yiankap Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Πρόσφατα πέρασα στα 7αρια και εγώ. Μια απορία : Πως γίνεται να μου εμφανίζεται το Start menu, όπως στα ΧP? Ή βασικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να τακτοποιήσω το μενού "όλα τα προγράμματα" δηλαδή να έχω παράδειγμα ένα φάκελο Utilities και εκει μέσα να βάλω όλα τα εικονίδια που προκύπτουν από την εγκατάσταση προγραμμάτων Utitilities κ.α
tritonas00 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 C:\Users\<ονομα χρηστη>\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs και φτιαξτα οπως θες.
yiankap Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Άψογος !!! Ήδη το έκανα. Thanks man!!
Devil_7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι? Ίσως είναι χαζό αλλά δε μπορώ να το βρω. Πως μπορώ να βάλω στη γραμμή εργασιών τα εικονίδια που είχαν τα vista και τα xp στα αριστερά? Με ενδιαφέρει κυρίως το εικονίδιο που σου εμφανίζει την επιφάνεια εργασίας. Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ.
tritonas00 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι? Ίσως είναι χαζό αλλά δε μπορώ να το βρω. Πως μπορώ να βάλω στη γραμμή εργασιών τα εικονίδια που είχαν τα vista και τα xp στα αριστερά? Με ενδιαφέρει κυρίως το εικονίδιο που σου εμφανίζει την επιφάνεια εργασίας. Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ. δεν χρειαζεται να το βαλεις..τερμα δεξια στην task bar δεν εχει ενα button..?το πατησες να δεις τι κανει..?
Devil_7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 δεν χρειαζεται να το βαλεις..τερμα δεξια στην task bar δεν εχει ενα button..?το πατησες να δεις τι κανει..? Φίλε δεν το είχα πάρει χαμπάρι ότι είχε κουμπί εκεί. Σ' ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.