tmgiorgio24 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 το πρόβλημα είναι το έξης έχω premium accound στο rapidshare αλλά πρόσφατα παρατήρησα πως κάποιος/οι άλλοι κατεβάζουν από τον λογαριασμό μου. έκανα login να αλλάξω password κ παρατήρησα πως όποιος έκανε την δουλεία έχει αλλάξει κ το mail επικοινωνίας με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αλλάξω κωδικό.. πως είναι δυνατόν ανά έγινε αυτό έχω έλενξει το pc κ δεν βρήκε ούτε ιούς ούτε trojan στο pc έχω windows 7 αναβαθμισμένα. το θέμα είναι ότι τους κωδικούς τους πήραν από μένα ι από το site γιατί άμα τους πήραν από εμένα τότε μήπως έχουν πάρει κ άλλα δεδομενα. επισης χρησιμοποιώ roboform .τι μπορεί να έχει γίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ζήτα με mail απο τη rapidshare να επαναφέρουν τον κωδικό και το email. Θα δουν οτι εσυ απο αυτο το mail πληρωσες και θα το γυρίσουν. Επίσης άλλαξε κωδικούς παντού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisad Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ζήτα με mail απο τη rapidshare να επαναφέρουν τον κωδικό και το email. .. δεν απαντάνε σε κανένα mail τουλάχιστον στα αγγλικα..... είναι σωβινιστές οι γερμαναράδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Και σε μένα συνέβει αυτό και μου απάντησαν κανονικά. Την μία μάλιστα το email μου ξεχείλιζε από ελληνική μαγκιά και θα τα έσπαγα όλα ναουμ... και πάλι όμως μου απάντησαν άμεσα και ευγενέστατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmgiorgio24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 ενταξει ολα καλα με στειλαν νεο κωδικο κ επαναφεραν το mail.τωρα απλος με εμεινε η απορια πως καταφεραν να παρουν τον κωδικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 ενταξει ολα καλα με στειλαν νεο κωδικο κ επαναφεραν το mail.τωρα απλος με εμεινε η απορια πως καταφεραν να παρουν τον κωδικο και εγώ ποτέ δεν κατάλαβα πως το έκαναν. Από τότε που τον άλλαξα συνέχισα να κάνω ότι και πριν και ξανά δεν μου τον έκλεψαν που σημαίνει ότι μάλλον δεν το έκλεψαν από κάποιο πρόγραμμα/site... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.