Harkon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 έχει παραγίνει το θέμα ή είναι η ιδέα μου; χθες στο μικρό νησί που ζω, κατεγράφησαν 30 περιστατικά. και γενικά το τελευταίο τρίμηνο δεν περνάει μέρα που να μην μαθαίνουμε για 2-3 ληστείες. ληστές που πιάνουν δουλειά από νωρίς το απόγευμα ως αργά το βράδυ, μπαίνουν μέσα όποτε και όπως θέλουν, κλέβουν, και άμα κάτσει δέρνουν και βιάζουν άντρες και γυναίκες. Λένε μάλιστα πως χρησιμοποιούν και υγρό άζωτο για να παγώνουν τις κλειδαριές και να τις σπάνε πολύ εύκολα. Στη συνέχεια σπρέι αναισθητικό αν σε πετύχουν στον ύπνο και άλλα τέτοια καλά. έχει γίνει τόσο το κακό που απλά περιμένουμε τη σειρά μας και ο καθένας προσπαθεί να θωρακιστεί με ότι και όσο μπορεί και του επιτρέπουν τα οικονομικά του. Μέχρι και όπλα μαζεύονται για προστασία, κι εκεί έρχεται και ο νόμος (γελοίος κατ' εμέ) που σε στέλνει κατηγορούμενο (με ελαφρυντικό) να σκοτώσεις κάποιον που παραβιάζει το σπίτι σου για να σε κλέψει (μόνο; ). κι αν αυτά συμβαίνουν στο νησί μου, φαντάζομαι στις απρόσωπες μεγαλουπόλεις και στα απομονωμένα χωριά της ενδοχώρας. Η αστυνομία (μπορεί; θέλει; την αφήνουν; ) δεν κάνει κάτι και τα ΜΜΕ μιλάνε για ακραία μέσα όταν ο πολίτης σκέφτεται να πάρει το νόμο στα χέρια του. Έρχονται στο μυαλό μου κουβέντες που είχα κάνει 1-2 χρόνια πριν με ένα φίλο από California που μου έλεγε πως κρατάει όπλα σπίτι και πως όπως πάμε είναι ο μόνος τρόπος για να γλυτώσεις. Τότε στην Ν.Ορλεάνη με τον τυφώνα, τα μόνα σπίτια που δεν κλάπηκαν ήταν όσα οι ιδιοκτήτες τους είχαν όπλα για να τα υπερασπιστούν και μου έλεγε πως αυτό θα γίνει το στανταρ μετά από λίγο και σαν να μου φαίνεται πως είχε δίκιο.... τί λέτε, πως το κόβετε εσείς;
nickarmy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 στο περιστατικό με τη νεα ορλεανη ευκαιρία βρήκαν δεν ηταν θέμα αστυνομίας άλλωστε πόσα σπίτια έμειναν μετα τον τυφώνα . 30 ληστίες μήπος υπερβάλεις΄?
@@sos@@ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 ...τριάντα ληστείες σε νησί .... ποιό νάναι... ποιό νάναι...
Harkon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 κολλήσατε σε αυτό; έχει σημασία; τον αριθμό δεν τον πιστοποιώ προσωπικά, αλλά τον άκουσα σήμερα, μπορεί να είναι κ ρ.αρβύλα αλλά στην τελική ας μην είναι τόσες ας είναι και 10 και 20. εκεί είναι το θέμα;
insomniaK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ποιο είναι το νησί; Πόσο μικρό; Έχω ζήσει Λέσβο και Σάμο με μόνιμα το σπίτι και το αυτοκίνητο ξεκλείδωτα... Πόσο μικρότερο από τη Σάμο είναι το νησί που ζεις;
Harkon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 αργοσαρωνικό είναι δεν περίμενα πως θα κολλάγατε τόσο σε αυτή την λεπτομέρεια καλά τόσο εξωπραγματικό σας φαίνεται αυτό; δηλαδή εξαίρεση είμαστε και ζω στον κόσμο μου;
Whiteyez Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Τελευταία η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο, και δεν γίνεται τπτ.
gfilippas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Βιάζουν και άντρες; Το βρήκα. Είναι η Λέσβος. edit. Άκυρο δεν είναι. Για να πω και κάτι σοβαρό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είσαι υπερβολικός.
Harkon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 point made. το γαμήσαμε και ψόφησε που λένε. lock this shit up mods.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.