Προς το περιεχόμενο

Ti einai afto pou sas kanei na tremete apo fovo?

UNPAIKTABLE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οτίδηποτε μη αναστρέψιμο που θα μπορούσε να συμβεί σε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο... Τον εαυτό μου δεν τον υπολογίζω ούτε στο ελάχιστο σε σχέση με κάτι τέτοιο...

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote daimonas:</font><hr> Μετά την 18μηνη υπηρεσία μου στις ένοπλες δυνάμεις δε φοβάμαι απολύτως τίποτα... <hr /></blockquote>

Tsou re B)

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote daimonas:</font><hr> Μετά την 18μηνη υπηρεσία μου στις ένοπλες δυνάμεις δε φοβάμαι απολύτως τίποτα... <hr /></blockquote>

Atsssssss,

8a sou perasei.... 8a ksanafobh8eis, pio sobara pragmata apo to skotadi ;)

PYRO me tromokrathses...... :crazy:

Δημοσ.

Δύο πράγματα και μόνο:

1. Μη μου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι.

2. Όταν καθαρίζω τα αυτιά μου στο μπάνιο να ανοίξει κάποιος την πόρτα και να μου καρφωθεί η μπατονέτα στο κεφάλι. μουαχαχαχαχαχαχαχα.

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Snollygoster:</font><hr>

1. Μη μου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι...<hr /></blockquote>

Αν είναι να 'ρθει θε να 'ρθεί, αλλιώς θα προσπεράσει... :D :D :D

Δημοσ.

Kourampie kats na su pesei kanena dokari sto doksa patri kai meta vlepoume an the eisai toso psixremos sto thema seismou :P Egw tom seismo den to fovamai oso eimai spiti mou giati meno monokatikia kai mporo na petaxto ekso se ligotero apo 7 deutera ..To exo xronometrisei :P

Δημοσ.
ena xtypima toy hard disk <hr /></blockquote>

Καλά... Δεν το συζητώ καν... Και μόνο που το διάβασα ένιωσα το στομάχι μου να γίνεται πέτρα...

Ούτε στα χειρότερά μου όνειρα...

bbbrrrrrrr...

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Cristina:</font><hr> </font><blockquote><font class="small">Quote:</font><hr />

ena xtypima toy hard disk <hr /></blockquote>

Καλά... Δεν το συζητώ καν... Και μόνο που το διάβασα ένιωσα το στομάχι μου να γίνεται πέτρα...

Ούτε στα χειρότερά μου όνειρα...

bbbrrrrrrr... <hr /></blockquote>

giati re paidia CDR den ehete?? backup den kanete?

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Snollygoster:</font><hr>

2. Όταν καθαρίζω τα αυτιά μου στο μπάνιο να ανοίξει κάποιος την πόρτα και να μου καρφωθεί η μπατονέτα στο κεφάλι. μουαχαχαχαχαχαχαχα. <hr /></blockquote>

Damn right!!! :crazy:

Όλοι οι άλλοι φόβοι είναι απλές οδοντόκρεμες..... :P (sorry παιδιά...)

5 stars κατοχυρώθηκαν στον κύριο Snollygoster.... :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...