benign Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Φιλε NIC, Λοιπον δεν ξερεις ποσο απολαμβανω αυτες τις αντιπαραθεσεις οχι μονο γιατι διαβαζω φιλοσοφια εδω και δεκαετιες αλλα γιατι οταν οι αντιπαραθεσεις ειναι για ιδεες και οχι προσωπικες επιθεσεις,τοτε ειναι ωφελιμο για ολους. Εχω πολλα πραγματα να αντικρουσω απο αυτα που ειπες που δυστυχως ειναι πληρως εσφαλμενα και αρκει καποιος να διαβασει τις αποψεις που διατυπωθηκαν και τον τροπο που διατυπωθηκαν στις προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος για να καταλαβει. Με την σειρα λοιπον : 1.Φαινεται και οτι η απλα σωστη αναγνωση ειναι δυσκολη τεχνη για μερικους ανθρωπους.Πρωτα απο ολα πουθενα εγω δεν ειπα οτι εχω φτιαξει μονο NZXT κουτια. Για διαβασε πριν και δειξε μου που το εγραψα?Αυτο που ειπα εγω ειναι οτι εχω φτιαξει πολλα κουτια αυτης της μαρκας γιατι για τα λεφτα της σκιζει.Εχω φτιαξει και αλλα πολλα.Επισης αν προσεξες σε 3-4 posts αναφερω τα αντικειμενικα προτερηματα των Lian Li και Coolermaster παρολα που ειναι τα μεν Lian κλασικαδουρες,ενω τα Colomaster(λιγο χιουμορ) ειναι στρατιοτικαδουρες αποκρουστικα αισθητικα . Αρα αυτο που ειπες για μενα αγαπητε φιλε ,οχι ,δεν ιχυει γιατι ενω εγω θεωρω κακογουστο Κινεζικο Νεοκλασσικισμο την αισθητικη τους αναγνωρισα τις αντικειμενικες τεχνικες αρετες τους. Αλλους περιεγραφα πριν και λιγα τους ειπα γιατι η καλλιεργεια μου δεν μου επιτρεπει να κανω αλλoιωση αυτων που λεει ο αλλος πετωντας λασπη για να φανουν οι δικες μου αποψεις σωστες ,αλλα ουτε καν να ξεπεφτω σε χαρακτηρισμους. Και δεν αναφερθηκα σε ολα τα παιδια,αυτο ελειπε μονο 2-3 ηταν οι κολλημενοι. Απλα το προβλημα μου ειναι η λαθος και μη επαρκη πληροφορηση, αν μαλιστα γινεται εσκεμμενα τοτε αντιβαινει τον σκοπο του insomnia ο οποιος ειναι η τιμια και φιλικη,ανταλλαγη πληροφοριων. 2, Που μας φερνει σε ενα αλλο θεμα που επισης κανεις λαθος.Μερικα NZXT σαν το Tempest που εχω εγω στο προσωπικο μου PC ,ειναι καθαρο,και σκληροτατο ατσαλι και οχι σκελετός από λεπτό αλουμίνιο ανεμεμιγμένο με ατσάλι οπως αναφερεις..Αυτο ισχυει για τα πιο φτηνα μοντελα ,αλλα υπαρχουν διαβαθμισεις σε τιμη και ποιοτητα οπως υπαρχουν σε ολες τις εταιριες. Επισης αν λαβεις τον κοπο να διαβασεις στο site της NZXT αναφερουν καθαρα ποια μοντελα τους ειναι καθαρο ατσαλι και ποια σαν και αυτο που ειπες.. Και επειδη φαινεσαι οτι ξερεις καποια πραγματα θα γνωριζεις οτι οι νομοι στην Αμερικη ειναι αυστηροτατοι αν καποια εταιρεια τους παραβει και δηλωσει ψευδη στοιχεια. Τελος το υλικο μονο ενος κουτιου δεν επαρκει για τον βασικοτερο σκοπο του που ειναι ο επαρκης αερισμος για την ασφαλεια του hardware. Υπαρχουν κουτια που εχω δει φιλους μου και επαγγελματιες φιλους μου και μερακληδες ερασιτεχνες να εχουν φτιαξει απο πλεξιγκλας η απο περισσοτερο πλαστικο υλικο παρα μεταλλο που ειχαν εκπληκτικο αερισμο! Αρα δεν ισχυει απολυτα οτι πρεπει να ειναι μεταλλικο το υλικο ενος κουτιου για να ειναι δροσερο. Εξαρταται και απο τον σχεδιασμο και απο την ποιοτητα των ανεμιστηρων. Θα ηθελα επιπλεον να σου ζητησω αν θα συνεχισουμε αυτην την χρησιμη για το site συζητηση,οταν αναφερεσαι στα γραφομενα μου να εισαι ακριβης,δηλαδη να τα αναφερεις ακριβως οπως τα εγραψα,και οχι να τα παραποιεις για εντυπωσεις.Ελπιζω οτι δεν το εκανες εσκεμμενα γιατι φαινεσαι ευγενικος ανθρωπος.
