DrLo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3106912&postcount=15 στο παραπάνω post γράφω πως ήρθε ως "θείο" δώρο το inet από συγγενή μου που το είχε και καθόταν από την ON telecoms Ψαχνοντας λίγο στα menu του Pirelli υπάρχουν δύο "καρτέλες", η μία το MAC filtering και μια άλλη στο wireless που δεν τις βγάζει ο server του router και απλά σου δίνει ένα ωραιότατο 404. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα Pirelli ή κάτι έχει τρέχει με αυτό. Firmware upgrade παίζουν ?
poulinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 χωρις να δινω ορκο νομιζω οτι σε ενα pirelli ειχα δει και εγω να μην εμφανιζει μια καρτελλα.στο Mac filtering ειχα μπει.κλειδωμα wep ειχα καταφερει να βαλω αλλα νομιζω σε καποια καρτελλα δεν μπορουσα να μπω.firmware θα υπαρχει και λογικα θα παιζουν ολα οκ.λογικα της On θα ειναι custom οπως παλια που τα κλειδωναν ολα και δεν μπορουσες να κανεις κατι.να εχει χασει το pirelli αυτην μονο την σελιδα χλωμο.
DrLo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά τι πατατο-router είναι αυτό (Pirelli) της ON ! Πρόσφατα άρχισα να το χρησιμοποιώ καθώς το πλήρωνε και ήταν σε αχρηστία συγγενής μου στο πάνω διαμέρισμα αλλά τώρα θέλω να φτιάξω το τοπικό μου δίκτυο και θέλω να χρησιμοποιώ το AWMN subnet μου για όλο το τοπικό μου δίκτυο (και το ADSL router) και από το WEB interface του δε βλέπω καρτέλα για να απενεργοποιήσω το DHCP του ! - Μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλο ADSL router αντί αυτού για να συνδέομαι στην ON ? - Μπορώ με κάποιο τρόπο να "ξεκλειδώσω" τις επιλογές αυτές στο Pirelli ? - Υπάρχουν AWMNίτες με ΟΝ ? Τι έχετε κάνει εσείς ?
Ethnikos14 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ερώτηση: Ποιο είναι το username/password για να συνδεθώ στο συγκεκριμένο?
JimChris Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ερώτηση: Ποιο είναι το username/password για να συνδεθώ στο συγκεκριμένο? username on password on
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά τι πατατο-router είναι αυτό (Pirelli) της ON !Πρόσφατα άρχισα να το χρησιμοποιώ καθώς το πλήρωνε και ήταν σε αχρηστία συγγενής μου στο πάνω διαμέρισμα αλλά τώρα θέλω να φτιάξω το τοπικό μου δίκτυο και θέλω να χρησιμοποιώ το AWMN subnet μου για όλο το τοπικό μου δίκτυο (και το ADSL router) και από το WEB interface του δε βλέπω καρτέλα για να απενεργοποιήσω το DHCP του ! - Μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλο ADSL router αντί αυτού για να συνδέομαι στην ON ? - Μπορώ με κάποιο τρόπο να "ξεκλειδώσω" τις επιλογές αυτές στο Pirelli ? - Υπάρχουν AWMNίτες με ΟΝ ? Τι έχετε κάνει εσείς ? πατατο ρουτερ ειναι σιγουρα.δεν ξερω αν παιζει σε awmn αλλα και να επαιζε δνε θα το χρησιμοποιουσα. σιγουρα απο καπου πρεπει να απενεργοποιει τον dhcp εκτος αν το εχουν κοψει απο την On.ναι μπορεις να βαλεις αλλο ρουτερ για να συνδεεσαι με την ον αφου παιζουν με vpi 8 vci 35 Οπως ολη η ελλαδα ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ το username kai to password για να συνδεθεις στην on.me firmware update Ισως ξεκλειδωσει και αυτο αν εχεις administrator privileges πανω στον ρουτερ
DrLo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 πατατο ρουτερ ειναι σιγουρα.δεν ξερω αν παιζει σε awmn αλλα και να επαιζε δνε θα το χρησιμοποιουσα. σιγουρα απο καπου πρεπει να απενεργοποιει τον dhcp εκτος αν το εχουν κοψει απο την On.ναι μπορεις να βαλεις αλλο ρουτερ για να συνδεεσαι με την ον αφου παιζουν με vpi 8 vci 35 Οπως ολη η ελλαδα ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ το username kai to password για να συνδεθεις στην on.me firmware update Ισως ξεκλειδωσει και αυτο αν εχεις administrator privileges πανω στον ρουτερ Όταν λέω να "παίζει" με AWMN εννοώ απλά να του δώσω απλα΄άλλη IP/Mask από τη κλασσική 192.168.1.χχχ/255.255.255.0, να το κάνω μέρος του τοπικού μου δικτύου που εχει όλο IPs από το AWMN. Δε θέλω τίποτα παραπάνω. Μάλλον θα αναγκαστώ να βάλω 2ο router μεταξύ LAN μου και Pirelli. Θα κάνω τα εύκολα δύσκολα.
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 δεν το εχω ψαξει το awmn για να πω κατι αλλα για αυτο που λες δεν υπαρχει θεμα θα την κανει την δουλεια .απο την αλλη οσο λιγοτερα ρουτερ και γενικα μηχανηματα τοσο πιο ευκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.