dpetka2001 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 γεια σας παιδια...ενδιαφερομαι για αγορα καινουριου ασυρματου router για isdn γραμμη και θα ηθελα καποιες προτασεις...εχω διαβασει επισης πως υπαρχουν 2 διαφορετικα τσιπς, το ενα που αναλαμβανει την υλοποιηση adsl και το αλλο που αναλαμβανει την υλοποιηση για το ασυρματο...πρεπει να δωσω καποια ιδιαιτερη προσοχη σε αυτα τα χαρακτηριστικα οσον αφορα στην αγορα που θελω να κανω? ευχαριστω...
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 ωραια ρουτερακια ειναι Linksys αν εχεις καλη γραμμη.,thomson αν δεν εχεις καλη γραμμη και μετα θα βρεις και σε netgear επισης που εχει καλα ρουτερ.και τα zyxel ειναι πολυ καλα.εξαρτατε και τι λεφτα θες να δωσεις αν θες Protocol n για το ασυρματο η αν απλα θες g.
s0d_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Εχω αλλαξει πολλα μοντεμακια, ειναι που λεμε οτι σου κατσει.. Στην δικια μου συνδεση που ειναι Tellas εχω ενα Netgear και καθεται πολυ καλα. Τωρα θα σου πρωτεινα http://www.plaisio.gr/Peripherals/Wireless-Networking/Modem-Routers/Asus-Wireless-Router-Annex-B-54Mbps-With-Usb-Ports-WL-600G-ANNEX-B.htm
DDoS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Τα netgear γενικως καθοντε καλα, χωρις να ειναι τπτ extreme
dpetka2001 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 οσον αφορα την ποιοτητα της γραμμης μου δεν μπορω να απαντησω με σιγουρια γιατι ειμαι σε 8Mbit τωρα και απο οσο ξερω αν παω σε 24 θα αλλαξουν τα χαρακτηριστικα της γραμμης που φαινονται στο ρουτερ που εχω αυτη τη στιγμη...παντως στα 8 που ειμαι δεν εχω κανενα παραπονο ουτε απο αποσυνδεσεις ουτε απο καποιον ισως "περιορισμο" της ταχυτητας καθολη τη διαρκεια της μερας τουλαχιστον οσο ειμαι πανω απο τον υπολογιστη μου...το ευρος τις τιμης που προτιθεμαι να διαθεσω ειναι μεχρι 100€...επισης για το ασυρματο δε με ενδιαφερει τοσο πολυ το draft n προς το παρον...ακομα και με g θα ειμαι ευχαριστημενος...απο linksys τι προτεινετε? επισης γνωριζετε τι τσιπακι φορανε οι προτασεις που τυχον θα κανετε? ευχαριστω...
DDoS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 δες ποσο line att. εχεις............ αυτο δεν αλλαζει.
dpetka2001 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 16,5dB ειναι το line att sto down kai 11 στο up...να φανταστω οτι δε θα εχω προβλημα με τη γραμμη μου συμφωνα με αυτα τα νουμερα...ποιο μοντελο θα μου προτεινες με βαση τα νουμερα που σου εδωσα?
DDoS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 καλη γραμμη φαινεται να εχεις. Εγω θα πηγαινα σε zyxel (σειρα D) ή draytek (οποιο ναναι) που ειναι κορυφαια, χωρις δευτερη σκεψη φιλε μου.
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 16,5dB ειναι το line att sto down kai 11 στο up...να φανταστω οτι δε θα εχω προβλημα με τη γραμμη μου συμφωνα με αυτα τα νουμερα...ποιο μοντελο θα μου προτεινες με βαση τα νουμερα που σου εδωσα? και σε linksys Μπορεις και σε αυτα που ειπε ο ddos.σε τοσο καλη γραμμη δεν εχεις αναγκη απο thomson εκτος αν η γραμμη κανει τρελα σκαμπανεβασματα στο margin που αυτο το βλεπεις για 5-6 λεπτα αλλα παλι δυσκολο.οποτε νο reason για thomson.
dpetka2001 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 draytec απο οτι βλεπω ειναι λιγο ακριβουτσικα...ειμαι διατεθιμενος να ξοδεψω μεχρι 100€...θα τσεκαρω και τα linksys...επισης για zyxel βλεπω οτι το 660 ικανοποιει και το κοστος που θετω σαν οριο...οι επομενες σειρες ξεφευγουν λιγο...ευχαριστω για τις απαντησεις σας...
Fazos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 με attn 61 εχω καμια ελπιδα? Στο νεο σπιτι ζητησα και εχω 2Mbit λογω αποστασης, αλλα αν με σωζει καποιο router θα ζητήσω αναβάθμηση σε 8...
