benign Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον tHEMATE, αν μου επιτρεπεις φιλικα,πολυ αγχωνεσαι για ενα απλο κουτι.Εδω υπαρχουν χιλιαδες μελη και μερικοι απο αυτους πωλητες μαγαζιων που πουσαρουν συνεχως τις ιδιες μαρκες σαν φανατισμενοι Μουτζαχεντιν μιας θρησκειας απο προσωπικο συμφερον. Ειναι και μερικοι αλλοι αμορφωτοι περι κομπιουτερ που ασχολουνται ελαχιστα χρονια της σχετικα μικρης ενηλικης ζωης τους ,γιατι ειναι πιτσιρικαδες και τους αρεσει να κοπαδιαζουν.Με αυτο εννοω οτι καθε τοσο ερχονται και λενε '''+1'' για αυτος που ειπε ο αλλος, κ.τ.λ. δηλαδη ατομα χωρις δικη τους γνωμη και χωρις να εχουν κατι καινουργιο να σου πουνε. Απλα τους αρεσει να αισθανονται ασφαλεις ψυχολογικα γιατι υποστηριζουν αυτο που θελει το κοπαδι. Εγω αν μπω σε ενα τετοιο θεμα και δω οτι καποιος δινει μια καλη γνωμη δεν αισθανομαι την αναγκη να γραψω και εγω γιατι ηδη εχει δωθει καταλληλη απαντηση.Ποιος ο λογος να γραψει κανεις κατι αν δεν εχει κατι καινουργιο η διαφορετικο αλλα αξιολογο να προτεινει??? Ειπες οτι διαβασες σε καποια sites καλες κριτικες για το NZXT. Αυτοι που εγραψαν το review ξοδεψαν καποιο χρονο και εχουν εμπειρια,συν καποιες χιλιαδες αναγνωστες που τους διαβαζουν και προς τους οποιους εχουν υποχρεωση να δινουν καλες κριτικες προιοντων.Αν και εσυ εμεινες ευχαριστημενος απο την κριτικη που εκαναν και επισης σου αρεσε το κουτι παρτο και κανε αυτο που ευχαριστει εσενα. Για μενα πολλοι εδω κανουν λαθος και το ΝΖΧΤ ειναι μεσα στα καλυτερα κουτια απο αυτα που σου προτειναν και μαλιστα σε καλη τιμη.Σε εσενα εναποκειται αν θα εισαι ερμαιο του καθε ''ειδικου'' της πλακας και εμπαθη φανατισμενου μιας εταιριας , η αν εχεις το θαρρος της γνωμης σου. Ουσιαστικα δεν θα ξανασχολουμουν με το θεμα αλλα υπαρχουν μερικα ηλιθια φαινομενα χειραγωγησης αυτων που θετουν ερωτηματα εδω και οχι γνησιας πληροφορησης τους και αυτο κανει κακο στο site. Ειναι αλλο πραγμα να λεει κανεις μια γνωμη και να κανει μια κριτικη αν δεν του αρεσει καποια μαρκα κουτιου και αλλο συνεχως να προμοταρουν μια συγκεριμενη εταιρεια ,συγκεριμενα την coolermaster, λες και δεν υπαρχουν αλλες καλες εταιριες.Φαινεται οτι στη αρρωστη ψυχολογια μερικων ,ονειρευονται μια παγκοσμια κοινοτητα χρηστων κουλερμαστερικων. Η εν λογω εταιρεια βγαζει καλα κουτια,αν και για μενα τα πιο πολλα δεν εχουν καλη αισθητικη,βγαζει και μαπες οπως ολες οι εταιριες. ---------- Προσθήκη στις 10:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:01 ---------- Επισης να πω οτι πριν καποιο μελος εδω σου εδωσε η λαθος η ψευτικες πλοροφοριες για τον NZXT οταν σου ειπε οτι ειναι πλαστικαδουρα.Ξεκαθαρα λεει στο site της εταιρειας και του Πλαισιου οτι ειναι ελαφρυ αλουμινιο. Καλο ειναι να μην παραπληροφορουμε τον κοσμο. Οσο για το CoolerMaster Haf 932 που σου προτειναν, εσωτερικα ειναι εξαιρετικο,για να σου δειξω οτι ειμαι αντικειμενικος,αλλα εξωτερικα ειναι μια αηδια και μιση και θυμιζει κουτι Αμερικανου στρατοκαβλου,συνταγματαρχη που υπηρετει στο Ιρακ.Σκετος μιλιταρισμος.Αν ταιριαζει στο προφιλ σου παρτο.
