Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση προγράμματος για Netcafe

chvet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 1-2 χρόνια είχα πάει σε ένα netcafe και είχαν ένα πρόγραμμα και το οποίο ψάχνω να βρω πιο είναι το όνομά του. Σας δίνω τις δυνατότητες του και όποιος το γνωρίζει ας με βοηθήσει να το βρω.

Λοιπόν ο κάθε ένας πελάτης όταν πλήρωνε έπερνε μία εκτυπωμένη καρτούλα η οποία είχε πάνω ένα barcode το οποίο το πέρναγε από το scan και πάταγε π.χ. το νούμερο 5 στον υπολογιστή που λογικά ήταν ο server και πήγαινε στο τερματικό νούμερο 5 να καθίσει. Όταν πέρναγε η ώρα του 1-2 λεπτά πριν λήξη μου έβγαζε ένα screen save σαν να με ειδοποιούσε ότι σε λίγο λίγη ο χρόνος ώστε να μου δώσει την δυνατότητα να αγοράσω και άλλη κάρτα με χρόνο. Ήταν πιστεύω ένα πολύ καλό προγραμματάκι για netcafe και το χρειάζομαι. Μήπως μπορεί κανείς να μου πει πιο πρόγραμμα είναι? Α κάτι ακόμη μπας και βοηθήσει. Η Κάρτες που είχαν το barcode ήταν διαφόρων ορών, μισής ώρας, μίας, 2 - 5 κλπ και όποιος ήθελε την έπερνε μαζί του και ερχόταν την άλλη μέρα και συνέχιζε.

Αυτά και ευχαριστώ.

Δημοσ.

To έχω δει αυτό το πρόγραμμα αλλά δεν θυμάμε και εγώ ονομασία. Αλλά θα σου συνηστούσα το Cafe Manager Pro το οποίο δεν κάνει ακριβός αυτό αλλά είναι εξίσου καλό για Internet Cafe. Μπορείς να το βρείς από www.vibersoft.com

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...