annitaki1988 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας και καλή χρονιά! Έχω ένα προβληματάκι με την χρονομέτρηση σε ένα πρόγραμμα που κάνω σε C#. Επειδή θέλω να βγάλω μέσο όρο του χρόνου για κάθε ενέργεια που γίνεται έχω ένα χρονόμετρο Stopwatch stopwatch = new Stopwatch(); stopwatch.Start(); και όταν κάνω stopwatch.Stop(); με το stopwatch.Elapsed λαμβάνω το χρόνο που χρειάστηκε συνολικά. Τώρα που θέλω να διαιρέσω αυτή την ποσότητα με έναν ακέραιο, πώς θα γίνει ώστε να μην λαμβάνω λάθος για το ότι δεν είναι του ίδιου τύπου οι μεταβλητές; Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη, γιατί δε μπορώ να βγάλω άκρη.
jstark Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Η property Elapsed της κλάσης Stopwatch επιστρέφει αναφορά σε αντικείμενο τύπου TimeSpan. Αυτό το αντικείμενο έχει διάφορες properties, όπως TimeSpan.Hours, TimeSpan.Milliseconds κλπ. Δες εδώ για περισσότερες πληροφορίες: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.diagnostics.stopwatch.aspx
annitaki1988 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ Τώρα μου δουλεύει όπως θέλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.