giannislari7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Καλήσπέρα παιδιά απλά έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας μήπωσ κανένας έχει να μου προτείνει κάποια λύση... Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο forum αν δεν ειναι ζητάω συγγνώμη Πριν περίπου 20-25 μέρες αγοράσαμε μία κουζίνα η οποία όμως μας προκαλούσε μεγάλα προβλήματα στο ψήσιμο με συνέπεια να καίγονται όλα τα φαγητά. Πήρα το τηλέφωνο στο κατάστημα που την αγόρασα και μου είπανε πως δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες κουζίνες "παλαιάς" τεχνολογίας και θα έπρεπε να την χρησιμοποιούμε σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Έτσι και έκανα, το πρόβλημα πάλι το ίδιο τα φαγητά αρπάζανε από επανώ με συνέπεια το ψήσιμο να μην ήτανε αυτό που έπρεπε. Πήρα τηλέφωνο το service και ήρθανε και είδανε την κουζίνα και μου είπανε πως έχει πρόβλημα θερμοστάτης τους 50 πχ βαθμούς τους αντιλαμβάνεται για 150 . Μου είπε να παραγγείλει θερμοστάτη άλλον και να τον αντικαταστήσει , μήπως όμως έχω το δικαίωμα να επιδιώξω την αντικατάσταση της κουζίνας καθώς δεν έχει κλείσει ούτε μήνα και είναι κρίμα να πειραχτεί απο τώρα.Μπορώ να το κάνω ; Έχω το δικαίωμα ; θα με βοηθούσατε αν μου απαντούσατε! Ευχαριστώ!
Chris_85 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Nαι εχεις το δικαιωμα, ψαξε περι ''μη συνομολογημενων ιδιοτητων'' στο efpolis.
beatshooter Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Την εγγυηση δεν την έχεις?Δεν ρπολεπεται αλλαγη της κουζινας αφου ειναι προβληματική?
kfyros Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Το DOA ισχύει για 7 μέρες. Από εκεί και πέρα ο κατασκευαστής μπορεί να επισκευάσει μια συσκευή και να μην την αντικαταστήσει. Μπορείς να επικαλεστείς DOA γιατί η λειτουργία της συσκευής είναι προβληματική εξαρχής, και ας έχει περάσει ένας μήνας. Από τη στιγμή που το έχεις αναφέρει και μιλήσει και μαζί τους άμεσα και σε καθοδήγησαν λάθος μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση. Αλλά υπάρχουν και άλλα θέματα. Πρέπει να την αποσυνδέσεις και να τους της πας πίσω, να περιμένεις να πάρεις άλλη, να την συνδέσεις κλπ. και αυτά δεν είναι δωρεάν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.