johninio Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 θα ηθελα τη γνωμη σας για αυτο το λαπτοπ ειναι καλο για 400ε. δεν θελω να ανεβαζει μεγαλες θερμοκρασιες γιατι το προηγουμενο hp μου καηκε οποτε εχω κακη εμπειρια επιπλεον μπορειτε να μου προτεινετε κανα αλλο μεχρι 450
GoldenEye Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 δεν ζεσταινετε κραταει πολυ η μπαταρια του αλλα σκεψου οτι εχει μονοπυρηνο επεξεργαστη και Onboard καρτα γραφικων που δεν ειναι για πολλα πολλα (δεν ειναι για gaming). επισης ειναι acer με οτι συνεπαγεται αυτο το πραγμα για την ποιοτητα του σε αυτα τα λεφτα δεν παιζουν και πολλα μοντελα
panos2000gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 επισης ειναι acer με οτι συνεπαγεται αυτο το πραγμα για την ποιοτητα του σε αυτα τα λεφτα δεν παιζουν και πολλα μοντελα Εδώ θα διαφωνήσω...μπορεί να έχεις κακή προσωπική εμπειρία, αλλά νομίζω ότι η acer υπερισχύει σε ποιότητα πολλών μοντέλων πρώην ποιοτικών εταιρειών. Για την ακρίβεια πιστεύω ότι πρέπει να κρίνουμε/συγκρίνουμε συγκεκριμένα μοντέλα και όχι εταιρείες. Για παράδειγμα υπάρχουν lenovo που είναι μέτρια, όμως υπάρχουν και lenovo που είναι κορυφαία (thinkpad). Υπάρχουν dell που είναι σαν κινέζικο παιχνίδι και υπάρχουν dell που είναι καλοκατασκευασμένα και ποιοτικότατα. Ότι ισχύει για τις υπόλοιπες εταιρείες ισχύει και για την acer... Αναφέρομαι πάντα στην ποιότητα κατασκεύης και όχι στο service.
GoldenEye Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Εδώ θα διαφωνήσω...μπορεί να έχεις κακή προσωπική εμπειρία, αλλά νομίζω ότι η acer υπερισχύει σε ποιότητα πολλών μοντέλων πρώην ποιοτικών εταιρειών. Για την ακρίβεια πιστεύω ότι πρέπει να κρίνουμε/συγκρίνουμε συγκεκριμένα μοντέλα και όχι εταιρείες. Για παράδειγμα υπάρχουν lenovo που είναι μέτρια, όμως υπάρχουν και lenovo που είναι κορυφαία (thinkpad). Υπάρχουν dell που είναι σαν κινέζικο παιχνίδι και υπάρχουν dell που είναι καλοκατασκευασμένα και ποιοτικότατα. Ότι ισχύει για τις υπόλοιπες εταιρείες ισχύει και για την acer... Αναφέρομαι πάντα στην ποιότητα κατασκεύης και όχι στο service. και γω στην ποιοτητα κατασκευης αναφερομαι και οχι στο service και οχι με βαση την εμπειρια μου. ευτυχως τα timeline συγκριτικα με τα υπολοιπα acer ειναι αρκετα καλυτερα αλλα και παλι δεν ειναι οτι καλυτερο σε σχεση με dell toshiba sony (ακομα και budget μοντελα)
papadkostas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 καλημερα σε ολους....ειχα το συγκεκριμενο λαπτοπ.. μου εμειναν οι καλυτερες εντυπωσεις..ειναι φοβερο..αλλα απο αποψη επεξεργαστικης δυναμης ειναι φτωχο..ενταξει τα απλα τα games τα επαιζε l2 cs κλπ.. η μπαταρια απλα δεν τελειωνε! για τα λεφτα του..αξιξει ..στο συτηνω..απλα μακρια απο το μπαιος.. εμενα μπρικαρε και το εστειλα στο σερβισε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.