Προς το περιεχόμενο

Ti einai afto pou sas kanei na tremete apo fovo?

UNPAIKTABLE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όταν καθαρίζω τα αυτιά μου στο μπάνιο να ανοίξει κάποιος την πόρτα και να μου καρφωθεί η μπατονέτα στο κεφάλι<hr /></blockquote>

peta tin mama apo to treno mou thimizei auto... i skini me to psalidi... :grin:

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σιγά ρε δαίμονα ατρόμητε!!!!

Εγώ προσωπικα:

1. Φοβάμαι το ύψος!

2. Συνφωνώ απόλυτα με την άποψη του ότι είναι μεγάλος φόβος (και δικός μου) η δύναμη σε χέρια ηλιθίων ανθρώπων. Αυτό με τρομάζει περισσότερο από το ύψος!

3. Τους σκύλους.

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Γιάννης_(Platano):</font><hr> Καλα ρε παιδια τον ΘΑΝΑΤΟ δεν το φοβαται κανεις ??? Εγω ειναι το μονο που φοβαμαι!!! <hr /></blockquote>

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος!

Δημοσ.

Dr Michael

Εισαι ελευθερος επειδη δε

φοβασαι και δεν ελπιζεις

σε τιποτα? Ποια η σχεση

της ελευθεριας με την

ελπιδα και τον φοβο? rolleyes.gif

Δημοσ.

Ε καλά τώρα αυτό χωράει πολύ ανάλυση... και μάλλον δεν είναι του παρόντος.

Πάντως αν και γενικότερα δεν πιστεύω σε τέτοια "λόγια", αυτό κατα βάθος (πολύ βάθος) έχει μια αλήθεια...

Δημοσ.

Το θανατο γιατι να τον φοβαται κανεις?Ολοι καποια στιγμη θα πεθανουμε....το αν θα ειναι πιο νωρις η πιο αργα απο καποιους αλλους ειναι κατι που ισως εννοχλει....

Ολοι πρεπει να ειμαστε εδω στην γη για καποιο λογο και μεχρι να γινει αυτο το "κατι" δεν φευγουμε....αρα ποιος ο λογος να φοβαται κανεις τον θανατο....?

Δεν νομιζω να υπαρχουν και πολλοι που να θελουν να φτασουν σε καποια ηλικια που να εξαρτωνται και παλι απο καποιον η καποιους αλλους....

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Dr_Michael:</font><hr> Καλα ρε παιδια τον ΘΑΝΑΤΟ δεν το φοβαται κανεις ??? Εγω ειναι το μονο που φοβαμαι!!! <hr /></blockquote>

+ sig(Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος!) = Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα ,

ε :grin:ιμαι μακαριτης ?????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...