insomniaK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Στο ΟΑΑΕ (παλιό ΤΕΒΕ), δεν μπορείς να κάνεις οτιδήποτε χωρίς το ΑΜΚΑ και δε χρειάζεται καμία βεβαίωση. Σε κωλόχαρτο να το έχεις γραμμένο τους αρκεί να το βάζεις στις αιτησεις.
zoya Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μόλις μου χρειάστηκε ο αριθμός κ μπήκα στο site τους να το βρω. Το θέμα ειναι πως ξεκινάει 2410 κ εγώ έχω γεννηθεί 24/12. Να τους την πω που μου προσθέτουν μήνες ενώ είμαι πιπίνι ή να μην ασχοληθώ καν;
Luxx Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Ρε παιδια εμενα ποτε θα μου ερθει; Δε πιηγα να κανω αιτηση, αλλα ειπαν οτι ετσι κι αλλιως σε ολους θα μας βγαλουν. Τι παιζει;
zoya Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Ρε παιδια εμενα ποτε θα μου ερθει; Δε πιηγα να κανω αιτηση, αλλα ειπαν οτι ετσι κι αλλιως σε ολους θα μας βγαλουν. Τι παιζει; Ούτε κι εγώ έκανα αίτηση. Μου το ζήτησαν το μεσημέρι κ μπήκα για πλάκα να δω αν μου έχουν βγάλει και τσουπ... Πριν κάνεις αίτηση σιγουρέψου πως δεν έχεις ήδη, είναι βλαμμένοι αυτοί, θα σου βγάλουν και δεύτερο και θα'χεις θέμα. Γενικά έχω ακούσει πως παίζει ν αργούν να τα στείλουν κατά περιπτώσεις, αν έχεις τον αριθμό είσαι κομπλέ. Τσέκαρε στο site στο προηγούμενό μου μήνυμα
Luxx Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Το εχω δοκιμασει και στο site. Δε μου το βγαζει. Αν παω τωρα για αιτηση, λετε να με παρουν στο δουλεμα; Βγαζουν ακομα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.