Προς το περιεχόμενο

extra μνημη σε netbook. εχει 1gb, να βαλω 1 η 2 και πια ?

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

extra μνημη σε netbook. εχει 1gb, να βαλω 1 η 2 και πια ?

αρχικα να ρωτησω το εαν εχει σημασια να βαλω 1 dimακι ακομα η 1 των 2gb.

εννοω εαν υπαρχει ουσιαστικος λογος το να βαλει κανεις 2 gb σε netbook μιας και τα netbook δεν τρεχουν απαιτητικες εφαρμογες

και εαν εχετε καμια προταση για μνημη.

αυτη που φοραει επανω ειναι kingston 1GB DDR2-800 DDR2 SDRAM

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω και εγώ παρόμοιο netbook και έχει 1 slot. Αναβάθμισα πρόσφατα σε 2gb

και συγκεκριμένα εβαλα αυτήν http://www.apothema.gr/Product/5-1-656-65447/Kingston/KVR800D2S5-2G_DDR2-80.html και τρέχει πιο γρήγορα πλέον.

Και εγώ το σκεφτόμουν πριν το κάνω αλλά τελικά άξιζε, μπαίνει πιο γρήγορα στα windows, ανοίγει πιο γρήγορα τα προγράμματα και κάνεις πιο άνετα τη δουλειά σου.

Με το 1 ζορίζεται περισσότερο μιας και η κάρτα γραφικών είναι shared και δεσμεύει μνήμη..

Δημοσ.

22 ευρώ απο το link που σου εδειξα - δεν την βρηκα σε χαμηλοτερη τιμη πουθενα. βεβαια περιμενα μια βδομαδα γιατι δεν την ειχαν ετοιμη αλλα αξιζε.

Δημοσ.

η τιμη που βρηκες ειναι φοβερη, δεν εχει καμια σχεση με οτιδηποτε αλλο μιας και το εψαχα λιγο.

ειδακι εαν πας σε αυτες που που προτηνει το site της HP εχουν 120 $ !!!!

πυστευεις θα ζηταγε παραπανω μνημη ?

εισαι ευχαριστιμενος δηλαδη η απλα κουτσοβολευετε η κατασταση ?

το καπακι στο κατω μερος του netbook πως το ανοιξες ?

ξεβιδωσα τις βιδες αλλα δεν ανοιγε και φοβηθηκα να το ζωρισω

Δημοσ.

αυτο το videaki δειχνει ακριβως τη διαδικασια [ame]http://www.youtube.com/watch?v=0bwb_zT-_7g[/ame]. Για χρήση internet, office, msn κλπ ειναι υπεραρκετα τα 2gb. Σε ξενα forum απο οτι βλεπω τρεχουν και windows 7 στο netbook και τα σηκωνει με 2gb, οποτε αν θελησεις να πας και σε 7 καποια στιγμη ειναι οτι πρεπει.

Δημοσ.

dimακι 4αρι gb υπαρχει αραγε ?

και βεβαια το εαν τα σηκωνει τα 4gb και εαν σηκωνει παραπανω απο τα 880 mhz...!!

αφου θα την αλλαξει που θα την αλλαξει την καρτα καποιος, να βαλει αμα ειναι οτι καλυτερο περνει.

ουτος η αλλος σε τετοια μηχανηματα μια φορα μονο καποιος κανει αναβαθμιση

Δημοσ.

ετρεξα να παραγγειλω απο το link οπου ανεβασε ο φιλος αλλα μου ειπαν οτι τον κωδικο αυτο δεν τον εχουν πια.

θα ξερουν αυριο εαν θα τον εχουν και οτι η kingston αλλαξε τις τιμες !!!@#$%^&*(*&^%$

και το site της ΗΡ την εχει σε τιμη ευκαιριας, 100€ περιπου.

αφου δεν ντρεπονται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...