stm00192 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον tHEMATE, αν μου επιτρεπεις φιλικα,πολυ αγχωνεσαι για ενα απλο κουτι.Εδω υπαρχουν χιλιαδες μελη και μερικοι απο αυτους πωλητες μαγαζιων που πουσαρουν συνεχως τις ιδιες μαρκες σαν φανατισμενοι Μουτζαχεντιν μιας θρησκειας απο προσωπικο συμφερον. Ειναι και μερικοι αλλοι αμορφωτοι περι κομπιουτερ που ασχολουνται ελαχιστα χρονια της σχετικα μικρης ενηλικης ζωης τους ,γιατι ειναι πιτσιρικαδες και τους αρεσει να κοπαδιαζουν.Με αυτο εννοω οτι καθε τοσο ερχονται και λενε '''+1'' για αυτος που ειπε ο αλλος, κ.τ.λ. δηλαδη ατομα χωρις δικη τους γνωμη και χωρις να εχουν κατι καινουργιο να σου πουνε. Απλα τους αρεσει να αισθανονται ασφαλεις ψυχολογικα γιατι υποστηριζουν αυτο που θελει το κοπαδι. Εγω αν μπω σε ενα τετοιο θεμα και δω οτι καποιος δινει μια καλη γνωμη δεν αισθανομαι την αναγκη να γραψω και εγω γιατι ηδη εχει δωθει καταλληλη απαντηση.Ποιος ο λογος να γραψει κανεις κατι αν δεν εχει κατι καινουργιο η διαφορετικο αλλα αξιολογο να προτεινει??? Ειπες οτι διαβασες σε καποια sites καλες κριτικες για το NZXT. Αυτοι που εγραψαν το review ξοδεψαν καποιο χρονο και εχουν εμπειρια,συν καποιες χιλιαδες αναγνωστες που τους διαβαζουν και προς τους οποιους εχουν υποχρεωση να δινουν καλες κριτικες προιοντων.Αν και εσυ εμεινες ευχαριστημενος απο την κριτικη που εκαναν και επισης σου αρεσε το κουτι παρτο και κανε αυτο που ευχαριστει εσενα. Για μενα πολλοι εδω κανουν λαθος και το ΝΖΧΤ ειναι μεσα στα καλυτερα κουτια απο αυτα που σου προτειναν και μαλιστα σε καλη τιμη.Σε εσενα εναποκειται αν θα εισαι ερμαιο του καθε ''ειδικου'' της πλακας και εμπαθη φανατισμενου μιας εταιριας , η αν εχεις το θαρρος της γνωμης σου. Ουσιαστικα δεν θα ξανασχολουμουν με το θεμα αλλα υπαρχουν μερικα ηλιθια φαινομενα χειραγωγησης αυτων που θετουν ερωτηματα εδω και οχι γνησιας πληροφορησης τους και αυτο κανει κακο στο site. Ειναι αλλο πραγμα να λεει κανεις μια γνωμη και να κανει μια κριτικη αν δεν του αρεσει καποια μαρκα κουτιου και αλλο συνεχως να προμοταρουν μια συγκεριμενη εταιρεια ,συγκεριμενα την coolermaster, λες και δεν υπαρχουν αλλες καλες εταιριες.Φαινεται οτι στη αρρωστη ψυχολογια μερικων ,ονειρευονται μια παγκοσμια κοινοτητα χρηστων κουλερμαστερικων. Η εν λογω εταιρεια βγαζει καλα κουτια,αν και για μενα τα πιο πολλα δεν εχουν καλη αισθητικη,βγαζει και μαπες οπως ολες οι εταιριες. Έχουν περάσει πάρα πολλά κουτια απο τα χέρια μου από τα πιο φθηνά μέχρι και τα πιο ακρίβα..... Την στιβαρότητα και την λειτουργικότητα των κουτιών της Lian - Li και της Coolermaster ελάχιστα άλλα κουτιά