N.I.C Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Το δώσαμε μεγάλη διάσταση το θέμα αν και δεν έπρεπε, θα μας κυνηγήσει ο TS στο τέλος . Έλπίζω να'ναι το τελευταίο offtopic. Τελος το υλικο μονο ενος κουτιου δεν επαρκει για τον βασικοτερο σκοπο του που ειναι ο επαρκης αερισμος για την ασφαλεια του hardware. Υπαρχουν κουτια που εχω δει φιλους μου και επαγγελματιες φιλους μου και μερακληδες ερασιτεχνες να εχουν φτιαξει απο πλεξιγκλας η απο περισσοτερο πλαστικο υλικο παρα μεταλλο που ειχαν εκπληκτικο αερισμο! Αρα δεν ισχυει απολυτα οτι πρεπει να ειναι μεταλλικο το υλικο ενος κουτιου για να ειναι δροσερο. Εξαρταται και απο τον σχεδιασμο και απο την ποιοτητα των ανεμιστηρων. Συμφωνώ εν μέρη. Το περισσότερο πλαστικό παρά μέταλλο δεν βοηθάει καθόλου το airflow κυρίως όμως την ψύξη των parts, αυτό θα στο διαβεβαιώσουν και οι φίλοι σου. Οπότε παίζει σημαντικό ρόλο και το υλικό από το όποιο φτιάχνεται ο κορμός του κουτιού. Απλή φυσική είναι, για να μην εμβαθύνω περισσότερο μπορείς να το ψάξεις. Από την άλλη σίγουρα μετράει η ποιότητα των ανεμιστήρων, η διάταξη, το cable modding κλπ. επισης κανεις λαθος.Μερικα NZXT σαν το Tempest που εχω εγω στο προσωπικο μου PC ,ειναι καθαρο,και σκληροτατο ατσαλι και οχι σκελετός από λεπτό αλουμίνιο ανεμεμιγμένο με ατσάλι οπως αναφερεις..Αυτο ισχυει για τα πιο φτηνα μοντελα ,αλλα υπαρχουν διαβαθμισεις σε τιμη και ποιοτητα οπως υπαρχουν σε ολες τις εταιριες.Επισης αν λαβεις τον κοπο να διαβασεις στο site της NZXT αναφερουν καθαρα ποια μοντελα τους ειναι καθαρο ατσαλι και ποια σαν και αυτο που ειπες.. Και επειδη φαινεσαι οτι ξερεις καποια πραγματα θα γνωριζεις οτι οι νομοι στην Αμερικη ειναι αυστηροτατοι αν καποια εταιρεια τους παραβει και δηλωσει ψευδη στοιχεια. Θα σου πω επακριβώς τα τευλευταία NZXT που δούλεψα για φίλους, και για τον ξάδερφο (το οποίο και moddάραμε για υδρόψυξη): M59, gurdian921,Lesa S(ή lexa δεν θυμάμαι επακριβώς). Οι τιμές πάνε από 95-75 (στο range τιμών που μας ενδιαφέρει δηλαδή). Και τα 3 είχαν τόνους πλαστικού όχι απλά πλαστικό. Το λέω αντικειμενικά και δεν έχω κανένα λόγο να πω ψέματα. Αν δεν κάνω λάθος το Gurdian πρέπει να είχε μέρη με λεπτό αλουμίνιο, αλλά ακόμα και τα hdd's racks ήταν πλαστικά . Περιττό να σου πω τι έγινε όταν προσπαθήσαμε με τον ξάδερφο να ανοίξουμε τρύπες για cable modding/wc setup (καθώς δεν υπήρχαν), γιατί θα μου πεις οκ εγώ δεν το παίρνω για να τρυπάω και θα χεις και δίκιο. Το έδωσε και πήρε ένα Lancool (θυγατρική της Lian-Li) πάλι στα 75ε. Εκείνο ήταν κατασκευασμένο από πραγματικό