Προς το περιεχόμενο

usb stick εταιρία κινητής τηλεφωνίας

pasxen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ένας φίλος έχει πάρει ένα usb stick για ασύρματη σύνδεση μιας εταιρίας και θέλει να το χρησιμοποιεί στο γραφείο που έχει στο υπόγειο, το κακο είναι πως δεν έχει σήμα εκεί αλλα αν μεταφέρει περίπου 10 μέτρα το laptop πάλι μέσα στο υπόγειο έχει κανονικά σήμα.

Ήθελα να ρωτήσω αν έπερνα usb προέκταση 10 μέτρα και έβαζα το usb stick εκει που πιάνει και το laptop μέσα στο γραφείο και τα σύνδεα με την προέκταση 10 m θα λειτουργούσε κανονικά ή έχει κάποιο περιορισμό λόγω καλωδίου usb?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Επίσης μπορεί να αγοράσει ή να φτιάξει μόνος του με χάλκινο ψιλό καλώδιο προέκταση "κεραίας" και να το συνδέσει στην αντίστοιχη υποδοχή του usb stick

Δημοσ.

10 μετρα Usb επεκταση κατα 99 τις εκατο δεν θα παιξει εκτος αν βρεις παραπολυ καλη προεκταση.το netmod στα 7 μετρα με επεκταση 5 μετρα και μετα το κανονικο του 1,80 μετρα game over νομιζω.δεν ξερω τωρα αν θα παιξει στα 10 αλλα αν παρεις τετοιο καλωδιο παρτο μονοκοματο και οχι να παιξεις με επεκταση.υπαρχουν 10 μετρα καλωδια.παντως απατη τα sticks.καλυτερα να βαλει adsl.πιο φτηνο πιο γρηγορο

Δημοσ.

Σωστή παρατήρηση για την τροφοδοσία, ξέχασα να το αναφέρω.

Το USB stick για ίντερνετ είναι High Power USB Device οπότε απαιτεί αρκετό ρεύμα, πάνω από 100mΑ που δίνει το Hub χωρίς τροφοδοσία.

Δημοσ.

Εγώ πάντως αυτή τη στιγμή που σας γράφω έχω το Ε272 vodafone με το μικρούλι του καλωδιάκι (10 εκατοστά) + επέκταση 3μ + επέκταση 3μ + επέκταση 1μ και δουλεύει κανονικότατα!

Δημοσ.
Σωστή παρατήρηση για την τροφοδοσία, ξέχασα να το αναφέρω.

Το USB stick για ίντερνετ είναι High Power USB Device οπότε απαιτεί αρκετό ρεύμα, πάνω από 100mΑ που δίνει το Hub χωρίς τροφοδοσία.

500 ma δινει μια κανονικη Usb .απο εκει και περα αν το Usb hub δεν εχει δικια του τροφοδοσια τοτε απο τα 500 βγαζουμε οτι τρωει το Usb hub και βγαζουμε οτι φανε οι συσκευες πανω.ακομα και με δικια τους τροφοδοσια νομιζω τρωνε κατι.

Εγώ πάντως αυτή τη στιγμή που σας γράφω έχω το Ε272 vodafone με το μικρούλι του καλωδιάκι (10 εκατοστά) + επέκταση 3μ + επέκταση 3μ + επέκταση 1μ και δουλεύει κανονικότατα!

7 μετρα εισαι αλλα το κακο ειναι οι πολλες ενωσεις.ισως λιγο πιο πανω να μην παιξεις με πολλα καλωδια και εξαρτατε την συσκευη.αν εχει δικο της ρευμα η οχι.επισης στο amazon πχ ειχε 10 μετρα μονοκοματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...