Προς το περιεχόμενο

Αγορά Dell Studio XPS 1647 ;

gpanagiotou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πο πό, μια μέρα έκανα να μπώ και πλακώσαν οι ερωτήσεις:) :) Ένας ένας γιατί σας έχασα, λοιπόν το βάρος του είναι ικανοποιητικό, δεν είναι πολύ βαρύ, περίπου 3 κιλά είναι, δεν ζεστενεται, μόνο αν παίξεις κάποιο αρκετά βαρύ game θα καταλάβεις ζέστη. Κατά τα άλλα, η οθόνη του είναι όντως εντυπωσιακή, τα γράμματα και τα εικονίδια είναι πιο μεγάλα απ ότι τα περίμενα!!

Την μπαταρία του δεν την έχω δουλέψει ακόμα καθόλου και δεν μπορώ να σας απαντήσω σε αυτό. Ο δίσκος του είναι στις 5400, δεν θα συναντήσετε κάποιο πρόβλημα, γενικά πολύ γρήγορο κυρίως λόγω του επεξεργαστή.

Το πιο εντυπωσιακό είναι το design του, η Dell έχει κάνει φοβερή δουλειά πραγματικά. Sorry αν δεν απάντησα σε όλες, θα επανέλθω και πιο αναλυτικά, όταν θα το έχω δουλέψει αρκετά. Παιχνίδια πάντως τρέχει άνετα :) :) :) :): :) :) :) :) !!!!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το συγκεκριμενο μηχανημα το παρελαβα εδω και λιγες ημερες,και μπορω να πω πως εκτος απο την πολυ καλη ποιοτητα συναρμολογησης,το πολυ εντυπωσιακο σχεδιασμο,και την καλυτερη οθονη στην αγορα(LED 1080p) ,συνοδευεται και απο 2ετη εγγυηση DELL ΚΑΙ ΑΠΟ WIN 7 64 bit. Ολες οι θερμοκρασιες ,ακομα και με σκληρο gaming (FSX) ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα και γενικα η ολη εικονα ικανοποιει με το παραπανω.Το συστηνω ανεπιφυλακτα..

...Το φωτιζομενο πληκτρολογιο....ειναι ολα τα λεφτα...!

Δημοσ.

Πλεον μετά από αρκετές μέρες συμβίωσης με το νέο Dell Studio XPS 1647 το μόνο που έχω να πω είναι θετικά λόγια. Σηκώνει ακόμα και πρόσφατα παιχνίδια με πολύ καλά γραφικά. Εξαιρατική αγορά για τα λεφτά του.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ το συγκεκριμένω laptop.Με προβληματίζει όμως το γεγονός οτι δεν μπορώ να κάνω customization στο hardware μέσω της dell.gr.Μέσω Multirama μπορώ να κάνω αλλαγές στο hardware?Το έχει βρει κανείς σε κάποιο άλλο κατάστημα?

Δημοσ.

οχι δεν μπορεις να κανεις αλλαγη στο hardware , μονο κανα σκληρο δισκο αν θελεις και εγω το ψαχνω εδω και 7 μερες και δεν το βρισκω πουθενα αλλου ..))))

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μήπως είναι εύκολο κάποιος κάτοχος του Dell Studio XPS 1647 (αυτό με τον i5) που πωλείται από τα Multirama προς 1199€ να γράψει αναλυτικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά;

Ζητώ να τα αναφέρει κάποιος κάτοχος γιατί δυστυχώς με τους πωλητές ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος και δεν θέλω να πληρώσω ένα σεβαστό ποσό και μετά να αισθάνομαι τουλάχιστον κορόιδο.

Ενδιαφέρομαι περισσότερο να μάθω για την οθόνη αν είναι 15,6' 1080p ή 16' 1080p και αν είναι η WLED μιας και θεωρώ δύσκολο να είναι η RGBLED.

Επίσης η ασύρματη κάρτα είναι της Dell ή της Intel;

Η μπαταρία είναι 6 ή 9 cell;

Και τέλος αν έχει τροφοδοτικό 90 ή 130W;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Μήπως είναι εύκολο κάποιος κάτοχος του Dell Studio XPS 1647 (αυτό με τον i5) που πωλείται από τα Multirama προς 1199€ να γράψει αναλυτικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά;

Ζητώ να τα αναφέρει κάποιος κάτοχος γιατί δυστυχώς με τους πωλητές ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος και δεν θέλω να πληρώσω ένα σεβαστό ποσό και μετά να αισθάνομαι τουλάχιστον κορόιδο.

Ενδιαφέρομαι περισσότερο να μάθω για την οθόνη αν είναι 15,6' 1080p ή 16' 1080p και αν είναι η WLED μιας και θεωρώ δύσκολο να είναι η RGBLED.

Επίσης η ασύρματη κάρτα είναι της Dell ή της Intel;

Η μπαταρία είναι 6 ή 9 cell;

Και τέλος αν έχει τροφοδοτικό 90 ή 130W;

Ευχαριστώ

1 Η οθόνη είναι 15,6' 1080p (WLED)

2 Η ασύρματη κάρτα είναι Intel 6200

3 Μπαταρία 6 cell

4 Και τέλος 90αρι τροφοδοτικό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...