Προς το περιεχόμενο

Νέος στο OC, αναφέρω...

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι και εγω δεν γουσταρω τιποτα σε auto αλλα αφου λεει νεος στο o/c γι'αυτο το ειπα...

Βασικα εγω στη θεση σου θα εβαζα 1.36 στον πυρηνα που ειναι το μεγιστο που λεει η intel (οχι οτι εχει σημασια αλλα για ψυχολογικους λογους) δωσε και ρευμα στο ΝΒ και πηγαινε κατευθειαν για 4000...

Δημοσ.

Λοιπόν που είμαστε τώρα.

Είμαι με 9χ425 και 1.325 V.

Ανέβασα το Northbridge στο 1.30 και ανέβασα τις μνήμες στο 1.84V. Το Linpak κρασάρει. Το chipset των μνημών πρέπει να ανοίξω το κουτί ε? Δύσκολο γιατί είναι παραχωμένο. Την ψύξη την αναφέρω πρώτη πρώτη (και είναι καλή απόσο ξέρω). Ας δω και λίγο το OCCT και τα λέμε.

Να του δώσω 1.35 του επεξεργαστή?

Π'οτε θα ξέρω ότι με κόβουν οι μνήμες?

Δημοσ.

Λοιπόν είμαι στα 9χ435 με 1.36 , 1.86 V οι μνήμες , 1.36 το Northbridge και κρασαρει στο OCCT. Τι κάνουμε τώρα?

Γρ'αφει το κουτί RAM

GX22GB6400UDC

PC2 6400 800MHz

CL 4-4-4-12

Δημοσ.

Το SPD του όμως είναι περίεργο... Ενώ γράφει CL4-4-4 κάτω στα JEDEC τα 800 τα πιάνει με 5-5-5 :rolleyes:. Dakon για πες ποιες έχεις για να ξέρουμε που βαδίζουμε και τι settings πρέπει να δώσεις.

+1 Φάνης. θέλει μαμ ο C0. LLC enable, και 1.36250+ θα θέλει...

Δημοσ.

Τις έχω βάλει εγώ τις μνήμες στο 5-5-5-15. Έτρεξα Lin για 5 λεπτά , μου τον έψησε στους 74 βαθμούς και το σταμάτησα. Τρέχω τώρα το OCCT και βλέπουμε . Δεν έχω αλλάξει κάτι από τα τελευταία. 42C σε idle.

Τρέχω το OCCT , μόλις τελειώσει μπορεί να δώσω στις μνήμες αλλά με φοβίζουν οι θερμοκρασίες του επξεργαστή. Με το OCCT δεν ξεπερνάει τους 65 . Πως τα κόβετε τα πράγματα ? (το κεφαλαίο DAKOΝ ήταν σαν κραυγή στην τρικυμία, με ψιλοπόρωσε, thx για το live feedback)

Δημοσ.

Οντως μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες...Σε καθημερινη χρηση δεν προκειτε ποτε να τις δεις αυτες...Αντε να δεις κανα 55αρι το πολυ...Ανεβασε κανα cpu-z...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...