Προς το περιεχόμενο

προβλημα με τροφοδοτικο?

pandelakos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα παιδια αν καποιος μπορει να βοηθησει.εχω ενα προβλημα με υπολογιστη.σβηνει απο μονος του στα καλα καθουμενα χωρις μπλε οθονες και μυνηματα.ανοιγοκλεινε μονος του μεχρι που αποφασισα να τον ανοιξω.μητρικη δεν ειδα καμενη.ο επεξεργαστης μια χαρα.τον εβγαλα και τον ξαναεβγαλα.καθαρισα την ψυκτρα απο σκονες,και ολες οι συσκευες δουλευουν ρολοι.εκανα φορματ.ξαναπερασα ολα τα drivers των συσκευων και του bios απο την αρχη.ο υπολογιστης δουλεψε 2 ωρες χωρις να κλεισει και ματα ξανα το ιδιο.οι θερμοκρασια της cpu ειναι στους 49 βαθμους και οι στροφες της ψυκτρας στις 1450.η μητρικη ειναι η gigabyte ga945gzms2,με 775 socket.υπαρχει περιπτωση να φταιει το τροφοδοτικο σε κατι?δεν εχω ιδεα απο τροφοδοτικα.αν μπορει κανενας να βοηθησει ...ευχαριστω πολυ!!!!!

Δημοσ.

Πες μας αναλυτικά από τι αποτελείται το σύστημά σου με ακριβή μοντέλα.

Επίσης δες τι θερμοκρασίες πιάνει ο επεξεργαστής υπό φόρτο με κάποιο stress utility, όπως το ΟCCT.

Δημοσ.

intel 2 επεξεργαστης,gigabyte ga945gzms2 η μητρικη,το τροφοδοτικο ειναι 350 w,αλλα μαρκα δεν θυμαμαι παιδια.τον εκλεισα τον υπολογιστη.επανω στην μητρικη εκτος απο ενα usb hub,δεν εχω τιποτα συνδεμενο.ο υπολογιστης αναβοσβηνε μονος του.μετα το φορματ που εκανα...δεν αναβει τωρα αλλα παλι σβηνει μονος του χωρις να βγαζει ουτε σφαλμα ουτε μπλε οθονη.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό κατά πάσα πιθανότητα είναι κάκιστο και μπορεί να ευθύνεται αυτό.

Μπορεί να μην είναι αυτό όμως.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δοκιμάσεις με άλλο ώστε να αρχίσεις να αποκλείεις περιπτώσεις.

Δημοσ.

επισης ο επεξεργαστης δεν πιανει πανω απο 51 βαθμους.ετρεξα cd,εβαλα να δω dvd...τωρα κατι αλλο δεν ξερω αν θα πρεπει να κανω.....οπως τον ειδα τον επεξεργαστη μεσα δεν μου φαινεται καμενος....και η ψυκτρα δουλευει μια χαρα.

Δημοσ.

ευχαριστω pansipal.και μενα ο νους μου εκει παει.ολα τα αλλα τα βλεπω ενταξει.απλα δεν ξερω απο τροφοδοτικα,και πιστευα οτι αν καει ενα τροφοδοτικο απλα δεν αναβει ο υπολογιστης.θα δοκιμασω ενα αλλο.εαν στην περιπτωση μου κανει παλι τα ιδια????με τρελανε σημερα αυτος ο υπολογιστης,πρωτη φορα βλεπω τετοια περιπτωση!!

Δημοσ.

Δεν είναι έτσι, μπορεί κάλλιστα να είναι ο λόγος που ένα σύστημα είναι ασταθές.

Δοκίμασε με άλλο, απλά πρόσεξε (και προσπάθησε) να είναι μεγαλύτερο και ποιοτικότερο (ειδικά το τελευταίο).

Δημοσ.

Σωστά σου ειπαν οι προηγουμενοι φιλοι.

Απλά και εγω το βλεπω μικρο αυτο το τροφοδοτικο και αν δεν αντεχει το φορτιο ,μπορει να κλεινη μονο του για αποφυγη υπερ-φόρτωσης.

Δοκιμασε με αλλο μεγαλυτερο και ξανα πες μας τα αποτελεσματα σου.

Επισης αν μπορεις να το ανοιξης το τροφοδοτικο και να κοιτάξεις απο πανω ολους τους ηλεκτρολυτικους πυκνωτες,αν ειναι ολοι στην ιδια καλη κατασταση η οχι .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...