vag3d Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 MSN + Mac + Webcam (Snow Leopard) Ο,τι λέει ο τίτλος. Web Camera conference στον mac μέσω MSN. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι με το aMSN, αλλά δεν προβληματίζομαι και ιδιαίτερα. Αρκεί να γίνεται... Με Skype λογικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα από όσο έχω ακούσει. (ακόμα δεν έχω webcam αλλά σκέφτομαι να αγοράσω μία τύπου "UVC - USB 2.0 Video Class Mac Compatible webcams". Από την άλλη, δεν θα ήταν και άσχημο να μπορούσαμε να δεχόμαστε βιντεο-κλήσεις) Ξέρω ότι είναι πονεμένη ιστορία η webcam στους mac, αλλά ανοίγω το Thread μήπως έχουμε κανένα νεότερο (του σήμερα δηλαδή δρώμενα, και μάλιστα για snow leopard και νεότερο - όταν βγουν με το καλό νεότερες version του osx)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 με skype δεν έχεις κανένα πρόβλημα. με aMSN η camera παίζει εδώ και καιρό αλλά χωρίς ήχο. Στις τελευταίες εκδόσεις δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι και τώρα έχουμε και ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Με aMSN δοκίμασα σήμερα και δεν παίζει video sharing. Μήπως πρέπει να περάσω κανένα macam.0.9.2 (webcamera on OSX) για να παίξει? Με skype όχι ακόμα (δεν βρήκα κανέναν online με camera για να δοκιμάσω). Εγώ δεν έχω κάμερα ακόμα αλλά όλοι οι υπόλοιποι έχουν και δεν ανοίγει τίποτα για να δω τουλάχιστον video από τους άλλους...!!! Lool... Λες να παίζει κανένα ρόλο αυτό (το οτι δεν έχω εγώ camera)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 κανονικα οχι,δε θα πρεπε να παιζε ρολο κατι τετοιο.. εχω δει αλλους με καμερα κ γω να μην εχω τοτε στο aMSN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.