steveee Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Πριν κανένα μήνα πήρα ps3 slim με uncharted 2, pro και GTA IV (το San Andres ήταν καλύτερο). Το uncharted 2 έχει τέλεια γραφικά και κόλλησα με το που ανακάλυψα το online game του (δεν είχα ξαναπαίξει online). Επειδή δεν είμαι κανένας “ψαγμένος” gamer, γι΄αυτό θέλω την βοήθεια σας. Θέλω να μου προτείνετε 2 παιχνίδια για το ps3 τα οποία να έχουν καλό online game (να έχουν και καλά γραφικά, μην βγάλουμε τα ματιά μας στη οθόνη...)! Thanks.
basilis5 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 killzone 2 αν σου αρεσουν τα fps ειναι απλα must αν παιζεις ποδοσφαιρακια, πετα το προ και πιασε φιφα!το online αν και προβληματικο ειναι πολυ καλο. εντελως προβληματικο online εχει το τεκκεν αλλα ειναι τεκκεν οτι και να κανουμε..αλλα μην το παρεις αν το θες μονο για ιντερνετ. Little big planet αν θες κατι χαλαρο και φθηνο,αλλα το online κομματι του εχει να κανει με κατεβασμα απειρων επιπεδων απο αλλους χρηστες, να παιζεις την ιδια πιστα με αλλον 1 ταυτοχρονα και να συγκρινεις το σκορ σου με την παγκοσμαι καταταξη. modern walfare 2..δεν το εχω ακομα αλλα ολοι λενε τα καλυτερα buzz στα ελληνικα,δεν το εχω αλλα οσοι το εχουν κανουν λογω για απιστευτο γελιο,πολυ καλο online και ακομα καλυτερο για παρεα. δεν μου ερχεται κατι αλλο τωρα
ghostgr_a_n Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Αν θες fps παρε το mw2. GTA IV (το San Andres ήταν καλύτερο) Και νομιζα οτι ειμαι ο μονος που το πιστευει αυτο
Rubin074 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Εν ολίγοις θα πρότεινα τα εξής: LittleBigPlanet, FIFA 10, Tekken 6, Modern Warfare 2, Killzone 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.