zafitolis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650877 εχει κανεις το συγκεκριμενο κουτι η ξερει αν ειναι καλο και αν αξιζει η ενσωματωμενη υδροψυξη που εχει?
phanispal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ποιοτικά υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές. Η ενσωματωμένη υδρόψυξη δεν αξίζει. Πάραυτα όμως είναι σε καλή τιμή.
zafitolis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 ακριβως λογω καλης τιμης ρωταω.δηλαδη αν το παρω θα την χρησιμοποιησω η δεν θα δωσει καλες τιμες σε θερμοκρασια και τζαμπα η αγορα
phanispal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Τι σύστημα θες να στεγάσεις σε αυτό το κουτί;
zafitolis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 το συστημα που εχω τωρα ειναι επεξεργαστης q6600 καρτα γραφικων 9600gt.το κουτι που εχω ειναι aerocool aeroegine ii.το σκεπτικο παει να δωσω το κουτι σε ενα φιλο μοθ και αν επερνα αυτο λογω καλης τιμης αλλα αν ειναι να μην χρησιμοποιησω την υδροψυξη που εχει τοτε εινια ακυρει η αγορα
phanispal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Θα την χρησιμοποιήσεις, αλλά δε θα έχεις καλύτερη απόδοση απ' ότι με μια καλή αερόψυκτρα, ούτε και λιγότερο θόρυβο. Βέβαια μια καλή αερόψυκτρα κοστίζει >30€ οπότε στα 85€ το Tt με το βατραχοπέδιλο φαντάζει καλή επιλογή. ΟΚ, σίγουρα μπορείς να πάρεις καλύτερα κουτιά στα ίδια χρήματα, αλλά αν υπολογίσεις και το κόστος της ψύκτρας, ίσως ν' αξίζει σε ένα βαθμό.
zafitolis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 αυτο σκεφτομαι και εγω ουτε θορυβο θα γλυτωσω ουτε καλυτερες θερμοκρασιες.αναμενουμε και αλλες απαντησεις και βλεπω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.