Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με αυτόματες ενημερώσεις !!!

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα !!!

Έχει κανένα 3ήμεο που έχουν απενεργοποιηθεί οι αυτόματες ενημερώσεις απο τα Xp.

Ενω τις έχω ενεργοποιημένες όταν πάω στο κέντρο ασφαλείας μου δείχνει οτι είναι ανενεργές και μόλις πατάω το κουμπί "Ενεργοποίηση αυτόματων ενημερώσεων" μου βγάζει το μήνυμα που έχω στην photo

post-44411-129063050869_thumb.jpg

Ξέρει κανείς τι φταίει ???

Κάτι μου λέει για tojan.....Μόλις έβαλα το MalwareByte's να ψάξει

Δημοσ.

Σε πρώτη φάση διάλεξε και άλλη περίπτωση.

Πχ. να ειδοποιούμαι αλλά να μην γίνεται εγκατάσταση.

Πάρτες όλες με τη σειρά να δεις κάνει πάλι τα ίδια ?

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά και στις Υπηρεσίες (services) --πίνακας ελέγχου/εργαλεία διαχείρισης--

Μπορεί να έχεις αλλάξει κάτι εκεί.

Δημοσ.
Σε πρώτη φάση διάλεξε και άλλη περίπτωση.

Πχ. να ειδοποιούμαι αλλά να μην γίνεται εγκατάσταση.

Πάρτες όλες με τη σειρά να δεις κάνει πάλι τα ίδια ?

Τα δοκίμασα όλα αλλά πάλι τίποτα...:fear:

Ρίξε μια ματιά και στις Υπηρεσίες (services) --πίνακας ελέγχου/εργαλεία διαχείρισης--

Μπορεί να έχεις αλλάξει κάτι εκεί.

Το έκανα ήδη αυτό αλλά το πρόβλημα είναι οτι στα services δεν μου βγάζει πουθενά τις αυτόματες ενημερώσεις....

---------- Προσθήκη στις 20:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:50 ----------

Επίσης ξέχασα να αναφέρω οτι το ίδιο συμβαίνει και στο firewall.Ενω το έχω απενεργοποιημένο λόγω του οτι έχω το sygate personal firewall αν δείτε στην photo δείχνει οτι είναι ενεργό

Δημοσ.

Με τις ενημερώσεις γίνονται διάφορα παλαβά.

Αυτό με το firewall όμως είναι ύποπτο.

Στη θέση σου εκτός από αντιικά κλπ. θα έψαχνα αυτά που ξεκινάνε μετά το boot. Πχ. με το Autoruns της Sysinternals.

Επίσης HijackThis.

Μπες και στο site της MS και κάνε κάτι update μήπως και βρει κάτι στραβό.

Δημοσ.

Φίλε αστα!Ιος ειναι!Ειχα φαει ενα τετοιο το 2006 καπως virtuemonde λεγότανε και δεν εβγαινε με τπτ!Spybot,antivirus διαφορα δεν καναν τπτ!Αμα ειναι μπες στην microsoft και κατεβασε ενα προγραμμα για κακοβουλο λογισμικο!Αλλιως σκεψου σοβαρα για φορματ γτ δεν ξερω στις μερες μας αλλα παλια του το πήγα με την πλαγια οδο μου βγήκε η ψυχη!

Δημοσ.
Φίλε αστα!Ιος ειναι!Ειχα φαει ενα τετοιο το 2006 καπως virtuemonde λεγότανε και δεν εβγαινε με τπτ!Spybot,antivirus διαφορα δεν καναν τπτ!Αμα ειναι μπες στην microsoft και κατεβασε ενα προγραμμα για κακοβουλο λογισμικο!Αλλιως σκεψου σοβαρα για φορματ γτ δεν ξερω στις μερες μας αλλα παλια του το πήγα με την πλαγια οδο μου βγήκε η ψυχη!

Έβαλα το βράδυ το spybot να ψάχνει και βρήκε το ιο που αναφέρεις(virtuemonde) τον αφαίρεσα,έκανα επανεκινηση αλλά τίποτα.Οπότε πάω για φορματ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...