riraki Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά γειά σας... Η ερώτηση που θα κάνω ίσως είναι χαζή αλλά δεν βρίσκω άλλη λύση από το να σας ζητήσω βοήθεια!! Θέλω να δω φωτογραφίες που υπάρχουν σε εξωτερικό σκληρό WD. Τον συνδέω στο laptop μου αλλά πρέπει να γίνει συγχρονισμός για να ανοίξω τα αρχεία που υπάρχουν μέσα στον WD. Στο laptop όμως δεν έχω τον χώρο που απαιτείται για να μεταφερθούν τα αρχεία. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος με τον οποίο να μπορέσω να ανοίξω τα αρχεία που θέλω??? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
phanispal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ο δίσκος εμφανίζεται στο (My) Computer; Ανοίγει με διπλό κλικ;
riraki Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Ναι.. και μπαίνω μέσα. Βγάζει διάφορους φακέλους(autorun,documentation κλπ) και ενα WDsetup... πατάω εκεί και μου βγάζει ενα παράθυρο για συγχρονισμό. πατάω οκ και μετά μου λέει πως τα 50G που έχω ελεύθερα στον σκληρό δεν αρκούν... θέλει άλλα 11!!! Δεν γίνεται με κάποιο τρόπο να παρακάμπτουμε τον σκληρό του η/υ??
phanispal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Εκτός από αυτούς τους φακέλους, βλέπεις τ' αρχεία σου;
riraki Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 εννοείς αυτά που θέλω να ανοίξω? αυτά δεν τα βλέπω. οι μόνοι φάκελοι αρχείων που βλέπω είναι οι ακόλουθοι: autorun, DmailerData, Documentation, WD_Windows_Tools. κανένας από αυτούς δεν περιέχει τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στον σκληρό!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.