DDoS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 draytec απο οτι βλεπω ειναι λιγο ακριβουτσικα...ειμαι διατεθιμενος να ξοδεψω μεχρι 100€...θα τσεκαρω και τα linksys...επισης για zyxel βλεπω οτι το 660 ικανοποιει και το κοστος που θετω σαν οριο...οι επομενες σειρες ξεφευγουν λιγο...ευχαριστω για τις απαντησεις σας... Για τα draytek μην εισαι τοσο σιγουρος. Βεβαια οι σειρες 2700 ειναι αυτες που λενε πολυ με αρκετα καλα τα 2710n και η σειρα 2800 που σκοτωνει γενικως....... αλλα στη σειρα 2700 μπορεις να βρεις με ελαχιστα πανω απο 100 απο οσο βλεπω. Τα zyxell εχω και την D και τη Τ σειρα. Η D μου αρεσει αρκετα ενω η Τ ειναι για πιο home καταστασεις και δυσκελευεται αρκετα στα torrents λογω μισης μνημης απο τη D ανα user. Παντως αν βρεις κανα wag200 (πενηντα ευρω κανει)........ παρε 2 ναχεις και θα εχεις το πιο γρηγορο Ιντερνετ και το καλυτερο ασυρματο με ελαχιστα πιο φτωχο μενου τωρα με το .10 firmware απο τα zyxel. Δες και αυτο Αντε καλη τυχη
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Εχω αλλαξει πολλα μοντεμακια, ειναι που λεμε οτι σου κατσει.. Στην δικια μου συνδεση που ειναι Tellas εχω ενα Netgear και καθεται πολυ καλα. Τωρα θα σου πρωτεινα http://www.plaisio.gr/Peripherals/Wireless-Networking/Modem-Routers/Asus-Wireless-Router-Annex-B-54Mbps-With-Usb-Ports-WL-600G-ANNEX-B.htm για τα asus ακουγονται απο τα καλυτερα λογια μεχρι τα χειροτερα. οσον αφορα την ποιοτητα της γραμμης μου δεν μπορω να απαντησω με σιγουρια γιατι ειμαι σε 8Mbit τωρα και απο οσο ξερω αν παω σε 24 θα αλλαξουν τα χαρακτηριστικα της γραμμης που φαινονται στο ρουτερ που εχω αυτη τη στιγμη...παντως στα 8 που ειμαι δεν εχω κανενα παραπονο ουτε απο αποσυνδεσεις ουτε απο καποιον ισως "περιορισμο" της ταχυτητας καθολη τη διαρκεια της μερας τουλαχιστον οσο ειμαι πανω απο τον υπολογιστη μου...το ευρος τις τιμης που προτιθεμαι να διαθεσω ειναι μεχρι 100€...επισης για το ασυρματο δε με ενδιαφερει τοσο πολυ το draft n προς το παρον...ακομα και με g θα ειμαι ευχαριστημενος...απο linksys τι προτεινετε? επισης γνωριζετε τι τσιπακι φορανε οι προτασεις που τυχον θα κανετε? ευχαριστω... παντα κοιτας attenuation down που οπως ειπε ο ddos δεν αλλαζει και β.αν το margin σου στο down κανει up down η αμα ειναι σταθερο. draytec απο οτι βλεπω ειναι λιγο ακριβουτσικα...ειμαι διατεθιμενος να ξοδεψω μεχρι 100€...θα τσεκαρω και τα linksys...επισης για zyxel βλεπω οτι το 660 ικανοποιει και το κοστος που θετω σαν οριο...οι επομενες σειρες ξεφευγουν λιγο...ευχαριστω για τις απαντησεις σας... το 660 661 σου κανουν. με attn 61 εχω καμια ελπιδα? Στο νεο σπιτι ζητησα και εχω 2Mbit λογω αποστασης, αλλα αν με σωζει καποιο router θα ζητήσω αναβάθμηση σε 8... ουτε για συζητηση τα 8.οτι παιζεις και στσα 2 ειναι θαυμα.το παραμικρο να γινει στην γραμμη σου και να χαλασει λιγο ετοιμασου να μην παιξεις.αμα δεν φταιει κατι σε εσωτερικη καλωδιωση σου και εχεις 61 sto down τοτε μονο thomson και τιποτε αλλο.εδω με 50 εβαλα Linksys και εχανε sync και παιζει stable Μονο με thomson>εσυ τωρα με 61.....
dpetka2001 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 τα 661 απο τα 660 εχουν σημαντικες διαφορες? επισης απο το ασυρματο ειστε ικανοποιημενοι? γιατι με ενδιαφερει αρκετα το ασυρματο...θα τσεκαρω και το wag200 που σε αλλο θρεντ που διαβασα του ddos παλι λεει τα καλυτερα...και η τιμη του ειναι πολυ ελκυστικη...θα δω καμια διαφορα αν προτιμησω καποιο zyxel εναντι του wag200? η διαφορα στην τιμη ειναι αρκετα μεγαλη...επισης για το linksys βλεπω 2 εκδοσεις τη wag200g και wag200g-eu με την πρωτη να ειναι στα 50€ και τη δευτερη κοντα στα 100€...ποια απο τις 2 εννοεις ddos?
DDoS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 wag200g λεγετε και αν σε ενδιαφερει το ασυρματο τοσο πολυ ............. ειναι μονοδρομος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.