αλουμίνιο πάχους 15mm (και όχι 1mm που αναφέρεται σε διάφορα NZXT) αν δεν κάνω λάθος, και μάλιστα SECC(Steel electrogalvanized cold-rolled) . Δεν ξέρω τι γίνεται στην Αμερική, ξέρω όμως τι γίνεται στα ΝΖΧΤ που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Και η ΤΤ μιλά στο site της για ατσάλι και αλουμίνιο και αναθεμά και αν τα είδαμε, όπως ανέφερα και παραπάνω. Αρκετά όμως με τα τεχνικά θέματα, παρακάτω: .Φαινεται και οτι η απλα σωστη αναγνωση ειναι δυσκολη τεχνη για μερικους ανθρωπους.Πρωτα απο ολα πουθενα εγω δεν ειπα οτι εχω φτιαξει μονο NZXT κουτια. Για διαβασε πριν και δειξε μου που το εγραψα?Αυτο που ειπα εγω ειναι οτι εχω φτιαξει πολλα κουτια αυτης της μαρκας γιατι για τα λεφτα της σκιζει.Εχω φτιαξει και αλλα πολλα.Επισης αν προσεξες σε 3-4 posts αναφερω τα αντικειμενικα προτερηματα των Lian Li και Coolermaster παρολα που ειναι τα μεν Lian κλασικαδουρες,ενω τα Colomaster(λιγο χιουμορ) ειναι στρατιοτικαδουρες αποκρουστικα αισθητικα .Αρα αυτο που ειπες για μενα αγαπητε φιλε ,οχι ,δεν ιχυει γιατι ενω εγω θεωρω κακογουστο Κινεζικο Νεοκλασσικισμο την αισθητικη τους αναγνωρισα τις αντικειμενικες τεχνικες αρετες τους. Αλλους περιεγραφα πριν και λιγα τους ειπα γιατι η καλλιεργεια μου δεν μου επιτρεπει να κανω αλλoιωση αυτων που λεει ο αλλος πετωντας λασπη για να φανουν οι δικες μου αποψεις σωστες ,αλλα ουτε καν να ξεπεφτω σε χαρακτηρισμους. Και δεν αναφερθηκα σε ολα τα παιδια,αυτο ελειπε μονο 2-3 ηταν οι κολλημενοι. Μαγκιά σου να θεωρείς τα NZXT ομορφότερα όσο κανένα άλλο κουτί, στο είπα και πριν, και δεν νομίζω να έχει και κάποιος άλλος αντίρρηση σε αυτό. Από κει και έπειτα άρχισες ξαφνικά να αραδιάζεις επίθετα προς κολλημένους όπως λες τώρα, λέγοντας ότι προωθούν εταιρίες ακολουθούν κοπάδια και προσπαθούν να χειραγωγήσουν. Όλα αυτά για πιο λόγο; Και γιατί είναι κολλημένοι; Επειδή συμφώνησαν με κάτι που προαναφέρθηκε; Επειδή είπαμε ότι τα CM/Lian Li είναι καλύτερα σε ποιότητα; Ότι στα χρήματα που δίνει το παιδί, μπορεί να πάει σε κάτι πιο ποιοτικό; Μα αυτή είναι η αλήθεια, θέλεις δεν θέλεις. Αν περιμέναμε το site του Πλαισίου και του κάθε καταστήματος να μάθουμε από τι είναι φτιαγμένο το κάθε κουτί, όλοι θα ήμασταν με τσίγγινα turbox Δεν ξέρω αν έχεις πιάσει κιάλλα κουτιά στα χέρια σου, μακάρι γιατί αυτό θα σε κάνει ακόμα πιο αρμόδιο σε τέτοια θέματα, αλλά αυτό που αντίκρισα εγώ ανοίγοντας το thread, ήταν ένα πράγμα NZXT pawns all για να το θέσω πιο λαικά , από την πλευρά σου. Και καλά κάνεις, αφού υποστηρίζεις τα NZXT. Άλλα δεν βρίσκεις λίγο