Προς το περιεχόμενο

τί θα γίνει με τις ληστείες;

Harkon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Lolcat096.jpg

φανταστικέ αλέκο, με το πιο ωραίο αθλητικό site, και την υπέροχη ομάδα , μπορώ να απαλλοτριώσω την φωτογραφία σου ; ε ;

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βασικά, τα νησιά του αργοσαρωνικού έχουν τόσο τακτική συγκοινωνία που ουσιαστικά είναι σαν να ζεις στον Πειραιά, απλά δηλώνεις νησιώτης. Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός κλοπών που αναφέρεις και δε νομίζω να είναι υψηλότερη η εγκληματικότητα απο αυτή του Πειραία.

Δημοσ.

-Τους έχω δει - τους έχω δει, ακούς Βίκυ μου, έρχονται συνήθως τα καλοκαίρια, τάχα μου πως μοιράζουν φυλλάδια. Χτυπάνε όλα τα κουδούνια, και σε αυτά που δεν απαντάει κανείς πάνε και τα βάζουν σταυρό δίπλα, να ξέρουν οι άλλοι που θα έρθουν!!!

-Καλέ αυτό, εγώ τις προάλλες άκουγα κάτι περίεργους ήχους στο μπαλκόνι. Δεν εδωσα σημασία, ο αέρας είπα, αλλά να, το πρωί είχε πατημασιές πάνω στο κάγκελο! Με έσωσαν οι καινούργιες δαγκανες ασφαλείας που έβαλα στα πατζούρια! Να βάλεις κι εσύ.

-Το άλλο που το πάτε; Ήρθαν τις προάλλες 2 γύφτισσες δήθεν να μου πουλήσουν την πραμάτεια τους. Τις έβαλα εγώ μέσα στο σπίτι, και να, εξαφανίστηκε η τσάντα μου μετά. Δυο χιλιάδες ευρώ και χρυσαφικά μέσα!

-Εμένα που λέτε τις προάλλες, χτύπησε ο συναγερμός του αυτοκινήτου.

Κατέβηκα να δω τι τρέχει, και αυτοί κρυφτήκανε στον ακάλυπτο.

Ήταν 3, αλλά με φοβήθηκαν και έφυγαν τρέχοντας. Τώρα περιμένω στο μπαλκόνι με το κουμπάκι του συναργερμού στο χέρι, μόλις βλέπω σκιές, το πατάω να χτυπήσει και εξαφανίζονται!

-Το προ-πό του κυρ'Αντρέα; Αυτό που το βάζετε; Μπήκαν μέσα με όπλα και του πήρανε 10 χιλιάδες! Πού είναι η αστυνομία;;; ΣΙΚΑΓΟ ΓΙΝΑΜΕ ΚΩΣΤΑΚΗ!

Κάτι ξέρω γω που φυλάω την καραμπίνα κάτω απ'το γραφείο!

(μια κοινωνική προσφορά της ελληνικής μυθοπλαστικής πραγματικότητας των ελλήνων αργόσχολων συνταξιούχων -νυκοκυραίων - φαν του Κοκκινόπουλου).

_

Δημοσ.

liopyr σε ποιο πλανήτη είπαμε ζεις ??

Μόνο υπερβολές δεν είναι αυτά που αναφέρεις και δεν είναι καθόλου μυθοπλασίες.

Όταν μαζεύονται τόσοι πολλοί με προσωπικές εμπειρίες και ανοίγουν τέτοια κουβέντα, τότε κάπου έχει στραβώσει πολύ το πράγμα.

Μέσα σε 4 χρόνια έχουν γίνει δύο απόπειρες διάρρηξης στο σπίτι μου (και στο προηγούμενο και στο τρέχον).

Και όλα αυτά με συναγερμούς - πόρτες και μέτρα ασφάλειας. Και μπορεί να μην τα κατάφεραν, αλλά και μόνο η ζημιά που καλείσαι να πληρώσεις (φθορές σε παράθυρα-πόρτες ), και μόνο το αίσθημα ανασφάλειας που σου δημιουργείται είναι αρκετά.

