prezakis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους και Καλή Χρονιά σας εύχομαι! Προσπαθώ να σουλουπώσω μία εργασία μου που την έχω γράψει στο Word 2007. Δυστυχώς, δεν έχω πολύ εμπειρία στο είδος και θα χρειαστώ την βοήθειά σας... Αυτά που θέλω να κάνω και δυσκολεύομαι να βρω είναι : 1)Rotate Πίνακα (Η γραμμή να γίνει στήλη και η στήλη γραμμή). 2)Split πίνακα (έχω δει σε κάποια βιβλία που όταν ένας πίνακας σπάει στα δύο κάθετα,δηλαδή για παράδειγμα, 1η 2η 3η 4η στήλη στην σελίδα 49(αριστερή σελίδα) και 5η,6η,7η,8 στην σελ 50(δεξιά)). 3)Open exiting file with a template. Αυτό πιστεύω γίνεται κατανοητό και από τον τίτλο. Έχω ένα template στο οποίο θέλω να προσαρμόσω την εργασία μου που έχω ήδη γράψει. Υπάρχει τρόπος να την ανοίξω με ένα συγκεκριμένο template και αυτόματα να πάρει τις ρυθμίσεις του; 4)Dynamic insert of a table from Excel. Θέλω να διατηρώ τους πίνακές μου στο excel και να τους παρουσιάζω στο Word. Αυτό σημαίνει ότι αν κάνω κάποια αλλαγή στο Excel,σε κάποιο πίνακα,αυτή θα ενημερώνεται και στο Word.(Αυτό δεν το έχω ψάξει ακόμα, αλλά μια και ρώτησα και για τα υπόλοιπα ας ενοχλήσω και γι'αυτό) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας, Αντώνης.
sugata Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 1) επιλέγουμε όλον τον πίνακα, δεξί κλικ copy, ανοίγουμε excel, δεξί κλικ paste. Ξαναεπιλέγουμε, στο excel αυτή τη φορά, τον πίνακα μας, πάμε λίγο πιο κάτω τη σελίδα και ξανά δεξί κλικ, paste special και τικάρουμε από το παραθύρι που θα ανοίξει το transpose, πατάμε οκ. Μεταφορά μετά από το excel στο word. (το transpose μεταφράζεται μάλλον ως μεταφορά-μετατόπιση, κάτι τέτοιο) 2) επιλέγουμε τη σειρά που θέλουμε να γίνει το split, πάμε στο table layout πάνω δεξιά στο μενού και επιλέγουμε split. 3) Δεν κατέχω (= δε βρήκα απάντηση ) 4) επιλέγουμε το table, copy, πάμε word πάνω αριστερά, paste special, πρώτη πρώτη επιλογή. (microsoft excel worksheet)
prezakis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Να'σαι καλά πατρίδα. Εν μέρη κι εγώ βρήκα απάντηση χθες τα μεσάνυχτα για το 1) & 4) αλλά το 2) και το 3) ακόμα. Ελπίζω με τις οδηγίες σου για το 2) να καταφέρω να βγάλω άκρη. "Ανε πάρει το μάτι σου πράμα καλό για το 3) πε μου και μένα κι'εγώ θα πιω μια στσι χαρές σου" ;-)
Zazula Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Για το 3: Αν έχεις ένα άλλο έγγραφο που να βασίζεται στο template το οποίο θέλεις να εφαρμόσεις στην εργασία που έχεις γράψει, άνοιξέ το, κάν' το Save As μ' ένα άλλο όνομα, κάνε Select All στην εργασία σου, Copy, Select All στο μετονομασμένο έγγραφο, Paste.
prezakis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Για το 3: Αν έχεις ένα άλλο έγγραφο που να βασίζεται στο template το οποίο θέλεις να εφαρμόσεις στην εργασία που έχεις γράψει, άνοιξέ το, κάν' το Save As μ' ένα άλλο όνομα, κάνε Select All στην εργασία σου, Copy, Select All στο μετονομασμένο έγγραφο, Paste. Ευχαριστώ zazula!Θα δοκιμάσω! Sent from my iPhone using Insomnia.app
prezakis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα και πάλι, Πάνω στο (4) που είχα ρωτήσει και παλαιότερα θέλω να ρωτήσω κάτι... Ξέρει κανείς πώς να ορίσω relative path στο Word 2007 ,ώστε αν διατηρώ το *.xlsx που έχω συνδέσει με το .docx στον ίδιο φάκελο να το βλέπει, έστω κι αν ο συγκεκριμένος φάκελος μετακινείτε; Δοκίμασα διάφορα ανεπιτυχώς,όμως. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.