Sellers Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν έψαξα στο search βρήκα ένα θέμα του 2003 και λέω μην το νεκραναστήσω ας ξεκινήσω ένα καινούργιο. Το θέμα μας, είναι οι κακοί ταινιών που είναι πολύ κακοί ρε παιδί μου, αλλά που μας αρέσει η κακία τους και γενικά είναι πολύ καλοί στο να είναι κακοί. Η με λίγα λόγια ''Ο Αγαπημένος Μας Κακός''. Μπορούμε και από σειρές να διαλέξουμε αν θέλουμε. Δεν θα άφηνα κανονικά αλλά θέλω να βάλω τον Μπέν απο το Λόστ γιατί είναι ένας απο τους favorite. Να η αγία τριάδα μου: 1) Τομ Ρίπλευ (κυρίως με Μάλκοβιτς) 2) Κάιζερ Σόζε (κυρίως λόγο ηθοποιού ) 3) Ben (Λατρεία) Υ.Γ Απαγορεύεται στο τόπικ αυτό να γραφθεί η λέξη @v@t@r ή να γίνει οποιαδήποτε νύξη προς την ταινία. Μην ακούσω δηλαδή κανέναν Quaritch για καλό κακό.
Höfdingadrapa Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Πρόσφατα είδα το No country for old men. Μου άρεσε ο Anton...
Cue Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Πιστεύω δεν υπάρχει άλλος από τον Darth Vader Με δεύτερο Αλλά επειδή μόλις είδα C'era una volta il West. Frank Κατα τα άλλα, too many to mention.
angmar Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Στην πρώτη θέση θα συμφωνήσω με τον Cue 2η - Απλά μοναδικός 3η και άλλοι πολλοί, αλλά ας μείνουμε στο top 3. Guest Star Δε γινόταν να μη τον βάλω.
pappous_soulis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Brother Justin απ'το Carnivale. Δε μου'ρχεται άλλος αυτή τη στιγμή..
nikos21aek Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Το τσακάλι είναι που θυμάμαι ότι γούσταρα τρελά τον κακό. Τον κακό από το Καλός,κακός και άσχημος γούσταρα τρελά.Κορυφαίο γέλιο. Τον Trickster από τον Supernatural γούσταρα τρελά αλλά αυτός τελικά δεν είναι κακός.Και την Λίλιθ γούσταρα λόγω ηθοποιού της πήγαινε πολύ να παίζει τη σκύλα. Τον Ντέξτερ χαλαρά.Ε δεν τον λες και καλό.Τόσο κόσμο σφάζει. Και τον Σάιλερ από το Heroes χαλαρά όσο το έβλεπα τουλάχιστον. Ο Τζόκερ κλασικά θα βασιλεύσει δικάιως στους ψήφους.Και αυτόν τον γούσταρα. Ε πολλούς τώρα.Δεν είναι ερώτηση αυτή.Α και τον Ντέπ στο public enemies γούσταρα.Μπορεί από ερμηνία να μην μου άρεσε αλλά τον χαρακτήρα τον γούσταρα. Σωστός και ο angmar.Ε είναι πάρα πολλοί.Γενικά σε όποια ταινία και αν έχει παίξει κακό ο Νίκολσον και ο Χόπκινς είναι κ...α!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 o Pinhead (Doug Bradley) από τα HellRaiser... o Elijah Price (Samuel Jackson) του Unbreakable... o Col. Nathan R. Jessep (Jack Nicholson) τοy A Few Good Men... και μερικούς που έχει παίξει ο Danny Fucking Trejo... (οι προαναφερθέντες εξαιρούνται ασφαλώς, δεν θέλω να ξαναλέω τα ίδια )
nikos21aek Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ε ναι.Τέτοια σκατόφατσα δεν γίνεται να μην μπεί.Κορυφή και αυτός. Τον σημαδεμένο ξέχασα!
zenso Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μ'αρέσουν οι περισσότεροι κακοί του Oldman, όπως και του Chris Walken. Επίσης -ίσως λίγο offtopic παράρτημα- δύο από τους πιο creepy χαρακτήρες, Seymour Parrish, One Hour Photo Annie Wilkes, Misery
frenzy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Peter Lorre anytime, anywhere αρχίζοντας από το Μ Willem Dafoe ως Bobby Peru, Wild at Heart [ame] [/ame] Και από γυναίκες η Glen Close Fatal attraction και Dangerous Liaisons
ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μα φυσικα ο διαλεχτος μου. http://markmeynell.files.wordpress.com/2009/09/al-pacino-devil.jpg
nickarmy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 μόνο και μόνο για τη δολοπλοκια και τον στημενο πόλεμο (ο darth vader δεν ήταν κακός μονο σκοτωσε ένα παιδί,και πηγε να πνιξει τους μισους στη γέφυρα)
tzotzo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Peter Lorre anytime, anywhere αρχίζοντας από το Μ Willem Dafoe ως Bobby Peru, Wild at Heart Και από γυναίκες η Glen Close Fatal attraction και Dangerous Liaisons φιλε dangerous liaisons. τι λες τωρα. ταινιαραααα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.