Προς το περιεχόμενο

Πως μπορω για διαχωρισω εναν ακεραιο αριθμο στην C++

Achillf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.. Εχω ενα ερωτημα πανω σε ενα προβλημα C++ απο την σχολη μου..

Η ασκηση ειναι η εξης:

>Ο Γενικός Βαθμός ενός σπουδαστή της Βιομηχανικής Πληροφορικής προκύπτει κατά 20% 
από το βαθμό της πτυχιακής εργασίας του και κατά 80% από το μέσο όρο των μαθημάτων του. 
Έστω μορφοποιημένο αρχείο με όνομα “Industrial Informatics.txt” που περιέχει πληροφορίες για
άγνωστο πλήθος σπουδαστών, το πολύ 10,  με την εξής σειρά: ΑΜ σπουδαστή, βαθμός της εργασίας
του και 8 ζευγάρια κωδικών και βαθμών σε 8 μαθήματα της σχολής της Βιομηχανικής Πληροφορικής. 
Οι κωδικοί των 8 μαθημάτων δεν αναγράφονται στο αρχείο “Industrial Informatics.txt” με την ίδια σειρά 
για όλους τους σπουδαστές.

Να θεωρήσετε ότι ο κωδικός μαθήματος είναι ένας θετικός αριθμός μοναδικός για το κάθε μάθημα και κυμαίνεται
από 101..108. Οι σπουδαστές είναι ταξινομημένοι στο αρχείο “Industrial Informatics.txt” κατά φθίνουσα διάταξη
ως προς το Γενικό Βαθμό τους. Αν 2 ή περισσότεροι σπουδαστές έχουν τον ίδιο Γενικό Βαθμό, πρώτος γράφεται ο 
σπουδαστής με το μικρότερο ΑΜ. Να γράψετε πρόγραμμα που να διαβάζει το αρχείο “Industrial Informatics.txt” και
να αποθηκεύει όλη την πληροφορία σε πίνακα iiStudents δομών τύπου student. Δίνονται οι δομές:

struct project
{
  string name;		//Τίτλος Πτυχιακής
  float mark;		//Βαθμός Πτυχιακής
};

struct math
{
  unsigned int code;	//Κωδικός Μαθήματος
  float mark;		//Βαθμός Μαθήματος
};

struct student{
 unsigned int  AM;	//Αριθμός μητρώου
  float gmo;		//Γενικός Βαθμός
  project diss;		//Πτυχιακή Εργασία
  math course[8];	//Κωδικοί & Βαθμοί Μαθημάτων
};

To προβλημα μου ειναι πως θα γεμισω τις struck math και project ..

Για την project ειναι οτι δεν αναφερει πουθενα στην εκφωνηση οτι μεσα στο αρχειο υπαρχει το ονομα της πτυχιακης.. Και το βασικο μου προβλημα ειναι οτι δεν ξερω να διαχωριζω τους κωδικους που εχει μεσα στο αρχειο για να τα βαλω στην math..

H math με καιει ποιο πολυ.. Αν μπορει καποιος ας μου γραψει ενα κομματι κωδικα και να τον εξηγησει για το πως θα μπορεσω να γεμισω την math..

Ευχαριστω !!!

---------- Προσθήκη στις 14:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:07 ----------

Την βρηκα την λυση... Ισως βιαστηκα να δημοσιευσω το θεμα... Συγνωμη!

Δημοσ.
αφου την βρήκες τη λύση.. δεν την γραφεις και εδω πέρα να την δω και γω που την θέλω;;!!

ε ρε παιδια ειπαμε,αλλα οχι κ ετσι..

αν θελετε στειλτε pm ο ενας στον αλλον,οχι στο φορουμ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...