Sellers Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Eκτός συναγωνισμού: Ναι αλλά ο Άλεξ ήταν κακός μέχρι ενός σημείου. Και επίσης δεν ήταν και ο μόνος κακός εκεί μέσα... Τώρα που το σκέφτομαι γενικά ήταν μια ταινία γεμάτη κακία.
liopyr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ναι αλλά ο Άλεξ ήταν κακός μέχρι ενός σημείου. Και επίσης δεν ήταν και ο μόνος κακός εκεί μέσα...Τώρα που το σκέφτομαι γενικά ήταν μια ταινία γεμάτη κακία. Ναι αλλά είναι ο πιο γαμάτος κακός που μπορώ να φανταστώ. Το γεγονός πως κατέληξε θύμα, τον κάνει ακόμα πιο γαμάτο κακό!
alex_000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 kevin spacey - se7en.. samuel jackson - pulp fiction Lee Van Cleef - for a few dollars more αυτοι μου ηρθαν απευθείας στο μυαλό
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Kαι μια που έπιασα Κιούμπρικ: bring forth the BANHAMMER...!
seishirosakura Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 bring forth the BANHAMMER...! Why, Dave?
badwolf_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 The big bad wolf... κοκκινοσκουφίτσα rules:-D:-D Συκοφαντίες της Κοκκινοσκουφίτσας.:-D:-D Εγώ είμαι αγγελούδι Όσο για κακούς... 1) Jack Nicholson στην λάμψη του Stanley Kubrick 2)Anthony Hopkins στον ρόλο του Hannibal Lecter
Höfdingadrapa Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Από Hopkins και στο Fracture μου άρεσε. Ο τύπος είναι μεγάλο ταλέντο.
sokinrs Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 travolta στο code swordfish. Το παλικαρι εχει πολυ στυλ και η halle berry διπλα του ολα τα λεφτα..
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Ναι αλλά είναι ο πιο γαμάτος κακός που μπορώ να φανταστώ.Το γεγονός πως κατέληξε θύμα, τον κάνει ακόμα πιο γαμάτο κακό! Συμφωνω!! Αλλά ακόμα και σαν θυμα αυτό το βλέμμα του σε έβαζε σε σκέψεις ότι προσποιούνταν.
Kasrith Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 travolta στο code swordfish. Το παλικαρι εχει πολυ στυλκαι η halle berry διπλα του ολα τα λεφτα.. E οχι και καλυτερος κακος...
frenzy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Στο who's afraid of Virginia Woolf. H perceived κακία. Fun and games...
Lucifer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Καλοί οι νταρθβέηντερζ αν είσαι αγοράκι και ωραίος ο χάνιμπαλ αν είσαι χορτοφάγος, σωστός ο πινέζας αν σαρέσουνε τα τσίζι, μέγας ο λιοπύρ που το 'χει, εντάξει και ο νίκολσον αν ξεχάσεις πως είναι ένα παραπάτημα στη σκάλα για να τον ξεφορτωθείς και τολμώ να πω πως ο τζόκερ του λέτζερ έπαιξε πολύ στο μυαλό μου μαζί με ρορσακ και ο ντε σου, αλλά αδέρφια. Ας είμαστε άνδρες.
frenzy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Σωστός, ο Dr Claw από το Ινσπέκτορ Γκάτζετ, αμέσως τον γνώρισα.
Garnele Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Ήμουν σίγουρη πριν ακόμη κάνω κλικ όταν είδα τελευταίο μήνυμα από λούσι. Ναι, αλλά δεν είναι τόσο κακός... Δηλαδή είναι καλός μαφιόζος, όλη η ταινία περιστρέφεται γύρω τους, δεν είναι ο Κακός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.