grtpuntakias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Οπως ειχα πει(σε αλλο ποστ)....ηθελα να κανω φορματ...ετσι..επειδη ειχα πολυ σημαντικα αρχεια στο pc μου,εβαλα ενα 2ο σκληρο ακριβως ιδιο με τον πρωτο..δν μπορουσα ομως να κανω τπτ...δν ειχα Jumpers αλλα και απο το bios δν μπορεσα να ρυθμισω τους σκληρους..τελικα το παρατησα εβγαλα τον 2ο σκληρο και αφησα τον δικο μου(τον 1ο με τα αρχεια)....με τον που φευγει η γνωστη οθονη μπλε στα χρ (ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ) μ βγαζει το φοντο της επιφανειας εργασιας αλλα με πεταει παλι στην μπλε οθονη με το ονομα του χρηστη...(δλδ το δικο μ) παταω εισοδος αλλα τπτ....Eπειδη στον σκληρο εχω ΠΑΡΑ πολυ σημαντικα αρχεια (κωδικους ιστοσελιδων και γενικα σημαντικα αρχεια)δν πρεπειμε τπτ να τα χασω..ρωτω λοιπον..πως γινεται να σωσω/φτιαξω τον σκληρο μου ωστε να τα γραψω σε ενα dvd..??την λυση για να παω τον σκληρο σε ειδικο για να μ περασει τα αρχεια μου αυτος δν την σκεφτομαι γιατι δν θελω να δει τα αρχεια...ειναι προσωπικα και απορρητα...ευχαριστω
phanispal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ποιον δίσκο έχεις και ποιον πήγες να βάλεις; Επίσης ποια μητρική έχεις και σε ποια slots τους έχεις βάλει;
demosdem Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Βάλε τον καινούργιο δίσκο μόνο του. Κάνε format και νέα windows. Μόλις δουλέψει τότε βάζεις σαν δεύτερο τον παλιό σου και κάνεις την αντιγραφή των αρχείων που θέλεις.
grtpuntakias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 επειδη ο 2ος δισκος ειναι ηδη γεματος και δν ειναι δικος μου(εχει και αυτος σημαντικα αρχεια και εργασιες για εξεταστικη)τι αλλο μπορω να κανω?γνωριζει κανεις πωςνα σωσω τα αρχεια μου?
demosdem Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Οπότε ο δεύτερος ( ο δανεικός ) δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Δοκίμασε να κάνεις ένα repair των windows. Δες αυτό http://ronin.gr/repair-windows-xp
grtpuntakias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 οταν λες repair? (help the noob guys!! )
ipal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 μη κανεις κανα φορματ και τα χασεις. βρες καποιον να του τον πας επιτοπου να εισαι μπροστα να μη "δει τα αρχεια". Δεν ειναι κατι σοβαρο εφοσον κανει boot. βρες απο αγγελιες καποιον. XP ? το security key ισως χαλασε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.