την έχουν. Τα ΝΖΧΤ είναι απλά πλαστικούρες μας αρέσει δεν μας αρέσει... Πάνε να σηκώσεις ένα στημένο NZXT και αν δεν σου μείνουν τα μισά πλαστικά στο χέρι εμένα σφύρα μου.... πάνε από την άλλη να σηκώσεις ένα Coolermaster ή ένα Lian Li της ίδια κατηγορία και της ίδιας τιμής και αν ακούσεις έστω και ένα κριτσ εγώ σου πληρώνω την τιμή τους επί 2. Τώρα το να γυρνάμε και να λέμε οτι όσοι προτεινουν Coolermaster είναι άσχετοι και δεν ξερουν τι λένε είναι απλά χαζό για να μην το θέσω διαφορετικά! Δεν νομίζω ότι ΟΛΟΙ είναι άσχετοι και εσύ ο μόνος σχετικός... αυτό είνια το λιγότεορ προσβλητικο! Ένα καλό review για ένα κουτί της ΝΖΧΤ δεν σημαίνει απολύτως τπτ! Βρες μου ένα συγκριτικό τεστ μεταξύ ίδιας κατηγορία κουτιών της ΝΖΧΤ της Lian -Li και της Coolermaster που να Βγάζει καλύτερο το ΝΖΧΤ από άποψη κυρίως θερμοκρασιών και λειτουργικότητας και τότε τα ξαναλέμε!!!
benign Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Φιλε χαιρομαι που εγραψες ειδικα εσυ για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους. Και για να ξεκινησουμε την ευχαριστη συζητηση μας σε παρακαλω βρες στα μυνηματα μου που εγραψα οτι οσοι προτεινουν Coolermaster ειναι ασχετοι. Περιμενω..... Επιπλεον σε διαψευδω για αυτα που λες για τα NZXT καθοτι εχω στησει απειρα τετοια κουτια σε μαθητες μου η φιλους μου και ειναι στιβαροτατα και εχουν φανταστικο αερισμο,ψυξη. Ελα δε σπιτι μου να σε κερασω καφε και να σου δειξω το δικο μου το Tempest να δεις και με τα ματια σου. Εχεις εσυ ενα συγκριτικο τεστ να μας δημοσιευσεις που να δειχνει οτι το NZXT υστερει εναντι του Coolermaster η του Lian Li? Επισης να προσθεσω οτι οταν λες ''πλαστικαδουρες'' σημαινει οτι η δεν ξερεις να διαβαζεις η λες ψεματα γιατι ολα τα κουτια της NZXT ειναι η ατσαλι η ελαφρυ αλουμινιο εκτος απο την προσοψη η το πανω μερος που σε ολες τις εταιρειες ειναι παντα πλαστικο. ---------- Προσθήκη στις 11:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:28 ---------- Και επειδη εχουν περασει 50 λεπτα και δεν εχεις απαντησει ,να πω εγω και μερικα πραγματα επιπλεον να τα δεις οταν εχεις τον χρονο. Τα Coolermaster ειναι για μενα,προσωπικα,πολυ καλα κουτια εσωτερικα,αλλα αντιαισθητικα εξωτερικα,πολυ στρατιωτικα η συντηρητικα.Δηλαδη υστερουν στην εμφανιση,στο design. Τα Lian Li ειναι εξαιρετικα σαν εσωτερικη σχεδιαση και αερισμο,καμμια αντιρρηση,αλλα και αυτα εχουν βαρετη,μουντη εμφανιση και επιπλεον το πιο σημαντικο τα φτηνα Lian Li, σε πιο προσιτη τιμη,εχουν το πολυ θεση για 4 μονο δισκους ενω το NZXT στη μεση τιμη εχει στα περισσοτερα κουτια του θεσεις για 6,7 δισκους.