Πόσο μάλλον σε μέρος όπως ΠΧ. η Αίγινα που και πολύ μόνιμο κόσμο έχει (και άρα και πολλούς μαλάκες), και πολλά εξοχικά (που είναι εύκολη λεία) έχει, και εύκολη διαφυγή στη "στεριά"...

Είναι επιβεβαιωμένο γεγονός ότι κυρίως λόγω της θωράκισης των τραπεζών με πόρτες ασφαλείας ,

τα κλεφτρόνια έχουν στραφεί σε άλλους στόχους πιο προσιτούς (μαγαζιά-ΠΡΟΠΟ-βενζινάδικα-σπίτια κλπ.). Η κρίση δεν έχει καμιά σχέση με αυτά.

Η ατιμωρησία και το μπάτε σκύλοι αλέστε του ελληνικού κράτους έχει πολλή μεγάλη σχέση.

Και αν και το κουμπούρι με τρομάζει απίστευτα, φοβάμαι ότι πλησιάζουμε πολύ γρήγορα στην εποχή που θα γίνουμε "Αμερικανάκια" και θα κουβαλάμε κι από ένα σιδερικό.

Και τότε μαύρο φίδι που μας έφαγε με τη μαλακία και την ψευτομαγκιά που μας διακρίνει.

Δημοσ.

έχει πολλή πλάκα όταν τα απαξιώνουμε όλα με τόση αφέλεια. ευτυχώς έχω ψιλο-μάθει να ξεχωρίζω την μυθοπλασία από την πραγματικότητα και αυτή είναι πολύ διαφορετική όταν τα θύματα είναι φίλοι/συγγενείς/γείτονες. εύχομαι να μην τύχει να δείτε (δούμε) από πρώτο χέρι. συνεχίστε στην παιδική σας χαρά τώρα.

Δημοσ.

έχει μεγαλύτερη πλάκα όμως όταν ρωτάμε σε ένα τεχνολογικό φόρουμ :"τι θα γίνει με τις ληστείες και τους ληστές που βιάζουν άντρες και γυναίκες;"...

πρώτα πηγαίνουμε και ρωτάμε τα αρμόδια όργανα που είναι υπεύθυνα για την προστασία της περιουσίας μας (...και της σωματικής ακεραιότητάς )και αν δεν πάρουμε ικανοποιητικές απαντήσεις απευθυνόμαστε στον βουλευτή μας που ψηφίσαμε για να μας υπηρετήσει και αν δεν κάνει τίποτα και αυτός ανεβαίνουμε και πάμε στο κόμμα που ψηφίσαμε και ζητάμε εξηγήσεις ακολούθως αν και πάλι δεν γίνει τίποτα κάνουμε παράσταση διαμαρτυρίας και απευθυνόμαστε με επιστολή μας στο υπουργείο προ-πο όπου και ζητάμε ενημέρωση για το ερώτημα που έχουμε ...κάπως έτσι νομίζω πρέπει ο πολίτης να πράξει για τα ερωτήματα που τον απασχολούν...:-)

Δημοσ.

χααχχαχαχααχχαχχαχαχαχααχ

κορυφη

γραψε το τωρα στο φορουμ με τα ανεκδοτα

κανε μια κωλοτουμπα και τα λεμε.

χαιρομαι πολυ οταν βλεπω ατομα να κανουν τους παντογνωστες να προσφέρουν λυσεις εκτος τοπου και χρονου και να πουλανε τσαμπα μαγκια.

επιβεβαιώνει ακομη περισσότερο την αισθηση μου πως παμε κατα διαολου.

Δημοσ.

Με αυτή την λογική... γιατί να συζητάμε για οτιδήποτε σε ένα τεχνολογικό φόρουμ?

Καλύτερα να πάει ο κάθε χρήστης στον τεχνικό της γειτονιάς του για να μην χάνω εγώ τον χρόνο μου στο φόρουμ με τον κάθε άσχετο :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...