Προς το περιεχόμενο

Αγορά Dell Studio XPS 1647 ;

gpanagiotou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω για εμένα το Dell Studio XPS 1647,με intel i5 cpu. Το βρήκα σήμερα και μου φαίνεται αρκετά καλό για τα λεφτά του. Αυτό που δεν ήξερα είναι τι λέει η κάρτα γραφικών του ATI 4670 με 1gb. Θα τραβάει παιχνίδια;

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.
Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω για εμένα το Dell Studio XPS 1647,με intel i5 cpu. Το βρήκα σήμερα και μου φαίνεται αρκετά καλό για τα λεφτά του. Αυτό που δεν ήξερα είναι τι λέει η κάρτα γραφικών του ATI 4670 με 1gb. Θα τραβάει παιχνίδια;

Ευχαριστώ!!

τελικα φιλε το πηρες? σε τι τιμη? γτ εχω την εντυπωση οτι αλλαξαν τις τιμες τα multirama σε αυτον τον συγκεκριμενο φορητο..

Δημοσ.

Στην ίδια τιμή το έχουν ,τελευταία φορά που είδα ,απλά αφαίρεσαν το άλλο μοντέλο με

i5 το Inspiron.Γενικά έκαναν αλλαγές στη σελίδα τους και αφαίρεσαν αρκετά μοντέλα.

Δημοσ.

σε αυτο το μοντελο κατεληξα και γω,μετα απο μελετη,πιστευω πως εχει την καλυτερη σχεση τιμης-αποδοσης...δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο παντως,το προπαραγγειλα απο multirama και μου ειπαν πως στο τελος της εβδομαδας πιθανως να ερθει..αναρρωτιεμαι τις gaming επιδοσεις του και το ποσο ανετη ειναι η θεαση στη full HD LED οθονη του!

Δημοσ.
σε αυτο το μοντελο κατεληξα και γω,μετα απο μελετη,πιστευω πως εχει την καλυτερη σχεση τιμης-αποδοσης...δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο παντως,το προπαραγγειλα απο multirama και μου ειπαν πως στο τελος της εβδομαδας πιθανως να ερθει..αναρρωτιεμαι τις gaming επιδοσεις του και το ποσο ανετη ειναι η θεαση στη full HD LED οθονη του!

εγω τελικα μαλλον θα προτιμησω κατι σε φθηνοτερο, με core 2 duo αναγκαστικά..(και μαλλον toshiba και πάλι)

Δημοσ.

Ευχαριστώ!!

δες λιγο και αυτό:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=355049

Δημοσ.

Παιδιά στην ίδια τιμή το έχουν δεν άλλαξαν τιμή στα Multirama. Το περιμένω να μου έρθει, σήμερα το πήρα!! Λογικά μεθαύριο θα το έχω γιατί το πήρα το μεσημέρι!! Έψαξα κι άλλα σε αυτή την τιμή αλλά νομίζω οτι είναι η καλύτερη αγορά.

Δημοσ.
Το κατασκευαστικό πρόβλημα με την τροφοδοσία του στο οποίο σε παραπέμπουν πιο πάνω δεν σε προβληματίζει;

στο 1645 και στην πρωτη παρτιδα των studio 1557 υπαρχει προβλημα (αμα θες ζητας αλλο μοντελο). ο φιλος αναφερεται στο xps 1647 το οποιο δεν εχει προβλημα και ερχεται με i5 και οχι με i7 (ο οποιος ηταν ψιλοαποτυχια σε οσα μοντελα μπηκε λογω θερμοκρασιων και μετριων επιδοσεων εναντι της ονομαστικης ισχυος)

Δημοσ.
Το κατασκευαστικό πρόβλημα με την τροφοδοσία του στο οποίο σε παραπέμπουν πιο πάνω δεν σε προβληματίζει;

Ευχαριστώ για την επισήμανση, αλλά το πρόβλημα νααφέρεται σε άλλη σειρά cpu. Επίσης η Dell.

Σήμερα το παρέλαβα :) :) Κουκλί!!!! Δεν το έχω δουλέψει ακόμα αρκετά για να πω εντυπώσεις. Πάει σφαίρα πάντως, αν και νομίζω οτι αυτό ήταν αναμενόμενο :) :)

Δημοσ.

το βαρος του ποσο ειναι?

επισης η μπαταρια του ποσο διαρκει?

εχει διαρκεια να δεις μια ταινια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...