υπερβολικό εκ μέρους σου να κάνεις τέτοιους σχολιασμούς; Δεν νομίζω κανείς απο δω μέσα να τα παίρνει από την CM ή από κάποιο κατάστημα για να προωθεί τα προιόντα της/του. Θα ηθελα επιπλεον να σου ζητησω αν θα συνεχισουμε αυτην την χρησιμη για το site συζητηση,οταν αναφερεσαι στα γραφομενα μου να εισαι ακριβης,δηλαδη να τα αναφερεις ακριβως οπως τα εγραψα,και οχι να τα παραποιεις για εντυπωσεις Τι ακριβώς παραποίησα; Τα λεγόμενα σου; Επίτηδες πήρα από το αρχικό ποστ σου και έκανα copy/paste τα λεγόμενά σου, για ακριβώς αυτόν τον λόγο. Πότε στη ζωή μου δεν παραποίησα ή χρησιμοποίησα τα λεγόμενα κάποιου άλλου για να προκαλέσω εντύπωση, γιατί να το κάνω εδώ; Αν νόμισες πως αυτός ήταν ο σκοπός μου τότε θα σου συνιστούσα να ρίξεις μια προσεκτική ματιά ξανά στο post μου. Στα @@ μου τι εντυπώσεις που θα δημιουργήσω, ζήτησε προτάσεις το παιδί, του έδωσα.Άκουσα κάποια άσχημα σχόλια και λάθος πληροφορίες, απάντησα. That's all. Δεν έχω καμία διάθεση να σε θίξω προσωπικά αλίμονο, απλά κάποια πράγματα που είπες από την αρχή βαρέσανε άσχημα. Δώσαμε μεγάλη έκταση και μου φαίνεται θα φάμε λουκέτο.
benign Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Κοιτα, Παω στο δευτερο μερος επειδη ειπες οτι στο πρωτο που εγραψα συμφωνεις εν μερει. Απο οτι καταλαβα απο την περιγραφη σου προσπαθησατε με τον ξαδελφο σου να κανετε καπως extreme modding στο κουτι.Για να ειμαι ειλικρινης,αν και εχω φιλους που κανουν παρομοια πραγματα,εγω δεν εχω ασχοληθει προσωπικα γιατι δεν εχω χρονο οποτε δεν μπορω να εκφρασω γνωμη για το συγκεκριμενο κουτι που σας δυσκολεψε.Παντως για τον μεσο χρηστη δεν ειναι ανακγη να τρυπαει τα κουτια για να τα διαμορφωνει κατα το δοκουν.Αυτο δεν ακυρωνει το κουτι που πηρες. Λες οτι δεν παραποιεις τα λεγομενα μου,ετσι.Για να δουμε λοιπον μια μικρη διαψευσουλα. Γραφεις απο πανω : '' Μαγκιά σου να θεωρείς τα NZXT ομορφότερα όσο κανένα άλλο κουτί...'' Λοιπον εγω δεν ειπα οτι τα NZXT ειναι ομορφοτερα οσο κανενα αλλο κουτι.Δεν το εγραψα αυτο πουθενα.Απλα ειπα οτι ειναι απο τα ομορφοτερα στην αγορα και παντα σε συγκριση με τα Lian Li και τα Coolermaster. Δεν αναφερθηκε αλλο κουτι μεσα στα posts ,ολος ο τζερτζελες εγινε για συγκριση με αυτες τις 3 μαρκες.Δεν ειμαι κολλημενος ,ουτε ηλιθιος να υποστηρζω οτι μια εταιρεια μονο εχει αξιολογα κουτια.Ασφαλως υπαρχουν κι αλλες που μου αρεσουν.Μεταφεροντας εσυ ετσι τα γραφομενα μου ,ουσιαστικα υπονομευεις τις αποψεις μου και με εμφανιζεις σαν κολλημενο με μια εταιρεια ,οποτε σαν γραφικο.Κανω λαθος? Οσο για τα αλλα που γραφεις οτι ο τονος μου σε πειραξε εχω να σου πω το εξης.