατί είναι τεχνολογικό το forum άλλωστε).
mangepsamin Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Aλλος κλεβει γιατι δεν εχει,αλλος κλεβει γιατι ενω εχει θελει κι αλλα, αλλος κλεβει γιατι ετσι εχει μαθει ,αλλος από συνηθεια,αλλος γιατι το τραβαει ο οργανισμος του,αλλος γιατι θεωρει τον εαυτο του μαγκα,αλλος κλεβει γιατι ειναι κλεπτομανης και αλλοι γιατι ετσι επιζουν. Αν αρπαξουμε και ενα πιστολι ολοι μας θα μπερδευτουμε γιατι δεν θα ξερουμε κατα που να σημαδεψουμε,ας τα αφησουμε τα πιστολια σε αυτους που ειναι εκπαιδευμενοι σε αυτα και για αυτο πληρωνονται.
Harkon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 δηλαδή την ώρα που -χτύπα ξύλο- κάποιος μπει νυχτιάτικα σπίτι σου θα έχεις την ψυχραιμία/διαύγεια/χρόνο να τον ρωτήσεις/σκεφτείς; μακάρι! προσωπικά το βλέπω, φάτον πριν σε φάει εσένα και την οικογένειά σου. και θα μπλέξω αν το κάνω - 'αλλο κουλό κατ εμέ
Tenshi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 δηλαδή την ώρα που -χτύπα ξύλο- κάποιος μπει νυχτιάτικα σπίτι σου θα έχεις την ψυχραιμία/διαύγεια/χρόνο να τον ρωτήσεις/σκεφτείς; μακάρι!προσωπικά το βλέπω, φάτον πριν σε φάει εσένα και την οικογένειά σου. και θα μπλέξω αν το κάνω - 'αλλο κουλό κατ εμέ Οχι αν έχεις κήπο και είσαι εξίσου γρήγορος στο σκάψιμο. Εκει πραγματικά είναι που βγάζω το καπέλο στους Αμερικάνους (στο μόνο πράγμα ίσως),αφού σου αναγνωρίζουν το δικαίωμα να υπερασπιστείς την οικογένειά σου και την περιουσία σου με κάθε μέσο.
mangepsamin Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 δηλαδή την ώρα που -χτύπα ξύλο- κάποιος μπει νυχτιάτικα σπίτι σου θα έχεις την ψυχραιμία/διαύγεια/χρόνο να τον ρωτήσεις/σκεφτείς; μακάρι!προσωπικά το βλέπω, φάτον πριν σε φάει εσένα και την οικογένειά σου. και θα μπλέξω αν το κάνω - 'αλλο κουλό κατ εμέ Oχι θα πεθανω πριν την ωρα μου απο το αγχος μην και τυχον με κλεψουνε .
Alexaig Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ίσως το θέμα δεν είναι τι θα σου πάρουνε (εμένα προσωπικά πιο πολύ με συμφαίρει να με κλέψουνε παρα να βάλω συστήματα ασφαλείας), αλλά το ψυχολογικό. Σου δημιουργεί τεράστια αίσθηση ανασφάλειας στο ίδιο σου το σπίτι και πολλοί παθόντες δύσκολα το ξεπερνούν και κοιμούντε ήρεμοι στο σπίτι τους. Κατά τα άλλα αμα δεν είσαι απο τους "τυχερούς" που θα σου ρίξουν σπρευ και δεν θα καταλάβεις τίποτα κατά την κλοπή, καλύτερα να τους βοηθήσεις κιόλλας να φύγουν μια ώρα αρχίτερα, παρά να κάνεις τον ήρωα που μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες, άλλωστε υλικά αγαθά είναι μόνο, δεν αξίζει να ρισκάρεις την ζωή σου για μια τηλεόραση π.χ. Για βιασμούς και ξυλοδαρμούς (εαν δεν αντισταθείς στην ληστεία) θέλω να πιστεύω ότι είναι εξαιρετικά σπάνια φαινόμενα.
Höfdingadrapa Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ο άλλος φοβάται μη του ρίξουν σπρεϋ και τον πιάσουν τα αλλεργικά του θα σηκώσει πιστόλι; Κλειδώστε τις γαμώπορτες και πέστε για ύπνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.