Προς το περιεχόμενο

SSD και αποδοση/τιμή??!!

svanakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό δεν έχει να κάνει με loading time ?

Συνεχίζεις χωρίς επιχειρήματα... Ακόμα και το video Που πόσταρες, τα γραπτά μου επιβεβαίωσε...

Άσκοπο να συνεχίσω. Διακοπή συνδρομής. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας λένε...

Δεν αξίζει φίλε μου να συνεχίσουμε να μιλάμε.. το παιδί που ξεκίνησε το thread, είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως έχει βγάλει συμπέρασμα για το αν θα δεί διαφορά με έναν SSD. Αν πάλι πιστεύει πως δεν αξίζει τον κόπο, περί ορέξεως...

Δεν θα κάτσω να αντιδικώ.. δεν έχω όρεξη.. Καλό σου βραδάκυ.. ;) και καλή καρδιά!

Δημοσ.

Βασικα παιδια ηρεμηστε λιγο, υπαρχουν πολλες αποψεις, δεν ειμαστε ολοι ιδιοι!! Ο καθενας κρινει διαφορετικα.. Αλλος πιο λογικα και ψυχρα και αλλος πιο εν θερμο και ενθουσιασμενος..

Παντος αποτι καταλαβα 200 ευρο ταριφα για πιο γρηγορο λειτουργικο και προγραμματα.

Απο θεμα σταθεροτητας ομως τι παιζει? Καμια φορα μου κολλανε προγραμματα και explorer θα λυθουν αυτα τα μικροπροβληματα η φταιει κτ αλλο?

Και εν συντομια, στο PC κατεβαζω, βλεπω ταινιες, παιζω κανα παιχνιδακι και αντε κανα internet και κανα προγραμματακι!! Αξιζει ακομα 200 ευρο?(θα μου πεις εχω σκασει πολλα λεφτα για την δουλεια που την θελω αλλα ειμαι και λιγο τρελοκομειο!!)

Δημοσ.

Αν είσαι τρελοκομείο ΣΚΑΣΤΑ.

Πάντως είναι αρκετά τα λεφτά για τώρα... Αλλα αυτό κάνει κ κάποιος που είναι πορωμένος με τα παιχνίδια.. παίρνει μία κάρτα με 500 ευρώ πχ.. ! έτσι πάει..

Ομολογώ πάντως πως είναι απο τις αναβαθμίσεις που με ενθουσίασαν όσο καμμία άλλη τα τελευταία χρόνια.. και πάλι ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.

Όσο για τα άλλα που λές.. είπαμε... ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ... ;)

Δημοσ.

Παιδια επειδη και εγω ενδιαφερομαι να παρω SSD,υπαρχει καποια αλλη διαφορα εκτος απο τους χρονους φορτωματος;;;;

Αν ειναι για το φορτωμα μονο δεν με χρειαζετε...

(Επειδη θα λειτουργω και Photoshop,υπαρχει περιπτωση να περναει πιο γρηγορα φιλτρα,και γενικα να εκτελει πιο γρηγορα τις εργασιες του Photoshop;; Ειναι το βαρυτερο προγραμμα που εκτελω [Το εκτελω με καποια επιπλεον φιλτρα,που πολλα ειναι επισης βαρια])

Δημοσ.

ναι φιλε μου θα δεις αισθητη διαφορα....

και να μην ξεχναμε, ο Intel ειναι ο κορυφαιος, μπορεις να πας και σε ποιο φθηνες λυσεις αλλα εξισου καλες....

εκει που θα δεις διαφορα μεγαλη ειναι στα σημεια που διαβαζει απο δισκο και χρειαζετε να κανει επεξεργασια δεδομενα που ειναι στον δισκο...πολυ χοντρικα τα λεω...

Εγω με SSD των 100 ευρο ειδα διαφορα, παρ ολο που ειναι ενας μετριος...

Βλεπεις το μπατζετ και ενα μπορεις να το στριμωξεις το βαζεις...

