Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κάρτα γραφικών κατά την εγκατάσταση

ODT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν,κατ'αρχήν η σύνθεση του μηχανήματος είναι η ακόλουθη:

cpu : athlon xp 1600+

mobo : qdi kudoz II

ram : 256 ddr(no name)

vga : gainward gf2 mx200 64mb

sound: sb live! 5.1

χοντρικά αυτά...το πρόβλημα είναι το εξής,όταν κάνω εγκατάσταση winxp κολλάει στο σημείο που βγάζει την αρχική οθόνη επιλογών (install,repair,reboot) λίγο μετά το σημείο που αντιγράφει αρχεία,η οθόνη μαυρίζει και στο πάνω μέρος της οθόνης αναβοσβήνει ένας κερσορας.Αυτό γίνεται μόνο στα winxp.Αλλάζοντας την καρτα με μια radeon δουλεύει κανονικά,δεν είχα τη δυνατότητα να δοκιμάσω με άλλη κάρτα της nvidia.

Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις ένα BIOS update, δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό τώρα αλλά λές ότι δουλέυει μια χαρά σε άλλο λειτουργικο; Αν είναι έτσι κάνε το πιο σωστό και βάλε win2k ;)

Δημοσ.

Katarxas posh wra to afhses me to cursora?

Emena p.x. ota ega8hstw drivers gia thn karta grafikwn mou kanei afto kai menei etsi me ton cursora gia kana lepto-dyo.

An einai sth fash pou ega8hsta drivers tote 8a sou elega na to afhseis ligo na deis ti ginetai.

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote @_zerocool:</font><hr> Αν είναι έτσι κάνε το πιο σωστό και βάλε win2k ;)

<hr /></blockquote>

Δεν είναι το δικό μου pc ;)

<blockquote><font class="small">Quote pios?:</font><hr> An kaneis setup me mia alli karta kai meta valis pali tin provlimatikia tote ta xp kanoun kanonika load i kolane kapou? <hr /></blockquote>

Ξέχασα να το αναφέρω αυτό,μετά την εγκατάσταση με τη δική μου κάρτα,βάζω πάλι επάνω τη gf2 και παίζει κανονικότατα.

<blockquote><font class="small">Quote DeCoN:</font><hr> Katarxas posh wra to afhses me to cursora?

Emena p.x. ota ega8hstw drivers gia thn karta grafikwn mou kanei afto kai menei etsi me ton cursora gia kana lepto-dyo.

An einai sth fash pou ega8hsta drivers tote 8a sou elega na to afhseis ligo na deis ti ginetai. <hr /></blockquote>

Θα δοκιμάσω να το αφήσω αρκετή ώρα να δω αν θα προχωρήσει,πάντως σίγουρα την τελευταία φορα περίμενα αρκετά

και δεν είδα φως,είδομεν.... :/

Δημοσ.

sto bios vale tis defalut tis rithmisis tis mitrikis kai tha sinexisi kanonika tin egkatastasi kane kai kana upadate to bios exi vgali new i qdi pou kanoun doulia me kapies vga

Δημοσ.

Από Τετάρτη τώρα,θα το φλασάρω και θα δούμε,αν και ακόμη έχω αμφιβολίες,παρεπιπτώντως με τις ριθμίσεις τους bios έπαιξα αρκετά χωρίς αποτέλεσμα,ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Δημοσ.

Δέν νομίζω να λειτουργήσει σωστά . Όταν έβαλα μία κάρτα της ΑΤΙ επάνω το μηχάνημα δέν έκανε boot εάν δέν είχα κλειστή την οθόνη .

<blockquote><font class="small">Quote ODT:</font><hr> Από Τετάρτη τώρα,θα το φλασάρω και θα δούμε,αν και ακόμη έχω αμφιβολίες,παρεπιπτώντως με τις ριθμίσεις τους bios έπαιξα αρκετά χωρίς αποτέλεσμα,ευχαριστώ για τις απαντήσεις <hr /></blockquote>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...