Οταν καποιος ερχεται να ρωτησει για ενα κουτι,θεωρω απαραδεκτο και εξωργιστικα ηλιθιο να του προτεινουν συνεχως δυο μαρκες ακομη και σε τιμες μεσης αξιας.Γιατι αυτο γινεται και ειναι γελοιο. Εσυ παραδεχτηκες πριν σε ενα post σου πριν οτι ''την δουλεια τους την κανουνε τα NZXT'' ετσι δεν ειναι?Και εχε υποψη σου οτι εχω δει εδω posts απο καποιους αρχιλαλακες να κατηγορουν καποιους αλλους χρηστες και να τους ειρωνευονται μονο και μονο γιατι ειχαν το ''θρασσος'' να προτεινουν καποιο αλλο κουτι απο την ''ιερη δυαδα.'' Επειδη μου την βαρανε λοιπον,θα τα κραζω αυτα τα γελοια ανθρωπακια οπου τα πετυχω.Παντα κοσμια βεβαια. Τελος για να τελειωσουμε την συζητηση,θα ηθελα να συνοψισω με τα εξης: Διαβασα με σεβασμο τις αποψεις σου και δεν με πειθεις οτι συνολικα ,αν και σε καποια εχεις τα δικια σου,οτι ειναι καλυτερα τα Lian Li και τα Coolermaster απο τα NZXT σε επιπεδο μεσης αγορας. Οι λογοι κατα την ταπεινη μου γνωμηπαντα για την μεσαια κατηγορια) 1.Τα NZXT εχουν καλυτερο design. 2.Εχουν θεση για 7,8 δισκους που για μενα και αρκετους χρηστες ειναι πολυ σημαντικο. 3.Εχουν 6 ανεμiστηρες στα πιο πολλα μοντελα που ειναι αθορυβοι και κανουν πολυ καλο cooling. Σε αυτα τα στοιχεια υπερτερουν εναντι των μεσαιας τιμης Lian Li και Coolermaster. Ευχαριστω για τον διαλογο και δεν νομιζω να φαμε επιπληξη γιατι πρωτον η συζητηση ηταν γενικα σχετικη και δευτερον ηταν σε κοσμιο επιπεδο.Το να υποστηριζεις με παθος τις αποψεις σου δεν ειναι κακο αρκει να μην γινονται προσωπικες επιθεσεις.
tHEMATE Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον να μαι και εγΩ !8α συνεχισω τον χαβα μου..,τελικα παραγγελια δεν εγινε γιατι δεν 8ελω να δωσω 90 ευρω σε πλαστικουρα οπως λενε οι περισσοτεροι.. Ετσι μου ΄ρχετε Να δωσω 130 και να παω στο Stacker 833 απο multirama να τελειωνω μια και καλη.Γιατι ναι το BLACKLINE μου αρεσει πολυ ,παρα πολυ ,αλλα μονο απο photo κα8ως δεν εχω την δυνατοτητα να το δω απο κοντα, και αν ειναι χαλια ποιοτικα δεν ειναι και λιγα τα χρηματα.
benign Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 tHemate, Follow your heart που λενε.Υπαρχουν χιλιαδες χρηστες που ορκιζονται στο κουτι που λες.Αν δεν το πιστευεις γραψε τον τυπο του στο Υοutube και θα δεις απο κατω χαμος και σχολια. (Εδω εχει review ο φιλαρακος o 3D Gameman στο youtube για αυτο που σε ενδιαφερει. [ame] [/ame] ) Κατα την γνωμη μου ακουστηκαν πολλα χρησιμα εδω. Απο κει και υστερα ειναι δικο σου θεμα.Εγω σου ευχομαι καλοριζικο οτι και να αγορασεις και να το χαρεις.
