Προς το περιεχόμενο

ΑΓορα case.

tHEMATE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ έχω antec 900 και κάνει μια χαρά τη δουλειά του για airflow σε oc'ed c2duo και 4870χ2 αλλά άμα δεν έχεις modular psu, είναι πίκρα τα καλώδια να τα 'στρώσεις', στριμόκωλο case είναι η αλήθεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω με ποιά λογική γεμίζεις ένα κουτί με τρύπες κ δε βάζεις φίλτρα σκόνης.

Το κουτι προοριζεται για πελατες που θελουν Ηigh Air Flow.Tα φιλτρα επιβραδυνουν την ταχυτητα αρα και την ποσοτητα του αερα που εισερχεται στο κουτι.Οταν επιλεγεις ενα κουτι σαν το 932 δεν νομιζω οτι σε νοιαζει η σκονη αλλα το καλυτερο airflow...

Το 932 ειναι το καλυτερο κουτι στα χρηματα του (ή και σε συγκριση με αρκετα ακριβοτερα) για την δουλεια που προοριζεται...

Με γεια moldovan (μονο προσοχη στις ροδες γιατι σπανε ευκολα)...

Τώρα πάει το παρέλαβα το πρωί :lol: .Τρομερό , αλλά και εμένα το 1ο μου σκεπτικό αυτό ήταν ,ότι πρέπει να πάρω και ένα κονφλέρ να το φυσάω τακτικά με τις τρύπες που έχει πάνω . :P .Όσο για την ψύξη που λες από τα reviews που είδα ,αν όχι το καλύτερο είναι από τα καλύτερα . Θα δείξει .Πάντως σε σχέση με το παλιό P4 που είχα και το κουτί του είναι ΤΕΡΑΣ .

ρε συ απο που το πήρες γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ αλλα δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο....:P

ρε συ απο που το πήρες γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ αλλα δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο....:P

Όσο και αν δεν ήθελα να δώσω ούτε € στο e-shop τελικά δε μπόρεσα λόγο του ενθουσιασμού για το καινούργιο pc . Από εκεί το πείρα (μόνο αυτό τίποτα άλλο :P) ,στο πλαίσιο μου είπανε 31 Ιανουαρίου θα το ξαναφέρουν .

Όσο και αν δεν ήθελα να δώσω ούτε € στο e-shop τελικά δε μπόρεσα λόγο του ενθουσιασμού για το καινούργιο pc . Από εκεί το πείρα (μόνο αυτό τίποτα άλλο :P) ,στο πλαίσιο μου είπανε 31 Ιανουαρίου θα το ξαναφέρουν .

πόσες μέρες περίμενες να έρθει?

πόσες μέρες περίμενες να έρθει?

10 το βράδυ έκανα παραγγελία το πρωί 11 η ώρα μου στείλανε μήνυμα και πήγα να το πάρω (είναι και κάτω από το σπίτι μου το e-shop ντράπηκα να πάω να το πάρω τόσες φορές που τους έκανα φασαρία για rma ) .

10 το βράδυ έκανα παραγγελία το πρωί 11 η ώρα μου στείλανε μήνυμα και πήγα να το πάρω (είναι και κάτω από το σπίτι μου το e-shop ντράπηκα να πάω να το πάρω τόσες φορές που τους έκανα φασαρία για rma ) .

thanks για την ενημερωση ,το κουτι το ειχα βαλει στο ματι εδω και καιρο ...το παραγγέλνω(+μητρικη και τροφοτικο) και εγώ και αντε να δουμε ποτε θ'αρθει..

Μόλις τώρα ήρθε και μια παραγγελία από pc1.gr ,πλέον σιγουρεύτηκα ότι είναι e-shop ,ακριβώς ίδια απόδειξη μόνο το όνομα αλλάζει .

Για όποιον ενδιαφέρει το dsp keyboard δεν πείρα τίποτα άλλο παρά μόνο αυτό ,γιατί μερική λένε ότι πρέπει να συνοδεύεται με κάποιο κομμάτι hardware .

Μόλις τώρα ήρθε και μια παραγγελία από pc1.gr ,πλέον σιγουρεύτηκα ότι είναι e-shop ,ακριβώς ίδια απόδειξη μόνο το όνομα αλλάζει .

Για όποιον ενδιαφέρει το dsp keyboard δεν πείρα τίποτα άλλο παρά μόνο αυτό ,γιατί μερική λένε ότι πρέπει να συνοδεύεται με κάποιο κομμάτι hardware .

αυτο εχω και εγω.Στα windows 7 δεν χρειαζεται drivers το βρισκει μονο του εχει και φωτο απο το πληκτρολογιο.Θα μεινεις απολυτα ικονοποιημενος μιας και εγω απο eshop την dsp εκδοση ειχα παρει(ενα απλο κουτι με το πληκτρολογιο και ενα Manual ειχε μεσα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...