LE MAD Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το update του avg.Όταν πατώ για να κάνω update μου γράφει "the connection with update server has failed"κ.λπ.Όταν όμως του κάνω update από το Program files/avg/avg9/avgupd.exe τότε φαίνεται να κάνει.Έτσι τουλάχιστον μου λεέι.Τι παίζει ρε παιδιά ξέρει κανείς;Προτείνεται κανένα καλό ελαφρύ antivirus που να το έχετε δοκιμάσει.Με το nod32 απογοητεύτηκα.
lunatic89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Με το AVG free δεν ημουν ευχαριστημενος κ αυτο το κολλημα που λες το εκανε κ σε μενα.Για το AVG complete security ομως εχω να πω μονο τα καλυτερα! Μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο free προγραμματάκι. Είμαι ευχαριστημένος με το αβαστ κ ειναι καλο κ το avira antivir. Το αβαστ ειναι κ ελαφρυ
LE MAD Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει σε trial το avg internet security;
accipio Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 http://www.avg.com/eu-en/download-trial Από αυτή τη σελίδα πατάς το Download κάτω δεξιά και από νέα σελίδα όπου θα σε μεταφέρει θα αρχίσει να κατεβαίνει το installer (< 1 MB). Αν θέλεις το off-line αρχείο εγκατάστασης (110 ΜΒ) έχει σχετικό λινκ στη σελίδα αυτή ("use this link to download offline version").
arxaggelos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δοκίμασε το Avira. Με το που έβγαλα το AVG 9 από το P4 PC μου μειώθηκε στο μισό ο (ήδη μεγάλος) χρόνος έναρξης. Έγινε bloatware, και κρίμα γιατί μέχρι και την έκδοση 7 ήμουν γενικά ευχαριστημένος.
gf030 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα απο free. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το Microsoft Security Essentials, παναλαφρο, αξιοπιστο, με ελαχιστους ψευτικους συναγερμους, δοκιμασε το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.