_Drakos_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα πάιδες. Έχω ένα Nokia E90 με το οποίο μπορώ και μπαίνω στο ίντερνετ κανονικά. Πρόσφατα απέκτισα ένα netbook και θέλω να ρωτήσω αν μπορώ με bluetooth πχ να συνδέσω κινητό με netbook, και να σερφάρω από το netbook, και πως μπορώ να το κάνω
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα πάιδες. Έχω ένα Nokia E90 με το οποίο μπορώ και μπαίνω στο ίντερνετ κανονικά. Πρόσφατα απέκτισα ένα netbook και θέλω να ρωτήσω αν μπορώ με bluetooth πχ να συνδέσω κινητό με netbook, και να σερφάρω από το netbook, και πως μπορώ να το κάνω Θα κατεβασεις το Joikuspot, το οποιο κανει ακριβως αυτο που θελεις (με wifi ομως, οχι bluetooth δεν φανταζομαι να σε απασχολει). Ουσιαστικα μετατρεπει το κινητο σου σε hotspot συσκευη απο την οποια θα συνδεεις το netbook ή οποιασδηποτε αλλης συσκευης σου μεσω wifi.
_Drakos_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Κατάφερα και το έκανα με bluetooth. Το ερώτημα μου τώρα είναι, χρεώνομαι σαν να σερφάρω απευθείας από το κινητό, ή είναι διαφορετική σύνδεση οπότε και άλλο τιμολόγιο?
machos580 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 τι εκανες και το εκανες με bluetooth γιατι εγω εχω το w810i σονυ ερικσον και θελω και εγω να μπαινω στο ιντερνετ μεσω το bluetooth του υπολογιστη.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.