optimistic2 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 καλησπέρα, έχει κανεις κανεις ενεργοποιηση windows xp μεσω τηλεφώνου?? έχω προσθέσει νέα μνημη RAM και μου ζηταει ενεργοπιηση των windows... παιρνω τηλέφωνο αλλα δεν μου δεχεται τον κωδικό...επιπλεον ο κωδικός αποτελειται απο γραμματα και δεν μπορω να τα βάλω μέσω τηλεφωνου.... ξερεις κανεις να με βοηθησει???
manimanitu Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Πιο παλιά έβαζα κι εγώ τους αριθμούς και δεν γινόταν τίποτα, περίμενα στη γραμμή και μίλαγα με ένα εκπρόσωπο και κάναμε κανονικά την ενεργοποίηση. Αλλά νομίζω ότι είναι μέχρι τις 22:00.
optimistic2 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 α....ελπίζω να γίνει άυριο η ενργοποιηση γιατι αύριο ειναι η τελευταια ημερα... δεν μπορω να καταλάβω όμως γιατι δεν μπορω να την κάνω μεσω ιντερνετ???
alexis333 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Εχω κανει πολλες φορες ... Δεν ειναι δυσκολο καθολου... Παιρνεις τον αριθμο που σου δινει η microsoft και ακολουθεις τα βηματα... Απλα πανευκολο... Αλλα γιατι δε την κανεις μεσω ιντερνετ .. ?
optimistic2 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 δεν μπορω να την κανω μεσω ιντερνετ..δεν ξερω γιατι ...μετα απο καποιο σημειο μου κολλαει... και μεσω τηλεφωνου πάλι δεν μπορω να την κανω...ο κωδικος εχει και γραμματα και δεν μπορω να τα περασω μεσω τηλεφωνου...
stelios_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 δεν δινεις τον κωδικο του cd σου αλλα τον κωδικο ενεργοποιησης που θα σου βγαλει στο παραθυτο ενεργοποιησης που εχει νομιζω 9 θεσεις. για δοκιμασε παλι διοτι εχει μονο αριθμους ο κωδικος που σου λεω..
optimistic2 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 δεν δινεις τον κωδικο του cd σου αλλα τον κωδικο ενεργοποιησης που θα σου βγαλει στο παραθυτο ενεργοποιησης που εχει νομιζω 9 θεσεις. για δοκιμασε παλι διοτι εχει μονο αριθμους ο κωδικος που σου λεω.. το προβλημα ειναι ότι ουτε και τον κωδικο ενεργοποιησης μου βγαζει... κοιτα, παταω ενεργοποιηση των windows μου βγαζει ενα άσπρο παραθυρο κια μετα πο κανενα τεταρτο μου λέει μέσω ίντρνετ explorer και παταω ναι....μετα βγαζει ενa μπλε παραθυρο, οπου πάνω αριστερα γραφει, νεργοποιηση windows, και μετα απο εκει, όση ωρα και να τον αφησα δεν μου βγαζει κάποιο άλλο μηνυμα για να παω παρακατω.... τι να κανω??? ειναι αυθεντικα τα windows!!!!
alexis333 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Πατας ενεργοποιηση των windows μεσω τηλεφωνου.. Μετα σου δινει εναν κωδικο μεγαλο... ( με αριθμους παντα ) Αυτον τον πληκτρολογεις με την τηλεφωνικη σου συσκευη οταν σου ζητηθει.. Μετα θα δημιουργησει εναν κωδικο και θα στον λεει ενα - ενα ανα πεδιο και εσυ απλα θα πρεπει να τους περνας στα αντιστοιχα πεδια... Δεν εχει κατι αλλο να κανεις...
optimistic2 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Πατας ενεργοποιηση των windows μεσω τηλεφωνου..Μετα σου δινει εναν κωδικο μεγαλο... ( με αριθμους παντα ) Αυτον τον πληκτρολογεις με την τηλεφωνικη σου συσκευη οταν σου ζητηθει.. Μετα θα δημιουργησει εναν κωδικο και θα στον λεει ενα - ενα ανα πεδιο και εσυ απλα θα πρεπει να τους περνας στα αντιστοιχα πεδια... Δεν εχει κατι αλλο να κανεις... τελικά το πρόβλημα το δικό μου είναι ότι μου κολλάει η ενεργοποιηση... αφου παταω ενεργοποιηση μετα πο κανενα τεταρτο, μου λεει μεσω ινερτνε explorer και παταω ναι. (δεν μου δινει άλλη επιλογη....) Μετά απο εκει μου εμφανίζει ένα μπλε παραθυρο, οπου δεν έχει καποια επιλογη...και όση ωρα να το αφησω το παραθυρο δεν εμφανίζει κάτι άλλο.... δεν μπορω να καταλβω τι γινεται.... λετε να φταινε τα antivirus???
stelios_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 για δοκιμασε να βγαλεις την μνημη που εβαλες ..