ColdFusion Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον ειμαι κατοχος ενος NZXT Guardian 921 Black το οποιο το ειχα αγορασει 83,3 ευρω απο e-shop και τωρα κανει 95 (πλαισιο). Δεν λεω καλο κουτακι ειναι τη δουλεια του την κανει αλλα για αυτα τα λεφτα υπαρχουν πολυ καλυτερα και με καλυτερο airflow ...Το λαθος που κανουν οι περισοτεροι ειναι οτι βλεπουν τα κουτια απο το Internet(και εγω μεσα) με αποτελεσμα να σχηματιζουν μια διαφορετικη αποψη.. αν πηγαινα στο πλαισιο και εβλεπα το κουτι απο κοντα σιγουρα θα επερνα κατι αλλο! Απο εκει και περα εκτος απο την ποιοτητα,μεγεθος,airflow ολα ειναι θεμα γουστου και τη αρεσει στο καθενα προσωπικα!
doctor444 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον ειμαι κατοχος ενος NZXT Guardian 921 Black το οποιο το ειχα αγορασει 83,3 ευρω απο e-shop και τωρα κανει 95 (πλαισιο). Δεν λεω καλο κουτακι ειναι τη δουλεια του την κανει αλλα για αυτα τα λεφτα υπαρχουν πολυ καλυτερα και με καλυτερο airflow ...Το λαθος που κανουν οι περισοτεροι ειναι οτι βλεπουν τα κουτια απο το Internet(και εγω μεσα) με αποτελεσμα να σχηματιζουν μια διαφορετικη αποψη.. αν πηγαινα στο πλαισιο και εβλεπα το κουτι απο κοντα σιγουρα θα επερνα κατι αλλο! Απο εκει και περα εκτος απο την ποιοτητα,μεγεθος,airflow ολα ειναι θεμα γουστου και τη αρεσει στο καθενα προσωπικα! και εγω αλλα τα μαγαζια δεν εχουν τιποτα εκει να δεις...θυμαμαι οταν πρωτοπηρα το καινουργιο συστημα πηγα στα πιο κοντινα μου πλαισιο και δεν ειχαν τιποτα πραγματικα(δεν ξερω αν στο e-shop σε αφηνουν να τα δεις απο κοντα,,,αλλα ειπα ασε δεν ρωταω...μπορει να με βρισουν με ολα αυτα που εχω διαβασει για αυτους....)παντως αυτο που εχω για την τιμη του http://pc1.gr/showitem.php?ID=200003313 τα σπαει(εμενα ΝΑΙ μου αρεσει...)οταν πηγα στο πλαισιο τοτε στο mall ειχε μερικα NZXT και δεν μου αρεσαν να πω την αληθεια....(ελπιζω να μην μου την πει ο benign.... ) παντως μεχρι τωρα το εχετε αναλυσει το θεμα πολυ....και μην τσακωνεστε ρε....ενα κουτι ειναι......:lol:
N.I.C Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 @themate το 833 πρόκειται για ένα pre-moddαρισμένο 830 από τον Κοπρίτη του TheLab με plexy glass και σετ ποδιών από κάτω για να χωρέσει ψυγείο. Εδώ μπορείς να το δεις καλύτερα. @benign Μου είπες ότι παραποίησα τα λεγόμενα σου στο post #41, και μου κάνεις quote από το #47 . Γραφεις απο πανω : '' Μαγκιά σου να θεωρείς τα NZXT ομορφότερα όσο κανένα άλλο κουτί...'' Λοιπον εγω δεν ειπα οτι τα NZXT ειναι ομορφοτερα οσο κανενα αλλο κουτι.Δεν το εγραψα αυτο πουθενα.Απλα ειπα οτι ειναι απο τα ομορφοτερα στην αγορα και παντα σε συγκριση με τα Lian Li και τα Coolermaster. Δεν αναφερθηκε αλλο κουτι μεσα στα posts ,ολος ο τζερτζελες εγινε για συγκριση με αυτες τις 3 μαρκες.Δεν ειμαι κολλημενος ,ουτε ηλιθιος να υποστηρζω οτι μια εταιρεια μονο εχει αξιολογα κουτια.