nikolas8141 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Πολεμος για το κουτι ενος υπολογιστη???? Ειμαστε σοβαροι????? Η καλυτερη λυση ειναι να παει και να δει μονος του τι του αρεσει και ολα τ'αλλα περι ερεξεως....... ημαρτον ρε παιδια τοση βαβουρα για κατι που ειναι τοσο αντικειμενικο...... Στο κατω κατω να παει παει σε εναν αλουμινα και να του φτιαξει ενα κουτι στιβαρο.................ΕΛΕΟΣ!!!
benign Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Φιλε αυτο για το οποιο ''πολεμαω'' εγω και θα κανω την ζωη πολυ δυσκολη για μερικους εδω μεσα ειναι η ανευθυνη παραπληροφορηση και η χειραγωγηση των μελων που κανουνε μια ερωτηση για να ακουσουν μια σοβαρη γνωμη και τους γραφουν ψεμματα και αρλουμπες για να μην πω κατι αλλο.
stm00192 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Το θέμα εμφάνιση είναι ένα καθαρά υποκειμενικό θέμα οποτε προτείνω να μην μπει ως μέτρο συγκρισης. Σε άλλους αρέσει το σπαρτιάτικο και σε άλλους το φαντεζί. Οπότε δεν μπορεί να υπάρχει αντικειμενική άπποψη σε αυτό. Για μένα ας πούμε τα Lian-Li έχουν πολύ slick και καθαρή εμφάνιση. Το θέμα έιναι ότι για αυτό ακριβώς το λόγο, για να τα κάνει φαντεζί η nzxt χρησιμοποιεί ογκώδη και λεπτά πλαστικά τα οποία αναγκαστικά δίνουν την αίσθηση του ψεύτικου. Και ποτέ δεν υπονόησα ότι είναι όλο το κουτί πλαστικό εννοειται οτι το σασί και τα πλαινα είναι μεταλλικά. Η Lian -Li δεν χρησιμοποιεί πλαστικά ούτα καν στις προσόψεις της... Η Coolermaster από την άλλη τα χρησιμοποιεί αλλα τα κάνει όσο πιο συμμαζεμένα γίνεται και τα δένει πολύ καλύτερα πάνω στα κουτιά της. Τωρα ένα midi κουτι τι νόημα έχει η ύπαρξη 7 θέσεων σκληρών που το μόνο που προσφέρουν σε περίπτωση πλήρους χρήσης τους είναι η παντελή καταστροφή του airflow αυτό το αφήνω σε εσένα να μου το πείς! Τωρα για review οταν βρω χρόνο θα παραθέσω! Γενικότερα δεν ήθελα να μπώ σε τέτοια αντιπαραθεση αλλά το προηγούμενο ποστ σου παραήταν επιθετικό και προσβλητικό χωρίς λόγο και αιτία! Δεν νομίζω οτι κανένας εδω μέσα έχει καποιο συγκεκριμένο σύμφέρον να προωθεί συγκεκριμένα προιόντα ακόμη και πωλητής να ναι ούτε οτι όταν κάποιος λέει την άποψη του με το +1 ή οτιδήποτε άλλο οτι έιναι απλά ένα ζώο που ακολουθεί την μάζα! απλά συμφωνεί με κάτι που έχει ήδη ειπωθεί!
