Προς το περιεχόμενο

Κάπνισμα και δέρμα

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πως το κάπνισμα επηρεάζει την εμφάνιση και για πόσα χρόνια και πόσα τσιγάρα πρέπει να καπνίζεις;;;

Ρωτάς απο περιέργεια και χάριν εγκυκλοπαιδικών γνώσεων ή σκέφτεσαι σοβαρά να προκαλέσεις ανεπανόρθωτη ζημιά στην υγεία σου; :P

Δημοσ.

όχι θα το σταματήσω μου μείναν 3 και είπα να τα πιω γιατί είμαι value for money άνθρωπος και μετά το κόβω

να σας πω το άρχισα στα 16 και έπεινα μέχρι τα 18 5 τσιγάρα την ημέρα περίπου

μετά το σταμάτησα όταν πήγα στρατό 2 χρόνια,πήγα κολλέγιο και το άρχισα μετά από 6 μήνες έπινα 8 περίπου την μέρα για 2 χρόνια ώσπου από το καλοκαίρι πίνω από 1 πακέτο την ημέρα περίπου...

Δημοσ.
όχι θα το σταματήσω μου μείναν 3 και είπα να τα πιω γιατί είμαι value for money άνθρωπος και μετά το κόβω

μετά το σταμάτησα όταν πήγα στρατό 2 χρόνια,πήγα κολλέγιο και το άρχισα μετά από 6 μήνες έπινα 8 περίπου την μέρα για 2 χρόνια ώσπου από το καλοκαίρι πίνω από 1 πακέτο την ημέρα περίπου...

ενα πακετο την ημερα? :shock:

κινδυνος θανατος :shifty:

Δημοσ.
Στην Κούβα τα πίνουν μέρα-νύχτα, φτάνουν 70 και φαίνονται 40.

Χα.

Στην Κούβα τα Cohibas και τα Monte christo τυλίγονται στους μηρούς παρθένων κορασίδων και αυτές με την σειρά τους δεν τους "πίνουν" το αίμα.:whistle::P

Δημοσ.
Στην Κούβα τα πίνουν μέρα-νύχτα, φτάνουν 70 και φαίνονται 40.

Χα.

Eδω Ελλαδα με το ανγχος που χουμε (μεχρι και τον δρομο απεναντι να περασουμε μην μας παρουν παραμαζωμα) γερναμε γρηγορα!

Γι'αυτο botox ειναι η λυση :lol::-):lol::-):-D

Δημοσ.

Να τα πιείς; Κύπριος; :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...