Ασφαλως υπαρχουν κι αλλες που μου αρεσουν.Μεταφεροντας εσυ ετσι τα γραφομενα μου ,ουσιαστικα υπονομευεις τις αποψεις μου και με εμφανιζεις σαν κολλημενο με μια εταιρεια ,οποτε σαν γραφικο.Κανω λαθος? Καλά τώρα σοβαρά, παιχνίδια με τις λέξεις παίζουμε; Υπέρμαχός των κουτιών της συγκεκριμένης εταιρίας μόνος σου γίνεσαι, δεν βλέπω να αναφέρεσαι σε καμια άλλη. Κακώς, ρίξε κιάλλη πρόταση στο τραπέζι να συγκρίνουμε . Και προς θεού δεν είχα την διάθεση να σε εμφανίσω κολλημένο στην συγκεκριμένη εταιρία. Εσύ είπες σε 3 posts για το design και για το αν είναι όμορφα η όχι. Μόνος σου ανεφέρθηκες στην συγκεκριμένη εταιρία φίλε μου. απο οτι καταλαβα απο την περιγραφη σου προσπαθησατε με τον ξαδελφο σου να κανετε καπως extreme modding στο κουτι.Για να ειμαι ειλικρινης,αν και εχω φιλους που κανουν παρομοια πραγματα,εγω δεν εχω ασχοληθει προσωπικα γιατι δεν εχω χρονο οποτε δεν μπορω να εκφρασω γνωμη για το συγκεκριμενο κουτι που σας δυσκολεψε.Παντως για τον μεσο χρηστη δεν ειναι ανακγη να τρυπαει τα κουτια για να τα διαμορφωνει κατα το δοκουν.Αυτο δεν ακυρωνει το κουτι που πηρες. Μια μικρή παραποιησούλα και απο σένα λοιπόν . Φαίνεται δεν διάβασες τι είπα. Ανέφερα 3 κουτιά τα οποία ήταν τίγκα στο πλαστικό, και τα οποία προορίζονταν για απλούς μέσους χρήστες. Το γεγονός ότι ανέφερα συνοπτικά ένα projectάκι που απωπειραθήκαμε να κάνουμε, το έκανα για να σου δείξω ένα crash test της ποιότητας των NZXT. Και πάλι ούτε είπα ότι είναι ανάγκη να τρυπάνε όλοι αντ'αυτού εγώ ο ίδιος το σταμάτησα γιατί το θεώρησα χαζό να εννοηθεί κάτι τέτοιο (αναγνωρίζεις πιστεύω την αυτογνωσία αυτών που γράφω). Οσο για τα αλλα που γραφεις οτι ο τονος μου σε πειραξε εχω να σου πω το εξης.Οταν καποιος ερχεται να ρωτησει για ενα κουτι,θεωρω απαραδεκτο και εξωργιστικα ηλιθιο να του προτεινουν συνεχως δυο μαρκες ακομη και σε τιμες μεσης αξιας.Γιατι αυτο γινεται και ειναι γελοιο. Εσυ παραδεχτηκες πριν σε ενα post σου πριν οτι ''την δουλεια τους την κανουνε τα NZXT'' ετσι δεν ειναι?Και εχε υποψη σου οτι εχω δει εδω posts απο καποιους αρχιλαλακες να κατηγορουν καποιους αλλους χρηστες και να τους ειρωνευονται μονο και μονο γιατι ειχαν το ''θρασσος'' να προτεινουν καποιο αλλο κουτι απο την ''ιερη δυαδα.'' Επειδη μου την βαρανε λοιπον,θα τα κραζω αυτα τα γελοια ανθρωπακια οπου τα πετυχω.Παντα κοσμια βεβαια. Γιατί ηλίθιο και απαράδεκτο, απο την στιγμή που σε αυτά τα χρήματα μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο, όσον αφορά την ποιότητα πάντα, το όποιο τυγχάνει να ανήκει σε αυτές τις 2 εταιρίες; Γιαυτούς που ειρωνεύτηκαν κάποιους χρήστες επειδή πρότειναν κάτι άλλο, οκ συμφωνώ μαζί σου, αν όντως έχουν έστι τα πράγματα. Όντως τα NZXT την κάνουν την δουλειά τους, αλλά σε αυτό το budget υπάρχουν και ποιοτικότερα. Ποιός μέσος χρήστης