benign Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον καταρχην φιλε stm00192 οι χαρακτηρισμοι ''ζωον'' και ''ασχετος'' δεν εχουν γραφει απο εμενα. Σε παρακαλω λοιπον να γραφεις αντικειμενικα χωρις να προσπαθεις να πετας λασπη σε αυτα που λεει καποιος που διαφωνει μαζι σου. Παμε τωρα στα τεχνικα θεματα που εθιξες.Σχετικα με αυτα που ειπες για Lian Li και Coolermaster εχεις δικιο και συμφωνουμε. Οσο για τα NZXT επειδη ασχολουμαι χρονια με το στησιμο PC εχω την εξης εμπειρια απο τα συκεριμενα κουτια.Στο καθε φατνιο δισκων που βαζουν εχουν πισω εγκατεστημενο εναν 12αρι καλο και αθορυβο ανεμιστηρα,με την δυνατοτητα να βαλεις και 14αρι ακομη που κανουν πολυ καλη δουλεια.Αρα κανενα προβλημα με airflow.To airflow ειναι πολυ καλο παρα τους πολλους δισκους οι οποιοι χρειαζονται σε πολυ κοσμο μεταξυ αυτων και σε μενα.Τα περισσοτερα NZXT εξαλλου εχουν θεσεις για 6 ανεμιστηρες αθορυβους και ολους 12αρηδες. Επισης για αυτον τον λογο υπαρχουν τα modular τροφοδοτικα για να μην εχουμε πολλα καλωδια και να γινεται πιο ευκολο το airflow. Τελος ουτε και εμενα μου αρεσουν οι αντιπαραθεσεις αφου ουτε σε ξερω ουτε μου εχεις κανει τιποτε κακο.Απλα αναφεροσουν εσυ με πολυ φανατισμο και μεροληψια ,υπερμαχος καποιων συγκεκριμενων εταιριων και δριμυς κατηγορος καποιων αλλων.Και δεν ειναι κακο να κριτικαρεις καποιες εταιρεις αν δε σου αρεσουν ωστε να βελτιωσουν τα προιοντα τους,εδω απολυτα μαζι σου. Ομως σε παρακαλω πολυ να δινεις σωστα στοιχεια και να μην αναφερεις ''πλαστικαδουρες'' εκει που προκειται για ατσαλι και ελαφρυ αλουμινιο. Τελος οταν κατηγορεις ασχημα ενα κουτι,κατα καποιο τροπο εσυ δεν προσβαλεις αυτα τα μελη εδω στο insomnia που τα αγορασαν εμμεσα σαν ασχετους?Για σκεψου το.Επισης ειπες καποια πραγματα που ειναι αν οχι αναληθη τουλαχιστον ανακριβη και ετσι δεν δινεις πραγματικη εικονα στο μελος που κανει μια ερωτηση για να πληροφορηθει. Απο δικη μου εμπειρια και δεκαδων φιλων μου τα ΝΖΧΤ σκιζουν και απο στιβαροτητα και απο αερισμο αλλα και απο design.Και το να αρεσει σε καποιον το design δεν σημαινει οτι του αρεσει το φαντεζι αλλα η αισθητικη και αυτες οι δυο λεξεις εχουν τεραστια διαφορα. Επισης στο θεμα των reviews ειπες οτι ενα καλο review δεν σημαινει τιποτε.Εδω παλι θα διαφωνησω μαζι σου.Ενα αξιολογο site με χιλιαδες αναγνωστες δεν ειναι αμελητεος παραγοντας και χωρις αυτο να σημαινει οτι θα δεχτουμε δουλικα αυτο που λεει,αξιζει απο την στιγμη που υπαρχει πολλα χρονια και εχει καλη φημη να το λαβουμε σοβαρα υποψη μας.Ειμαι σιγουρος οτι και εσυ εχεις καποια τετοια site που διαβαζεις αφου ειπες οτι αν βρεις καποιο συγκριτικο review θα το παραθεσεις.Παντως δεν νομιζω να υπαρχει.Αλλα υπαρχουν δεκαδες review απο διαφορα sites Αμερικανικα και Ευρωπαικα που δινουν εξαιρετικη βαθμολογια στα περισσοτερα προιοντα της NZXT που οπως καταλαβες εμενα μου αρεσουν πολυ τα προιοντα της αλλα και οι τιμες της.
tHEMATE Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Οκ μετα απο ολα αυτα και επειδη δεν 8ελω να μπω σε καμια αντιπαρα8εση με κανενα,ειμαι και λιγο πολυ ασχετος στο 8εμα κουτιων,να σας πω στο το κατεληξα.Το 932 που λεει ενασ φιλος πιο πανω το εχει ο αδερφος μου πολυ καλο μεν αλλα εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει κα8ολου εξωτερικα.Οσο για μενα απλα 8ελω ενα κουτι με το παρα8υρακι του και λιγο φωτισμο αλλα και οσο το δυνατον(με τα χρηματικα δεδομενα )καλο ποιοτικα και στοιβαρο..Δεν ξερω αν μπορει να χαρακτηριστει τοσο φαντεσι αυτο,απλες προτιμησεις ειναι. ΟΠοτε κατεληξα σε αυτα τα 2. Στο ΝΖΧΤ Blackline http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200000849 και στο CM 690 με παρα8υρακι http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200006202 Το cm me λιγους led ανεμηστηρες πιστευω να παρει λιγο 'ζωη'.Σημερα το βραδυ λεω να κανω την παραγγελια οποτε 8α εχει λιγο ψαξιμο ακομη.