Δημοσ.
ναι φιλε μου θα δεις αισθητη διαφορα....

και να μην ξεχναμε, ο Intel ειναι ο κορυφαιος, μπορεις να πας και σε ποιο φθηνες λυσεις αλλα εξισου καλες....

εκει που θα δεις διαφορα μεγαλη ειναι στα σημεια που διαβαζει απο δισκο και χρειαζετε να κανει επεξεργασια δεδομενα που ειναι στον δισκο...πολυ χοντρικα τα λεω...

Εγω με SSD των 100 ευρο ειδα διαφορα, παρ ολο που ειναι ενας μετριος...

Βλεπεις το μπατζετ και ενα μπορεις να το στριμωξεις το βαζεις...

Με 80 GB,που σκοπευω να παρω,δεν μπορεις ομως να βαλεις και "τα παντα" στον SDD,τι ειναι πραγματικα χρησιμο να βαλεις στον SSD??

(Προγραμμα-παιχνιδια,λειτουργικο ή εγγραφα;;;)

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά έχω βάλει στον SSD :

• Λειτουργικό (Windows 7 Ultimate 64bit)
  • Προγράμματα
  • Virtual Machines (+ Windows XP Mode vmc)
  • αλλα και 1 παιχνίδι που παίζω μία στο τόσο.

Τα έγγραφά μου τα έχω σε άλλο δίσκο. Όπως και ταινίες. ;)

Γενικά μη φοβάσει τόσο πολύ το χώρο. 80GB μπορεί να ακούγονται λίγα..αλλά δεν είναι τελικά τόσο λίγα..Μιά χαρά την κάνεις τη δουλειά σου.

Δημοσ.

Λοιπον μετα απο μια μερα λιτουργεια του δισκου εβγαλα τα εξης συμπερασματα:

Ο δισκος πραγματικα αξιοποιει τις δυνατοτητες του συστηματος μου!!Ολα ειναι γρηγορα!!

Λεμε για botleneck σε καρτες γραφικων, κανεις δεν μιλαει για botleneck στον επεξεργαστη και την μνημη που δημιουργουν οι μηχανικοι δισκοι!!

Πραγματικα πλεων οι ταχυτητες ειναι κατεγιστικες..

Περναω προγραμματα χωρις υπερβολη μεχρι και 10 φορες γρηγοροτερα, βλεπεις τις μπαρες στο setup και τρεχουν σαν να τις εχεις λαδωσει!!!

Βεβαια ολα γινονται αστραποιεα πλεων σε περιβαλων λειτουργικου και προγραμματων..Αμεση αποκριση χωρις τις περιεργες καμια φορα καθυστερησεις των μηχανικων δισκων,ιδιετερα μετα απο πολλους μηνες λειτουργειας!!

Τωρα βεβαια σκεφτομαι και την τσεπη μου..

Ναι κλαιω τα 2 κατοσταρικα αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι σε ενα pc που εδωσα 1000 ευρο δεν ειναι τραγικα τα 200 για να εκριναξω τις επιδωσεις του σε καθημερινες λειτουργειες.

Τι να κανω τους τρελους επεξεργαστες καιι μνημες εαν ο δισκος τους μπλοκαρει με την καθυστερηση του!!

Και μια τελευταια ερωτηση, η αποδοση των ssd μειωνεται με τον χρονο οπως στους μηχανικου ή μερχρι καποτε να πεθανει θα ειναι παντα σχεδων καινουργιος??

Δημοσ.

Ε δεν μπορώ να μην το πώ!!!

"ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ???? " χαχαχα!!!

Όντως και για μένα, το τελευταίο κάστρο έπεσε με τον SSD. Το τελευταίο πράγμα που φρέναρε τον υπολογιστή μου έφυγε και στη θέση του μπήκε ο SSD που όπως είπες "λαδώνει" όλο το σύστημα !! ;)

Εϊμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη στροφή της τεχνολογίας των αποθηκευτικών μέσων σε SSD ! Και ακόμα δεν έχουμε δεί Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...