optimistic2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 βρε παιδια..τιποτα δεν γίνεται παίρνω τηλέφωνο στην microsoft και δεν ξερουν και αυτοι να με βοηθησουν.... επίσης πήρα τηλέφωνο και στα myltirama, απο εκει είχ απαρει τον υπολογιστη και μου λένε ότι υπάρχει μάλλον καποιος ιός...τι να κανω?? μαλλον δεν γλιτωνω το φορματ....και δεν εχω ξανακανει... ειναι δυσκολο να κανω format??? τα drivers που θα τα βρω??και πότε θα τους κανω εγκατασταση?? εχω πανικοβληθειιιιιιιιιιιιιιιιιι :shock::shock::shock: :cry:
phanispal Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δεν είναι δύσκολο να κάνεις format και να εγκαταστήσεις εκ νέου κάποι λειτουργικό, υπάρχει και οδηγός εδώ. Τους οδηγούς (drivers) τους περνάς μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του λειτουργικού.
sugata Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Πάμε παρέα: πρώτ' απ' όλα, και εφόσον προλαβαίνεις, πας και αγοράζεις dvds για να κάνεις back up τα αρχεία που σε ενδιαφέρουν. Μετά κάνεις επανεκκίνηση του Κομπιούτορα, και κατά την εκκίνηση πατάς συνεχόμενα το κουμπί delete για να μπεις bios. Αν δεν μπεις με αυτό, κοίτα εδώ ποιο κουμπί πρέπει να πατήσεις. Μπαίνεις bios. H εικόνα θα μοιάζει κάπως έτσι. Πηγαίνεις στην επιλογή (λογικά) Advanced bios features και πατάς enter. Τώρα θα κοιτάς το boot order, σε μορφή first boot device, second κτλ τκλ. Η εικόνα θα μοιάζει κάπως έτσι Επιλέγεις ως first boot device το cd-dvd σου. Πατάς save & exit setup, βγαίνεις από το bios και γίνεται επανεκκίνηση. Σημείωση: έχεις ήδη μέσα στο dvd σου το δισκάκι με τα XP. Η παραπάνω διαδικασία με το bios μπορεί να μη χρειαστεί, μιας και ίσως να είναι ήδη επιλεγμένη σαν πρώτη συσκευή για boot το dvd. Γίνεται λοιπόν επανεκκίνηση, πρέπει να πατήσεις εντερ ή οποιοδήποτε πλήκτρο για να γίνει boot από το cd, και ξεκινά η διαδικασία εγκατάστασης. Σε ρωτάει τι θέλεις να κάνεις: 1) Εγκατάσταση (πατάς enter) ή 2) Επισκευή (repair πατάς R) ή 3) Τίποτα από αυτά (πατάς F3) και βγαίνεις από την διαδικασία. Φυσικά πατάς enter Φορτώνει τα διάφορα του το cd, σε ρωτάει σε μια στιγμή αν συμφωνείς με την άδεια χρήσης, κάτω κάτω στην οθόνη βλέπεις πιο κουμπί αντιστοιχεί στην επιλογή "Συμφωνώ" και προχωρά το cd στο φόρτωμα κάποιων άλλων πραγμάτων. Επειδή ήδη είναι εγκατεστημένο το λειτουργικό, θα σου δείξει κατευθείαν (αν θυμάμαι καλά) τα διάφορα διαμερίσματα (partitions) του σκληρού σου, ούτως ώστε να επιλέξεις πού θέλεις να τα εγκαταστήσεις. Μπορείς ακόμη και να επιλέξεις να διαγραφούν και να φτιάξεις καινούρια δικά σου, διαφορετικού μεγέθους. Κάνεις την επιλογή σου, επιλέγεις μετά να γίνει διαμόρφωση του διαμερίσματος σε ntfs, και ξεκινά το πανηγυράκι της εγκατάστασης. Σημείωση: στα παραπάνω πάντα βλέπεις στο κάτω μέρος της οθόνης αλλά και δίπλα από τις επιλογές, τα κουμπιά που θα εκτελέσουν τις διάφορες εντολές. Λίγο πολύ αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι. Μετά ουσιαστικά κάνεις τις διάφορες ρυθμίσεις του λειτουργικού (ώρα, υποστήριξη γλωσσών, ο κωδικός με νούμερα και γράμματα που έλεγες στην αρχή), και μετά από κάνα εικοσάλεπτο-μισάωρο που θα τελειώσει θα μπεις στο φρέσκο λειτουργικό σου. Εκεί αρχίζει το δεύτερο πανηγύρι. Αν έχεις τα cd με drivers και τέτοια των διάφορων υποσυστημάτων σου, θα γλιτώσεις από πολύ κόπο να κάθεσαι να τα ψάχνεις αριστερά δεξιά.
optimistic2 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 σας ευχαριστω πολύ!!! θα κανω σημερα το φορματ....ελπίζω να πανε όλα καλα!!! ειλικρινα σας ευχαριστω παρα πολυ!!! τελικα δεν εκανα φορματ, αλλα επιδιορθωση και εγινε κανονικα η ενεργοποηση των windows!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.