benign Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Και τα δυο καλα ειναι,νομιζω απο τα καλυτερα στην αγορα στην τιμη τους. Τωρα η ομορφια ξερεις που ανηκει ετσι?(χαχα,και λιγο χιουμορ να ελαφρυνει το θεμα.)
Luffy-san Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Για να μην ανοιξω νεο θεμα το γραφω εδω. Ενας φιλος ψαχνεται για μηχανημα και δινει μεχρι 50 - 60 ευρω.Εμενα μου φανηκε καλο αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650613 .Τι λετε; αξιζε για τα λεφτα του ;
N.I.C Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Φίλε benign πριν καυτηριάσεις τα λεγόμενα των υπολοίπων παιδιών που απάντησαν στο συγκεκριμένο θέμα (μεταξύ και εμού του ιδίου), σκέψου πρώτα αυτά που έγραψες. Λες ότι παραπληροφορύμε τον κόσμο και προωθούμε μια εταιρία. Εσύ τι κάνεις δηλαδή; Μόνο για NZXT μιλάς, πόσα έχεις πάρει πόσα έχεις συστήσει σε φίλους και μαθητές όπως λες (και μαγκιά σου). Μήπως λοιπόν εσύ είσαι αυτός που περιγράφεις στο.. καυστικό σου post παραπάνω;; Αναρωτήσου. Με κάλυψε απόλυτα ο φίλος stm00192 στα περισσότερα θέματα. Όσον αφορά την παραπληροφόρηση. Η εταιρία που εμπιστεύσαι τόσο αναφέρει ότι δεν είναι πραγματικό ατσάλι, αλλά σκελετός από λεπτό αλουμίνιο ανεμεμιγμένο με ατσάλι και όχι πραγματικό ατσάλι; (και όχι όλα τα μοντέλα, στα περισσότερα χρησιμοποιείται το πλαστικό ως κύριο συστάτικό του κορμού, πέραν του αλουμινίου που υπάρχει στο εσωτερικό). Και η ThermalTake αναφέρει το ατσάλι και το αλουμίνιο αλλά αναθεμά και αν τα είδαμε σε κάποια από τα κουτιά της. Αν αυτό θες να ακούσεις (γιατί εγώ είπα ότι είναι πλαστικούρες), έχουν περάσει πολλά κουτιά από τα χέρια μου και για απλό στήσιμο και για modding, τα NZXT ήταν αυτά στα οποία συνάντησα το περισσότερο πλαστικό (μετά τα TT). Όυτε πιτσιρικάς είμαι ούτε άπειρος και αμόρφωτος, και στην τελική ούτε με νοιάζει που θα δώσει τα χρήματά του ο TS, ζήτησε γνώμες του απαντήσαμε. Ποιός ο λόγος να πω ψέματα; Παίρνω λεφτά από άλλες εταιρίες; :lol: Ούτε κοπαδιάζει κανείς ούτε τους τεχνικούς παίζουμε. Την γνώμη μας εκφέρουμε. Οπως κάνεις και εσύ.Άλλα μέχρι εκεί. Απο κεί και περα ο topic starter θα κρίνει και θα αποφασίσει τι θα πάρει ανάλογα με τις ανάγκες του. Φιλικά πάντα.
