Προς το περιεχόμενο

Mόνο Fleamarket !!!


dunevaley

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους τους φίλους χρήστες του Fleamarket και μη. Έτυχε να διαβάσω όλες τις απορίες σας σχετικά με το Fleamarket και αποφάσισα να σας ενημερώσω σχετικά αφού τυγχάνει να γνωρίζω μερικά πράγματα παραπάνω.

 

To Fleamarket είναι αργό και πολλές φορές, όπως για παράδειγμα τις τελευταίες ημέρες, δεν λειτουργεί γιατί αντιμετωπίζει προβλήματα με την βάση δεδομένων και το Cold Fusion. Δεν είμαι ειδική σε κανένα απο τα δύο δυστυχώς, αλλά θεωρώ οτι πολλοί απο εσας γνωρίζετε τι σημαίνει αυτό και πόσο δύσκολο είναι να επισκευαστεί οταν στηρίζεται στον εθελοντισμό και στην καλή διάθεση κάποιων χρηστών. Παρόλα αυτά δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε το Fleamarket να παραμείνει κοντά μας χωρίς προβλήματα.

 

Το Fleamarket είναι το μοναδικό στην Ελλάδα site δημοπρασιών που είναι ζωντανό και έχει αγαπηθεί απο πολύ κόσμο. Όσοι το έχουμε χρησιμοποιήσει είτε ως πωλητές είτε ως αγοραστές γνωρίζουμε τα οφέλη που έχουμε αποκομίσει απο αυτό. Το Fleamarket μας έχει προσφέρει πολλά χωρίς ποτέ να μας ζητηθεί να προσφέρουμε κάτι. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το στηρίξουμε τώρα που μας έχει ανάγκη και να είστε σίγουροι οτι σύντομα θα είναι και πάλι κοντά μας ανανεωμένο χάρη σε κάποιους χρήστες που το αγαπάνε πολύ. Μην το εγκαταλείπετε !

Fleamarket forever, Fleamarket for all, Fleamarket always on the top ! <hr /></blockquote>
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για την ώρα το μόνο που χρειάζετε είναι υπομονή. Κατανοώ οτι πολλοί χρήστες έχουν ταλαιπωρηθεί με τα συνεχή κολλήματα, Windows NT errors κ.α. Όλοι έχουμε κουραστεί απο αυτά και στόχος μας είναι να εκλείψουν. Διάβασα πως κάποιοι χρήστες αναζητούν παραπλήσια sites. Θεωρώ οτι είναι λάθος να στηρίξουν καποιο άλλο site τώρα που το flea έχει πρόβλημα. Εγώ τουλάχιστον ως πιστή χρήστης του fleamarket το βλέπω σαν προδοσία.

 

Εναλλακτικά και για όσο καιρό το fleamarket έχει πρόβλημα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το www.cyflea.com που είναι συγγενικό του fleamarket και έχει το ίδιο περιβάλλον. Είναι άδειο βέβαια αλλά αν μαζευτούμε μπορεί να αποτελέσει προσωρινή λύση. Τι λέτε ?

 

Fleamarket forever, Fleamarket for all, Fleamarket always on the top !!! <hr /></blockquote>
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Leme na brethei epitelous akrh m' auto to zhthma. Eimai apo tous palious xrhstes tou kai symfono mazi sou oti einai prodosia na yposthrizoun alla site tora pou to flea exei problhma alla to problhma auto to exei PARA poly kairo kai exei pia katanthsei kourastiko. De symfoneis?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...