Finn Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Με τπτ χρηματιστηριο..ειναι οτι χειροτερο..δε θα σου μεινει δραχμη στο τελος..δε ξερω γιατι αλλα εγω ευχομαι το χρηματηστηριο να πιασει πατο (οχι πως δε θα πιασει ετσι οπως παει ) αλλα γιατι να τρωνε τα λεφτα μας οι εταιριες? να βρουνε αλλου λεφτα για επενδυσεις..
W.A.Mozart_(jr.) Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Παιδιά υπόψην ότι η αγορά των ακινήτων είναι ιδιαίτερα φουσκωμένη και ότι πρόκειται να πέσουν οι τιμές μέσα στα επόμενα 1-2 χρόνια... <hr /></blockquote> Θα έχουν ανέβει τόσο πολύ μέχρι τότε που όταν θα πέσουν θα φτάσουν στα σημερηνά δεδομένα (υπόθεση κάνω τώρα μην πέσετε να με φάτε!) Δεδομένου ότι το φθινόπορο παντρεύομαι θα ήταν μια καλή προκαταβολή για ένα σπίτι. ʼλλο ένα δάνειο 20.000.000 και θα καθάριζα μια χαρά. Θα συμφωνήσω στην ιδέα του οικοπέδου.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Δεν νομίζω να ανέβουν πάνω από 10% ακόμα, και μάλλον θα πέσουν πολύ περισσότερο...
W.A.Mozart_(jr.) Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες. Από το στόμα σου και στου ......... το αυτί γιατί τότε έχω σκοπό να πάρω σπίτι! Υ.Γ. Όπου ......... βάλτε ότι θέλετε.
kirimis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Θα πεσουν μονο τα ηδη ακριβα ακινητα... οχι ομως ολα τα αλλα, τα οποια βρισκονται σε σχετικα ανεκμεταλευτες περιοχες ακομα και μονο προς τα πανω μπορουν να πανε! Παντως γενικα μην ειστε ιδιαιτερα αισιοδοξοι για πτωσεις περαν του 10%... δεν προκειτε να γινει...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote W.A.Mozart_(jr.):</font><hr> Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες. Από το στόμα σου και στου ......... το αυτί γιατί τότε έχω σκοπό να πάρω σπίτι! Υ.Γ. Όπου ......... βάλτε ότι θέλετε. <hr /></blockquote> Μα δεν τα κατεβάζω από το κεφάλι μου, οι κτηματομεσίτες το λένε (αν και ποτέ ανοιχτά για ευνόητους λόγους...)
skiabox Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Email me or pm me na sou po.Poli sovaro thema gia na sizitietai meso forum kata ti gnomi mou.Asxoloumai me xaa.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Μα όλα είναι υπερτιμημένα αυτή τη στιγμή... Και αυτά που είναι σε ανεκμετάλλευτες περιοχές πουλιούνται με αυξημένες τιμές σε σχέση με τις προοπτικές τους και την μελλοντική τους απόδοση...
WizeMan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Και αν σου περισέψει κανα φράγκο, δώσε τα σε charity (το τηλ μου και την διεύθυνση μου στα στέλνω με p.m χιχι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.