d3m0n Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Τα έθαψες αρκετά τα NZXT αλλά δεν έχεις και άδικο... Το Tempest που έχω αυτή την στιγμή(μάλλον προσωρινή λύση γιατί το πήρα φθηνά από έναν φίλο,λόγω οικονομικής στενότητας) δεν με νοιάζει που είναι πλαστικό στο πάνω και στο μπροστά μέρος,αλλά είναι κακής ποιότητας πλαστικό.Αυτό είναι το κύριο μειονέκτημα αυτής της εταιρίας,αλλιώς το Tempest για midi κουτί πολύ καλό,ευρύχωρο και έχει καλά κατανεμημένους τους χώρους.
stm00192 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Φίλε benign πριν καυτηριάσεις τα λεγόμενα των υπολοίπων παιδιών που απάντησαν στο συγκεκριμένο θέμα (μεταξύ και εμού του ιδίου), σκέψου πρώτα αυτά που έγραψες. Λες ότι παραπληροφορύμε τον κόσμο και προωθούμε μια εταιρία. Εσύ τι κάνεις δηλαδή; Μόνο για NZXT μιλάς, πόσα έχεις πάρει πόσα έχεις συστήσει σε φίλους και μαθητές όπως λες (και μαγκιά σου). Μήπως λοιπόν εσύ είσαι αυτός που περιγράφεις στο.. καυστικό σου post παραπάνω;; Αναρωτήσου. Με κάλυψε απόλυτα ο φίλος stm00192 στα περισσότερα θέματα. Όσον αφορά την παραπληροφόρηση. Η εταιρία που εμπιστεύσαι τόσο αναφέρει ότι δεν είναι πραγματικό ατσάλι, αλλά σκελετός από λεπτό αλουμίνιο ανεμεμιγμένο με ατσάλι και όχι πραγματικό ατσάλι; (και όχι όλα τα μοντέλα, στα περισσότερα χρησιμοποιείται το πλαστικό ως κύριο συστάτικό του κορμού, πέραν του αλουμινίου που υπάρχει στο εσωτερικό). Και η ThermalTake αναφέρει το ατσάλι και το αλουμίνιο αλλά αναθεμά και αν τα είδαμε σε κάποια από τα κουτιά της. Αν αυτό θες να ακούσεις (γιατί εγώ είπα ότι είναι πλαστικούρες), έχουν περάσει πολλά κουτιά από τα χέρια μου και για απλό στήσιμο και για modding, τα NZXT ήταν αυτά στα οποία συνάντησα το περισσότερο πλαστικό (μετά τα TT). Όυτε πιτσιρικάς είμαι ούτε άπειρος και αμόρφωτος, και στην τελική ούτε με νοιάζει που θα δώσει τα χρήματά του ο TS, ζήτησε γνώμες του απαντήσαμε. Ποιός ο λόγος να πω ψέματα; Παίρνω λεφτά από άλλες εταιρίες; :lol: Ούτε κοπαδιάζει κανείς ούτε τους τεχνικούς παίζουμε. Την γνώμη μας εκφέρουμε. Οπως κάνεις και εσύ.Άλλα μέχρι εκεί. Απο κεί και περα ο topic starter θα κρίνει και θα αποφασίσει τι θα πάρει ανάλογα με τις ανάγκες του. Φιλικά πάντα. Και εδώ κολάει το +1
N.I.C Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δαίμων, σκόπος μου δεν ήταν να θάψω τα NZXT. Την δουλειά τους την κάνουν όπως είπες και συ σαν mid cases. Αλλά είναι αυτή είναι η αλήθεια, απλά. Στόχος μου ήταν να δείξω πως οι κατηγορίες του φίλου benign ήταν εντελώς αβάσιμες, και άναψε σαν σπίρτο στα ξαφνικά . @stm μην τσιγκλάς και σύ ρε
d3m0n Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δαίμων, σκόπος μου δεν ήταν να θάψω τα NZXT. Την δουλειά τους την κάνουν όπως είπες και συ σαν mid cases. Αλλά είναι αυτή είναι η αλήθεια, απλά. Στόχος μου ήταν να δείξω πως οι κατηγορίες του φίλου benign ήταν εντελώς αβάσιμες, και άναψε σαν σπίρτο στα ξαφνικά . Και ΄γω μαζί σου,συμφωνώ απόλυτα σε ότι λες,απλά ήθελα να διευκρινίσω κάποιες λεπτομέρειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.