Edgar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Όταν καθαρίζω τα αυτιά μου στο μπάνιο να ανοίξει κάποιος την πόρτα και να μου καρφωθεί η μπατονέτα στο κεφάλι<hr /></blockquote> peta tin mama apo to treno mou thimizei auto... i skini me to psalidi... :grin:
W.A.Mozart_(jr.) Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Σιγά ρε δαίμονα ατρόμητε!!!! Εγώ προσωπικα: 1. Φοβάμαι το ύψος! 2. Συνφωνώ απόλυτα με την άποψη του ότι είναι μεγάλος φόβος (και δικός μου) η δύναμη σε χέρια ηλιθίων ανθρώπων. Αυτό με τρομάζει περισσότερο από το ύψος! 3. Τους σκύλους.
Dr_Michael Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote Γιάννης_(Platano):</font><hr> Καλα ρε παιδια τον ΘΑΝΑΤΟ δεν το φοβαται κανεις ??? Εγω ειναι το μονο που φοβαμαι!!! <hr /></blockquote> Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος!
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote Dr_Michael:</font><hr> Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος! <hr /></blockquote> Εισαι ευτυχης !!!!! :ooo: :ooo:
theobabis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Dr Michael Εισαι ελευθερος επειδη δε φοβασαι και δεν ελπιζεις σε τιποτα? Ποια η σχεση της ελευθεριας με την ελπιδα και τον φοβο?
Cristina Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Ε καλά τώρα αυτό χωράει πολύ ανάλυση... και μάλλον δεν είναι του παρόντος. Πάντως αν και γενικότερα δεν πιστεύω σε τέτοια "λόγια", αυτό κατα βάθος (πολύ βάθος) έχει μια αλήθεια...
theobabis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Cristina, αν ανοιξω νεο τοπικ θα μου διευκρινησεις σε πια αληθεια αναφερεσε?
Absolut_D Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2003 Το θανατο γιατι να τον φοβαται κανεις?Ολοι καποια στιγμη θα πεθανουμε....το αν θα ειναι πιο νωρις η πιο αργα απο καποιους αλλους ειναι κατι που ισως εννοχλει.... Ολοι πρεπει να ειμαστε εδω στην γη για καποιο λογο και μεχρι να γινει αυτο το "κατι" δεν φευγουμε....αρα ποιος ο λογος να φοβαται κανεις τον θανατο....? Δεν νομιζω να υπαρχουν και πολλοι που να θελουν να φτασουν σε καποια ηλικια που να εξαρτωνται και παλι απο καποιον η καποιους αλλους....
Anonymous Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote Dr_Michael:</font><hr> Καλα ρε παιδια τον ΘΑΝΑΤΟ δεν το φοβαται κανεις ??? Εγω ειναι το μονο που φοβαμαι!!! <hr /></blockquote> + sig(Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος!) = Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα , ε :grin:ιμαι μακαριτης ?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.