ManoS Pal Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα παιδια...θα ηθελα καποιος αν μπορει να μου πει αν υπαρχουν καταστηματα στην ελλαδα που να πουλανε Pandora Battery(για το PSP) Και αν υπαρχουν πια ειναι αυτα. Ευχαριστο Πολυ.
matzos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 παιδια αν μποριτε να μου πειτε αν υπαρχι στιν θεσσαλονικη κανενα καταστιμα που πουλενε την παντορα τοολ μπαταρια για το PSP ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ---------- Προσθήκη στις 20:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:18 ---------- ψαχνο μπαταρια παντορα τοολ για psp
loumbas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 http://www.ebw.gr μπορείς να πας από εκεί να την πάρεις ή να την παραγγείλεις και να στη στείλουν. Για τις αποστολές δεν ξέρω λεπτομέρειες γιατί όταν χρειάστηκα κάτι πήγα ο ίδιος αλλά μου φάνηκε ότι δουλεύουν σωστά. Νομίζω ότι παίρνουν παραγγελίες και τηλεφωνικά γιατί δεν είχαν σταματήσει τα τηλέφωνα.
Rubin074 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Αλλιώς υπάρχει πάντα και η λύση του εξωτερικού. DealExtreme ιζ γιορ φρεντ.
nick#18 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 μπορεις να φτιαξεις και μονος σου... (αν πιανουν τα χερια σου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.