Προς το περιεχόμενο

ταχυτητα ADSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι.

Αυτα τα τεστ δεν ειναι αξιοπιστα.

Θα δοκιμασεις να κατεβασεις κατι απο NVIDIA, ATI, αν εχεις μεγαλη συνδεση καλυτερα με εναν download manager χωρις συγχρονως να

σερφαρεις, να τρεχεις P2P προγραμματα.

Αυτο που θα δεις θα ειναι η πραγματικη σου - down -ταχυτητα.

Αν θες να δεις και το upload σου δοκιμασε να ανεβασεις κατι σε

rapidshare.

Δημοσ.
Οχι.

Αυτα τα τεστ δεν ειναι αξιοπιστα.

Θα δοκιμασεις να κατεβασεις κατι απο NVIDIA, ATI, αν εχεις μεγαλη συνδεση καλυτερα με εναν download manager χωρις συγχρονως να

σερφαρεις, να τρεχεις P2P προγραμματα.

Αυτο που θα δεις θα ειναι η πραγματικη σου - down -ταχυτητα.

Αν θες να δεις και το upload σου δοκιμασε να ανεβασεις κατι σε

rapidshare.

Γιατι ρε φιλε? εγω καθε μερα εδω και 3 χρονια............. ιδιες τιμες μου βγαζει........... οι οποιες τυχγανει να ειναι και οι σωστες. Και αν εκεινη τη στιγμη η ATI ή η NVIDIA δεν εχουν upload επειδη δινουν σε 3 εκατομυρια κοσμο καθημερινα............ πως θα ειναι αξιοπιστο το τεστ του? Το http://www.speedtest.net για μενα δουλευει πιο καλα απο ολα. Μετα τα 5 πρωτα τεστ, εχεις και πραγματικες τιμες

Δημοσ.
Γιατι ρε φιλε? εγω καθε μερα εδω και 3 χρονια............. ιδιες τιμες μου βγαζει........... οι οποιες τυχγανει να ειναι και οι σωστες. Και αν εκεινη τη στιγμη η ATI ή η NVIDIA δεν εχουν upload επειδη δινουν σε 3 εκατομυρια κοσμο καθημερινα............ πως θα ειναι αξιοπιστο το τεστ του? Το http://www.speedtest.net για μενα δουλευει πιο καλα απο ολα. Μετα τα 5 πρωτα τεστ, εχεις και πραγματικες τιμες

Εισαι απο τους λιγους που το λενε...

Η γενικοτερη αποψη ειναι οτι κανενα απο αυτα δεν ειναι αξιοπιστο.

Επι χρονια δεν εχω δει την nvidia να μην εχει upload.

Με εναν download manager σου διχνει παντα την πραγματικη down

ταχυτητα της γραμμης σου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εισαι απο τους λιγους που το λενε...

Η γενικοτερη αποψη ειναι οτι κανενα απο αυτα δεν ειναι αξιοπιστο.

Επι χρονια δεν εχω δει την nvidia να μην εχει upload.

Με εναν download manager σου διχνει παντα την πραγματικη down

ταχυτητα της γραμμης σου.

αν θυμάσαι παλιότερα 100 010 00 είχαμε την ίδια συζήτηση πάνω κάτω...

τελικά άλλαξα γνώμη για τα sites της ATI/Nvidia + segmented downloading μιας και αν και με αυτά μετράς το μέγιστο της γραμμής, λόγω akamai ουσιαστικά testάρεις τον ISP από mirror εσωτερικού και με πολλαπλά connections, πράγμα που δεν αντιπροσωπεί την χρήση που μπορεί να κάνει κάποιος...

για παράδειγμα αν βλέπουμε videάκια από youtube κτλπ ή ακόμα χειρότερα live streaming (γιατί στο youtube πέφτει και caching) ή αν κατεβάζουμε από κάπου με 1 connection το να μετράμε από mirror εσωτερικού και με πολλαπλά connections είναι τελείως άχρηστο μιας και αυτά χρησιμοποιούν 1 connection και βρίσκονται στο εξωτερικό..

χαρακτηρηστικό παράδειγμα η Forthnet από το καλοκαίρι μέχρι και τώρα (αν όχι και παλιότερα), από ATI/Nvidia με segmented downloading πάει κομμάτια και όταν δοκιμάσεις να δεις videάκι ή να κατεβάσεις από 1 connection "σέρνεται" το σύμπαν...

το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να testάρουμε και τις 2 περιπτώσεις και από Nvidia/ATI για να βλέπουμε πόσο μπορεί να πιάσει από αυτά που συγχρονίζει και από speedtest.net σε servers εσωτερικού ΚΑΙ εξωτερικού...

Δημοσ.

Λοιπον για το speedtest ακουω απο πολλους την ιδια καραμελα οτι δεν ειναι αξιοπιστο κ τετοια...Αυτο ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.Μια χαρα αξιοπιστο ειναι.

Οπου κ αν εχω δοκιμασει μου βγαζει πραγματικα αποτελεσματα.

Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να διαιρέσεις το αποτέλεσμα σου δια 8.

Για να κανεις τα bytes bits.....

Αν καποιοι τους γραφει το speedtest 10ΜΒps κ πανε μετα να κατεβασουν κατι κ βλεπουν οτι κατεβαινει με 1250kbps κ νομιζουν οτι γι αυτο δεν ειναι αξιοπιστο δεν φταιει το speedtest.Φταινε αυτοι που δεν ξερουν τι τους γινεται.

10MBps=1250kbps

Αν πιανουν χαμηλοτερη ταχυτητα τοτε δεν φταιει το speedtest. Φταιει πολλες φορες ο σερβερ απ τον οποιον κατεβαζουν κ πολλοι αλλοι παραγοντες αν μιλαμε για torrents κλπ

Δημοσ.
Λοιπον για το speedtest ακουω απο πολλους την ιδια καραμελα οτι δεν ειναι αξιοπιστο κ τετοια...Αυτο ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.Μια χαρα αξιοπιστο ειναι.

Οπου κ αν εχω δοκιμασει μου βγαζει πραγματικα αποτελεσματα.

Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να διαιρέσεις το αποτέλεσμα σου δια 8.

Για να κανεις τα bytes bits.....

Αν καποιοι τους γραφει το speedtest 10ΜΒps κ πανε μετα να κατεβασουν κατι κ βλεπουν οτι κατεβαινει με 1250kbps κ νομιζουν οτι γι αυτο δεν ειναι αξιοπιστο δεν φταιει το speedtest.Φταινε αυτοι που δεν ξερουν τι τους γινεται.

10MBps=1250kbps

Αν πιανουν χαμηλοτερη ταχυτητα τοτε δεν φταιει το speedtest. Φταιει πολλες φορες ο σερβερ απ τον οποιον κατεβαζουν κ πολλοι αλλοι παραγοντες αν μιλαμε για torrents κλπ

για να πουμε την αληθεια ουτε εσυ ξερεις πολυ καλα τι γινεται μιας και εχεις τα B και το b αναποδα. ;)

Δημοσ.

οκ.............. εμενα γιατι μου δειχνει παντα τη κανονικη ταχυτητα κατεβασματος, ενω απο ati, nvidia, microsoft ακομη και με mozilla με πολλαπλα downloads........... οχι? thresh....... απο τα 9 στα 10 συμφωνω που γραφεις. Αν κανω αυτη τη στιγμη (που εκανα) 10 tests στο speedtest, θα εχω αποτελεσματα απο 19,4 ~ 19,8 mbits οσο και με full seeders torrent.

• Super Moderators
Δημοσ.

είσαι με Forthnet και testάρεις στο speedtest.net με server εξωτερικού και σου τερματίζει την σύνδεση με 1 connection?

Δημοσ.

Εμ.... τι λεμε ρε φιλε τοση ωρα? δλδ μονο σε μενα το κανει? τι να πω...........? μετα απο μενα ο Νοτης και μετα ο θεος....... !!!

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν μπορώ να πιάσω με τπτ max download speed με 1 connection εδώ και 2.5 χρόνια, το ίδιο και πολλοί άλλοι στο adslgr...

Δημοσ.

Ναι ε? Εμ τι να σου κανω.......... ολες οι βασικες πληροφοριες για το πως να φτιαξεις γρηγορο internet και LAN εχουν υπωθει και εδω μεσα και υπαρχουν και εξω στο νετ. ψαξου και αν θες καποια βοηθεια....... pm me. Πληροφοριακα παντως, με DM κατεβαζω κανα mbit λιγοτερο. Αυτο με τα binary data που μου εγραψες πριν δεν το πολυκαταλαβα (αν και προσπαθησα) και ψαχνοντας που εχω ποσταρει, δεν βρηκα καποια κουβεντα του ιδιου θεματος, να εχουμε κανει μαζι. Προφανως με μπερδευεις, ή με κοροιδευεις επειδη μαλλον θυμασαι το "εκκολαπτομενος".......... αλλα ειχες αδικο και εσυ και ο αλλος που τσιμπησε. Αν δε τσιμπαγε ο αλλος, δε θα σουλεγα τπτ

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί όμως στη Forthnet "χρειάζεται" να κάνεις τέτοιες ρυθμίσεις ενώ στην OTEnet όχι?

Δημοσ.

Επειδη προφανως η οτενετ και οτε εχουν σαφως λιγοτερο traffic congestion λογω ευρους ωφελιμου bandwidth προς τους πελατες της στις γραμμες, με συνεπεια λιγοτερα retransmissions, dup acks, TTL=χωρις ληξη, k.l.p. Αυτο δε σημαινει βεβαια οτι σε καλες γραμμες δε χρειαζεσαι βελτιστοποιηση διοτι ακομη και σε καλη οτε γραμμη αν "φτιαχτεις" βλεπεις ακομη και με το ματι χωρις κανενα tool, οτι η αποκριση γενικως στο ιντερνετ ειναι ακαριαια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...