που ανήκει στην μεσαία κατήγορία και ζητά ένα μέσο κουτί, ζητά 7-8 θέσεις για σκληρούς; . Όλα τα κουτιά που αναφέρθηκαν χωράνε 6+ ανεμιστήρες και το ίδιο αθόρυβοι είναι όλοι. Όσον αφόρα το design, αν εννοείς την εξωτερική εμφάνιση, τα λαμπάκια και τα σχετικά, μόνο που βλέπω τις πλαστικές πόρτες, προσωπικά πάντα, δεν τα εμπιστεύομαι. Τέλος εδώ, τα έχω φτύσει και έχουμε και δουλειές το πρωί. :-D (φαντάζομαι να κατάλαβες γιατί χρησιμοποίησα italic letter, όχι για έμφαση αλλά για " " )
benign Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Doctor444, Δεν πιστευω να εισαι στρατιωτικος ετσι? (Πλακιτσα σου κανω) ---------- Προσθήκη στις 01:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:57 ---------- Ενταξει κυριε N.I.C ,οντως το εξαντλησαμε το θεμα.Ευχαριστω για την κουβεντα.
doctor444 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Doctor444, Δεν πιστευω να εισαι στρατιωτικος ετσι? (Πλακιτσα σου κανω) μπααα...καμια σχεση....
benign Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Αυτο το αφιερωνω στο NZXT Tempest το κουτι της καρδιας μου.(Περα απο την πλακα τραγουδαρα μιλαμε ετσι?) [ame]http://www.youtube.com/watch?v=ounJsqomcv8[/ame]
totalius Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Πάντως το 833 για τα λεφτά του τα σπάει.
moldovan20 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Πριν λίγο παρήγγειλα τα haf932 , τώρα είδα το 833 .Το έχει κανείς ?Λέει να ακυρώσω το haf για το 833 ?
totalius Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Πριν λίγο παρήγγειλα τα haf932 , τώρα είδα το 833 .Το έχει κανείς ?Λέει να ακυρώσω το haf για το 833 ? Κορυφαία είναι κ τα δύο απ'οτι διαβάζω σε reviews κ νετ.Το θέμα είναι αν θα τη παλέψεις με τη σκόνη που θα μαζεύει το haf κάτι που βλέπω να απασχολεί πολύ κόσμο που το πήρε γιατί το άτιμο είναι γεμάτο τρύπες κ τεράστιους ανεμηστήρες χωρίς φίλτρα. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω με ποιά λογική γεμίζεις ένα κουτί με τρύπες κ δε βάζεις φίλτρα σκόνης. Εγώ πρωτιμώ το 833 κ απο αισθητικής πλευράς κ γιατί το τεράστιο πλαινό ανεμηστήρι του haf απλά θα βάζει ένα κιλκό σκόνη μέσα κ μάλον θα χαλάει τη ψύξη παρά θα τη φτίαχνει κ γιατί είναι από αλουμίνιο κ γιατί βγαίνει το motherboard tray. K ένα review του haf[ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=BvsG7AH-9c0[/ame]
moldovan20 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Τώρα πάει το παρέλαβα το πρωί .Τρομερό , αλλά και εμένα το 1ο μου σκεπτικό αυτό ήταν ,ότι πρέπει να πάρω και ένα κονφλέρ να το φυσάω τακτικά με τις τρύπες που έχει πάνω . .Όσο για την ψύξη που λες από τα reviews που είδα ,αν όχι το καλύτερο είναι από τα καλύτερα . Θα δείξει .Πάντως σε σχέση με το παλιό P4 που είχα και το κουτί του είναι ΤΕΡΑΣ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.