Προς το περιεχόμενο

SSD για Laptop

volter_1024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση στον laptop μου (HP dv5-1199ev με Win7) έχω ήδη βρεί μνήμες (αν έχετε κάτι καλύτερο προτείνετε, δεν τις αγόρασα ακόμα) και τώρα είμαι σε δι... τετράλημα για δίσκο.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Corsair

2. OCZ

3. Kingston

4. Intel

Τι γνώμη λοιπόν έχετε για τους συγκεκριμένους? Ποιόν θα μου προτείνατε? Μήπως παίζει και τίποτις άλλο?

Αυτά και thanks in advance.

Υ.Γ. Λόγω των περιορισμένων GB του SSD η αποθήκευση των αρχείων μουσικής και video θα γίνεται σε έναν Western Digital - My Book Essential Edition 1TB (USB) και σε έναν Western Digital My Book World Edition 2TB (Ethernet).

Καλή αυτή η λύση ή παιζει και κάτι καλύτερο?

Δημοσ.

Αυτός εδώ φαίνεται λιιίγο πιο γρήγορος από τους 3 (ο Kingston παραείναι αργός)...http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.345494

To σκεφτόμουν να βάλω στο netbook αλλά μου φαίνονται πολλά λεφτά για να τα ρίξω σε κάτι που πήρα 400 ευρώ πριν 1 χρόνο!

Πάντως σίγουρα το επόμενο pc μου θα έχει ssd και αν έπαιρνα τώρα μάλλον θα είχε αυτόν...

Δημοσ.

Επίσης αν ρίξεις μια αναζήτηση θα δεις ουκ ολίγα θέματα σχετικά με αυτό.

Σύμφωνα με τα περισσότερα από αυτά πας για Intel, παρά το ~200+/70+ σε σχέση με άλλων ~200+/100+ (και το κακό είναι πως δεν θυμάμαι και που το είχα δει σε λίστα & testings.

Σύντομα προβλέπω να πάω και εγώ σε αλλαγή scsi της seagate/36g-15k/ 5ετίας σε λίγους μήνες με τον παραπάνω της Intel και μετά θα τον μεταφέρω στον φορητό, μόλις δοθεί η ευκαιρία για αγορά 2 με σκοπό το raid.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...